- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.015
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önceki konularını bilmiyorum ama aynı sebepse kavgalariniz çözüm bulmayı deneyenilirsin.
yani normal değil ki kapı gec açıldı diye böyle yapması.normalde çok iyidir ama tersi pis oluyo sinirli yani
yani normal değil ki kapı gec açıldı diye böyle yapması.
yani normal değil ki kapı gec açıldı diye böyle yapması.
ufak tefek derken hepsi birikip çığ olmadan konuşmalısınn...sinirine hakim olmayı öğrensin..
nasıl işte ?? öyle uzun sürmez küslüklerimiz ama sık sık olunca bıktım yaa
anlık şeyşsinirlenince öyle ama geçince kedi gibi
haklı olarak yıpranman normal onca hazırlık yap ama sonuç hüsran olsunoda pişman oluyor sonra am huyu bu. değişti çok , değişmedi değil ama hala yıpranıyoruz
Bizimde sık sürmuyor küs sofraya oturup dayanamayip birbirimize gülüyorduk sonra o neye kırıldığını ben neye kırıldığımı söylüyordum.
Biz ilcede oturuyoruz gecen yil merkeze gitmiştik saçma bir sebepten kavga edip ben yola dusmustum yol boyuncada konusmadik evde bu kavga uzadı. Sinirim geçti baktım cekyatin uzerinde yatıyor uyuuor diye uzerini orttum. O da beni hala seviyor deyip yanıma geldi bir süre sonra.
Ona sevgini hissetirirsen kavgaliyken bile ve zaman geçtikçe hersey oturur. Başka biriyle yaşamaya alışmak kolay değil.
Valla bu tip adamlari hangi tip kadınlar dize getiriyo cok iyi biliyorum. Tabi ne sen, ne ben, ne de konu sahibi o yeteneklere sahip degilizdir.. Anasinin evinde yemek tuzsuz diye sofrayi deviren adam taniyordum.k.çlarını kendileri toplayamadıkları, analarını bıktırdıkları için biraz da el kızına zulüm edeyim diyorlar herhalde.
Tamam bak o da alttan aliyormus bence tatlı dil yılanı deliginden çıkarır ben çok üzüldüm senin sevdiğin yemekleri yaptım ama sen böyle davrandın deyince hatasını anlıyor... biliyor musun yalvarip yalvarip yemek yaptiramam normalde az önce ne pisireyim dedim ben yapcam dedi su an mutfakta yemek yapiyor... bende 1.5 yıllık evliyim kolay olmadı böyle olmamız.aynı biz yaa :) bende aynen senin gibi yapıyorum bazen o bazen ben alttan alıyoruz ama bıktım artık hep kavga hep kavga.. tatilimiz oluyor güzelce geçirmek varken akşama kadar küs olduğumuz oluyor
belki evlılık modunda hissetmek istemıyordur kendini? sabah kalk ekmek al , kahvaltı hazır kahvaltıya otur... vs... bazı erkekler robotlaşmayı sevemiyor, yani yapılması gerektiği için yapmaktan nefret ediyorlar genelde, yapısını bılmıyoruz sadece tahmın yurutuyorum. normal uyanıpta bir insan nıye atarlı gelsin ki eve yoksa? bırde şu var ki normal bende işden gelıp kapıyı duyuramayınca sinirlenmiştim niyeyse, ne saçma, ama uzatmadım tabıkı o an kızıp geçtim, ki anahtarda elımdeydi :) kapıyı bi açsın istedim galıba :) işin özü şurda ki ne olursa olsun özür dileyip kendini iyice suçlu konuma getrmek yerine, kusura bakma , aaa evet haklısın, aa nasıda duymadım kapıyı yaw, enee dondurduk adamı kapıda vs... gibi kelimeler kullanıp takılmadan devam edersen kendi kendilerine reset atıp duzelıyorlar... tecrubeyle sabıttır bende işe yarıyorüstüne gittikçe buyuyor gittkçe buyuyor , azcık şey dağ oluyor, sen sorunu önemsedıkce buyuyor, otur tadını cıkar, 10 dakka somurtsun illaki gececek, sende somurtma, gerekırse gitsin mutfaktan öyle somurt, biz uzulnce bir işe yaramıyor, erkeklerde oyle bır algı yok, ahh canmmm kırdım kadını demiyorlar kucuk şeylerde... uzattım... sevin birbirnzi çoookkk kısa hayat... :)
Yeni kitabım çıktı.
"Erkekleri tepeye cıkartıp başımıza yaptırtmanın yolları"
Bölüm 1: Zahmetli ve mükemmel kahvaltılar hazırlayın.
Bölüm 2: Sık sık özür dileyin.
Bölüm 3:Hep alttan alın.
Bölüm 4:Evdeki her işi siz yapın(yemek,çamaşır,çocuk bakımı,temizlik,misafir ağırlama)
Bölüm 5:Eşiniz tv izlerken ona elinizle tatlı yedirin(Ağzındakini bitirir bitirmez yedirin.süreyi cok uzatmayın)
Bölüm 6:Küfür ve hakaretlerine rağmen onu terketmeyin.(bir süre sonra alışacaksınız hatta duymak için sabırsızlanacaksınız)
Tamam bak o da alttan aliyormus bence tatlı dil yılanı deliginden çıkarır ben çok üzüldüm senin sevdiğin yemekleri yaptım ama sen böyle davrandın deyince hatasını anlıyor... biliyor musun yalvarip yalvarip yemek yaptiramam normalde az önce ne pisireyim dedim ben yapcam dedi su an mutfakta yemek yapiyor... bende 1.5 yıllık evliyim kolay olmadı böyle olmamız.
Yok sadece bu konuyla alakalı değil forumda bu hafta cıkan konuların küçük bi derlemesini yaptımböyle değiliz biz yaa :)