- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Hiperaktivite tanısı aldınız mı hiç?Merhabalar ben gün içinde ne kadar hareket edip kendimi yormaya .çalışsam da tüm gün aktif olsam da akşam yarım saat otursam dinlenmiş oluyorum ve uyku saati geldiğinde uykuya çok isteksiz gidiyorum ve uyumakta güçlük çekiyorum. Uykuya erken dalsam bu sefer sabah çok erken uyanıyorum bazen gece aniden uyanıp kendimi içgüdüsel olarak ayaklarımı sallarken buluyorum. Bünyem bir türlü uykuyu sevmiyor. Babamda hep böyle erkenden kalkar genelde 6 - 6.5 saat uyur genetik galiba. Zorladığımda 6 saat uyuyorum 24 yaşında aktif bir genç için yetersiz bir süre deniliyor ama eksikliğini hissetmiyorum 7'ye tamamlamak için uyku takviyesi vs kullanmalı mıyım sizce yoksa uyku kişisel midir 6 saatlik uykuyla fiziksel ve zihinsel herhangi bir sorun yaşamadığım takdirde bu kadarıyla yetinmeli miyim?
Her zaman değil. Sabahları kalktığımda herkSüper bişey değil mi bu ya
Zihinsel veya fiziksel yorgunluk yoksa hic uzerine dusunmeyin bile.
Ben ortalama 3 saat uyuyorum. Ama sonra sersemlik
6 saatlik yeterli benceöğrencilik hayatımda günde 4 saat falan uyurdum. Şimdi 26 yaşındayım, 6 saat gayet yeterli geliyor, üstelik gebeyim
Umarım :) bazen gözlerimin yandığı başımın döndüğü oluyor ama geçici süre içinBence bu çok güzel bir şey.
Vücudunuza yetiyor demek ki.
yazdırmaz olaydımdünyaya gelirken kod mu yazdınız naptınız
Evet çalışıyorum :)Bence mükemmel bir şeyçalışıyor musunuz?
Bilirkişiden tanı almadım ama çocukluğumdan beri çevrem aşırı hiperaktif olduğumdan yakınıyor.Hiperaktivite tanısı aldınız mı hiç?
Belirli bir sebebi var mı peki 3 saat azmış gerçektenZihinsel veya fiziksel yorgunluk yoksa hic uzerine dusunmeyin bile.
Ben ortalama 3 saat uyuyorum. Ama sonra sersemlik
Çok sevindim bunu öğrendiğime :) benim çevrem hep uykucu herhalde6 saatlik yeterli benceöğrencilik hayatımda günde 4 saat falan uyurdum. Şimdi 26 yaşındayım, 6 saat gayet yeterli geliyor, üstelik gebeyim
Ah herkesin farklı bir derdi inanın öylesi de zor böylesi deKeşke bende sizin gibi olsam. Hep yorgun hissediyorum kendimi. Ne kadar uyursam uyuyum hep yorgun kalkıyorum yataktan.
Uykunun hormonlar içinde önemi büyük böylesindense öylesini tercih ederdim :)ben de uykuya doyamıyorum öyle bir sorunum var işten eve geliyorum 1-2 saat uyuyorum mesela nasıl hoşuma gidiyor
Ben de uyuyanları çok kıskanıyorum biliyor musunuz :) çevremde geç kalkan kim varsa dırdırımı çekiyor annem sen uyuyamıyorsun diye bizi niye kıskanıyorsun der dururGelde kıskanma..
Gerçekten mi? Okuduğum her makale, kitap en az 7 - 8 saat uyku diye bas bas bağırınca insan tereddüt etmiyor değil. Keşke çevremde de sizin gibi insanlar olsa benim çevre hep uykucuHer vucudun uyku ihtiyacı farklıdır.
Biz ailecek hiç uyumayız. Ona rağmen bir çok kişiden daha sağlıklı ve dinç olduğumuzu düşünüyorum.
Eşimin hiç 5 ten sonra uyuduğunu bilmem. Ben sabah 4 yatıp 8 de kalkarım. Kızımı hiç bir doktor ilaçla bile uyutmayı başaramadı.
Demek ki vucudumuzun ihtiyacı yok diye düşünüyorum ben. Hatta az uyuyan, az yiyenlerin beyni daha hızlı çalışıyor, daha çabuk öğreniyorlar bir çok şeyi.
Bence şanslısınız. Keyfini sürün.
Bu şey değil mi yaa? 6 Yaşındaki kızım...Merhabalar ben gün içinde ne kadar hareket edip kendimi yormaya .çalışsam da tüm gün aktif olsam da akşam yarım saat otursam dinlenmiş oluyorum ve uyku saati geldiğinde uykuya çok isteksiz gidiyorum ve uyumakta güçlük çekiyorum. Uykuya erken dalsam bu sefer sabah çok erken uyanıyorum bazen gece aniden uyanıp kendimi içgüdüsel olarak ayaklarımı sallarken buluyorum. Bünyem bir türlü uykuyu sevmiyor. Babamda hep böyle erkenden kalkar genelde 6 - 6.5 saat uyur genetik galiba. Zorladığımda 6 saat uyuyorum 24 yaşında aktif bir genç için yetersiz bir süre deniliyor ama eksikliğini hissetmiyorum 7'ye tamamlamak için uyku takviyesi vs kullanmalı mıyım sizce yoksa uyku kişisel midir 6 saatlik uykuyla fiziksel ve zihinsel herhangi bir sorun yaşamadığım takdirde bu kadarıyla yetinmeli miyim?
Harika...Bende uyuyamıyorum ama yorgunum uykusuz değilim ama huzursuzumMerhabalar ben gün içinde ne kadar hareket edip kendimi yormaya .çalışsam da tüm gün aktif olsam da akşam yarım saat otursam dinlenmiş oluyorum ve uyku saati geldiğinde uykuya çok isteksiz gidiyorum ve uyumakta güçlük çekiyorum. Uykuya erken dalsam bu sefer sabah çok erken uyanıyorum bazen gece aniden uyanıp kendimi içgüdüsel olarak ayaklarımı sallarken buluyorum. Bünyem bir türlü uykuyu sevmiyor. Babamda hep böyle erkenden kalkar genelde 6 - 6.5 saat uyur genetik galiba. Zorladığımda 6 saat uyuyorum 24 yaşında aktif bir genç için yetersiz bir süre deniliyor ama eksikliğini hissetmiyorum 7'ye tamamlamak için uyku takviyesi vs kullanmalı mıyım sizce yoksa uyku kişisel midir 6 saatlik uykuyla fiziksel ve zihinsel herhangi bir sorun yaşamadığım takdirde bu kadarıyla yetinmeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?