yorulmuyorum yorulamıyorum uyuyamıyorum

Valla be güzel nimet. Bende sizin gibi olmak isterim,hatta erken kalkmayı istiyorum ama bir türlü hayatımı düzene sokamadım. Erken dediğim 6 veya 7. Şimdi kendimi düşündümde bazen 6 bazen 8 saat uyuyorum. 3 çocuk annesiyim. Herşeye yetiyorum elhamdülillah. Hani hayatımda eksik bişey yok. Ama daha erken kalkmam için kendimi zorlamam lazım. Uykuyu sevmeseydim keşke. Özendim sana .

Bende öyleydim, 30 dan sonra değişti kafam kalkmıyor bazen . Tekrar uyuyamam mesela assssla. Ama yine de beynim uykulu artık. Hiç olmazdı eskiden . Bebekken 3 yıl uyumamışım hiç. Yaş ilerledikçe bende değişti ama benim işim çok ağır. Uyku düzenim hiç yok belki de ondandır. Kendinizi yorun

Masallahh 3 cocuk annesisinn allahh uzun omurler versin evlatlariina anali babali buyutsun

ben gece 2.30-3 gibi yatıp sabah 9.30da kalkıyorum.
6-7 saat uyumuş oluyorum.
bir dönem daha da azaltıp 5 saat falan yapmak istedim bünyem kaldırmadı.
ama her akşam fiks saat 12 gibi uykum gelir direnirim uyumam
ertesi gün sersemlik ya da dikkat sorunu falan yaşamıyorsanız aynen böyle devam edin ne var ki bunda.
uyku iyi hoş ama aslında boşa geçen zaman bir açıdan bakınca.

6 saat az değil ki, ben de gece 2yi görmeden uyuyamam,sabah da ise gittiğim için 8i geçerken kalkarım . Toplam 6 saat falan uyku saatim
Hiç de az uyuyorum demiyorum.
Bence gayet normal. Herkesin bünyesi farklıdır.

18 aylik oglum var bende yoruluyorum.cok yoruluyorum ama uyuyamiyorum o zaman izmirdeysen bize beklerim evde full oyun parkta 3 saat her gün yemek banyo vs yapimi da yaninda hediye . Yorulmazssn yüzüme tükür hahahah

Masallahh 3 cocuk annesisinn allahh uzun omurler versin evlatlariina anali babali buyutsun
Ne güzel dualar teşekkür ederim canım kardeşim. Kafama bişey takıldı. Geceleri ayaklarını sallayarak uyandığını yazmışsın. Acaba bişeyleri kafana taktığında uyanıyorsun yoksa genel olarak böylemi oluyor ?

Nedemekk canım benim gerçeklerr maşaallahh maşaallahh maşaallahh hepsine
Canım onu yazan ben değilim sanırım karıştıı

Geceleri aniden aysjalrını sallayarak uyanman, huzursuz ayak sendromu olabilirmi?

Bacaklarinizi salliyorsaniz huzursuz bacak sendromunuz olabilir.
Birde kendinizi 6 saat uyuyorum diye sartlandirmayin.
Beyin kurulu saat gibidir.

20li yaşlarımda ben de uyumazdim sevmezdim uyumayı. 4-5 saat uykuyla tüm günü aktif gecirirdim. 39 yaşındayım yine 5-6 saat uyuyorum ama yorgunluk oluyor. Bence yaşla alakali

Benim eşimde senin gibi 6-6.30 saat uyku adama yetiyor.
Hafta sonu bile şaşmaz o saat.
8 saat uyuduğunu hiç görmedim.
Erken yatsa da yine erken kalkıyor.
Bende tam tersi elleme 10-11 saat uyurum.

İlk başlarda hiç anlaşamıyorduk bu konuda sonradan belli ellemiyor artık.

Demek ki sizin bünyeniz için yeterli. Sorun teşkil etmesi için Gün içinde uykunuz gelmesi gerekiyormuş.

“Doç. Dr. Akkoyunlu, uyku kalitesi veya süresinin yetersizliğinin nasıl tespit edileceğini ise şöyle anlattı:
7 saat, sağlıklı en az uykudur. 6 saat ve daha az uyku ise sağlığınızı bozmaya yetecek kritik düzey aşılmış demektir. Gün içinde yani uyanık kalmanız gereken dönemde uykunuz geliyorsa uyku problemi vardır. Mesela araba yolculuğunda, öğle yemeğinden sonra sessiz sakin bir ortamda eğer uykunuz geliyorsa artık uyku açısından bir doktor ile görüşmek gerekir sinyali olarak alınmalıdır. Uyku süresi ve kalitesi gençliğinizi, algınızı, sağlığınızı ve hatta hayatınızın süresini belirleyen müdahale edebileceğiniz çok önemli bir parametredir.”
Mithat bereket vardı. Gazeteci, programcı. Sürmenaj diye bir hastalığa yakalandı, kas yorgunluğu. Yoğun çalışma temposu sonucunda günde 2 saat uyumuş ve uykusuzluktan dolayı bu hastalığa yakalanmış. Bu hastalık, uzun süreli yoğun tempo ve yetersiz uyku sonucu beyin ile bazı kaslar arasındaki iletişimin yavaşlamasına sebep oluyormuş. Düzeldi mi bilmiyorum. Yani fiziken zarar veren uyku günde 2-3 saatlik uykular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…