- 25 Ağustos 2019
- 62.802
- 121.039
- 698
- 31
- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Masallahh 3 cocuk annesisinn allahh uzun omurler versin evlatlariina anali babali buyutsunValla be güzel nimet. Bende sizin gibi olmak isterim,hatta erken kalkmayı istiyorum ama bir türlü hayatımı düzene sokamadım. Erken dediğim 6 veya 7. Şimdi kendimi düşündümde bazen 6 bazen 8 saat uyuyorum. 3 çocuk annesiyim. Herşeye yetiyorum elhamdülillah. Hani hayatımda eksik bişey yok. Ama daha erken kalkmam için kendimi zorlamam lazım. Uykuyu sevmeseydim keşke. Özendim sana .
Ne güzel dualar teşekkür ederim canım kardeşim. Kafama bişey takıldı. Geceleri ayaklarını sallayarak uyandığını yazmışsın. Acaba bişeyleri kafana taktığında uyanıyorsun yoksa genel olarak böylemi oluyor ?Masallahh 3 cocuk annesisinn allahh uzun omurler versin evlatlariina anali babali buyutsun
Nedemekk canım benim gerçeklerr maşaallahh maşaallahh maşaallahh hepsineNe güzel dualar teşekkür ederim canım kardeşim. Kafama bişey takıldı. Geceleri ayaklarını sallayarak uyandığını yazmışsın. Acaba bişeyleri kafana taktığında uyanıyorsun yoksa genel olarak böylemi oluyor ?
Geceleri aniden aysjalrını sallayarak uyanman, huzursuz ayak sendromu olabilirmi?Merhabalar ben gün içinde ne kadar hareket edip kendimi yormaya .çalışsam da tüm gün aktif olsam da akşam yarım saat otursam dinlenmiş oluyorum ve uyku saati geldiğinde uykuya çok isteksiz gidiyorum ve uyumakta güçlük çekiyorum. Uykuya erken dalsam bu sefer sabah çok erken uyanıyorum bazen gece aniden uyanıp kendimi içgüdüsel olarak ayaklarımı sallarken buluyorum. Bünyem bir türlü uykuyu sevmiyor. Babamda hep böyle erkenden kalkar genelde 6 - 6.5 saat uyur genetik galiba. Zorladığımda 6 saat uyuyorum 24 yaşında aktif bir genç için yetersiz bir süre deniliyor ama eksikliğini hissetmiyorum 7'ye tamamlamak için uyku takviyesi vs kullanmalı mıyım sizce yoksa uyku kişisel midir 6 saatlik uykuyla fiziksel ve zihinsel herhangi bir sorun yaşamadığım takdirde bu kadarıyla yetinmeli miyim?
Konu sahibi sandım seni yaaaaNedemekk canım benim gerçeklerr maşaallahh maşaallahh maşaallahh hepsine
Canım onu yazan ben değilim sanırım karıştıı
olur öyle yanlışlıklar hepimiz bile kafamız karışıyor nedenseKonu sahibi sandım seni yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?