Hic komik degil amaSinirlendirmek hosuna gider bu türlerin
TmHic komik degil ama
Hoş bir ifade değil bence de.
Karşımızdaki insan gerçekten pis olsa bile bu şekilde söylenmez. Ayıp yani.
Bana pis diyen adama bak hele,daha nasıl konusulacağindan haberi yok; derim ben olsam.
Fakat şaka yapamadığından emin olmanızı öneririm.
Söyledikleri hiç komik değil, komik olmadığı gibi sinir bozucu. Gitsin titiz/temiz bir hanım kız bulsun kendine sizi pis buluyorsa eğerSelam arkadaşlar ben nişanlıyım nisanlm gecmiste ayakkabim arabasinin kenarina deyip de toz oldugunda pis demisti uyarmistim onu tamam dedi kapandi. Aradan zaman gecti montumun kenari toz olmus farketmedim pis insan dedi bana bende niye toz olmus yerine bunu diyorsun dedim sonra bana toz olmus askim dedi cok dokundu ilerde de bana evlendigimde bir yerde bisey gorse pis pis kadin pis anne der mi sizce biraz titiz siz olsanız napardinz
bu adamda evlenince bura niye böyle şura niye temiz değil diye bıtbıt edecek ve pis lafını tekrarlayacak gibi bir hava sezdim.Selam arkadaşlar ben nişanlıyım nisanlm gecmiste ayakkabim arabasinin kenarina deyip de toz oldugunda pis demisti uyarmistim onu tamam dedi kapandi. Aradan zaman gecti montumun kenari toz olmus farketmedim pis insan dedi bana bende niye toz olmus yerine bunu diyorsun dedim sonra bana toz olmus askim dedi cok dokundu ilerde de bana evlendigimde bir yerde bisey gorse pis pis kadin pis anne der mi sizce biraz titiz siz olsanız napardinz
Takintili demek.Gireceksen bu işe surekli dikkat edeceksin evde de boyleyse vayy halinee elinde bez gezer durursun konusmasin diye.Bence bi dene bir seyler yap takinti mi bu adam kafayi yeme ah vah deme sonraaSelam arkadaşlar ben nişanlıyım nisanlm gecmiste ayakkabim arabasinin kenarina deyip de toz oldugunda pis demisti uyarmistim onu tamam dedi kapandi. Aradan zaman gecti montumun kenari toz olmus farketmedim pis insan dedi bana bende niye toz olmus yerine bunu diyorsun dedim sonra bana toz olmus askim dedi cok dokundu ilerde de bana evlendigimde bir yerde bisey gorse pis pis kadin pis anne der mi sizce biraz titiz siz olsanız napardinz
Ben 28 o 32 yok gercekBen ne okudum simdi ya
Yaslar kac ? Veya ekşi sen misin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?