- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.958
- 248
Biraz ayarsız biri gibi geldi bana. Kime nasıl konuşacağını bilmiyor gibi geldi. Şunu söyleyebilirim ki derin tecrübelerim var bu konuda.. kalbiniz sürekli bin parçaya bölünüyor ve karşıdaki bunu anlamıyor bile. Fark etmiyor devirdiği çamlar. Söylediğinizde sizi aşırı hassaslıkla çok beklenti içinde olmakla suçluyor. Bilmem duydunuz mu bunlardan birini.. çok hor kullanıyor hayatındaki insanları bu tip erkekler. (tabiri caizse, kullanmak kelimesini kalıp olarak yazdım eşya kullanmak gibisinden değil) zorla mücadele etmek zorunda kalıyorsunuz. Hep bir anlayışsızlık hep bir hoyratlık. Ne var ki bunda.. alıngansın bilmem ne..Selam arkadaşlar ben nişanlıyım nisanlm gecmiste ayakkabim arabasinin kenarina deyip de toz oldugunda pis demisti uyarmistim onu tamam dedi kapandi. Aradan zaman gecti montumun kenari toz olmus farketmedim pis insan dedi bana bende niye toz olmus yerine bunu diyorsun dedim sonra bana toz olmus askim dedi cok dokundu ilerde de bana evlendigimde bir yerde bisey gorse pis pis kadin pis anne der mi sizce biraz titiz siz olsanız napardinz
Baştan siritirsa ilerde kiritir. .pis demez iğrenç der...hep bir kaç gömlek otesini düşün ..takik demek kiSelam arkadaşlar ben nişanlıyım nisanlm gecmiste ayakkabim arabasinin kenarina deyip de toz oldugunda pis demisti uyarmistim onu tamam dedi kapandi. Aradan zaman gecti montumun kenari toz olmus farketmedim pis insan dedi bana bende niye toz olmus yerine bunu diyorsun dedim sonra bana toz olmus askim dedi cok dokundu ilerde de bana evlendigimde bir yerde bisey gorse pis pis kadin pis anne der mi sizce biraz titiz siz olsanız napardinz
Aaa niye desin ki?Selam arkadaşlar ben nişanlıyım nisanlm gecmiste ayakkabim arabasinin kenarina deyip de toz oldugunda pis demisti uyarmistim onu tamam dedi kapandi. Aradan zaman gecti montumun kenari toz olmus farketmedim pis insan dedi bana bende niye toz olmus yerine bunu diyorsun dedim sonra bana toz olmus askim dedi cok dokundu ilerde de bana evlendigimde bir yerde bisey gorse pis pis kadin pis anne der mi sizce biraz titiz siz olsanız napardinz
niyetten anlarsınız. şaka şeklinde dediyse önemli değil. sevmiyorum dedikçe bırakır öyle demeyi. ama ciddiyet hissettiyseniz gözlemleyin. mesela başka şeylerde nasıl. aşırı titizlik huyu olduğunu farkederseniz bence kaçın. hiç de evham değil düşünceniz. bazen küçük şeyler ipucu olur. onları yakalamak da önemli ilerideki mutluluğunuz için. küçük bişi deyip görmezden geliniyor. sonra evleniliyor. sonra eşim bana hakaret ediyor. benden memnun değil. yada aşırı titiz beni yoruyor gibi konular açılıyor.Selam arkadaşlar ben nişanlıyım nisanlm gecmiste ayakkabim arabasinin kenarina deyip de toz oldugunda pis demisti uyarmistim onu tamam dedi kapandi. Aradan zaman gecti montumun kenari toz olmus farketmedim pis insan dedi bana bende niye toz olmus yerine bunu diyorsun dedim sonra bana toz olmus askim dedi cok dokundu ilerde de bana evlendigimde bir yerde bisey gorse pis pis kadin pis anne der mi sizce biraz titiz siz olsanız napardinz
kesinlikle doğru tespit.. aynen katılıyorum arkadaşaValla bravo size cidden tebrik ediyorum böyle akıllı kızlarımızı görünce cidden bu fragman güzelim bak şimdi evlenince pis kadın bilmem ne bunun yüz katı daha beter olur emin ol ..bu minik fragman sadece..nişanlılık tanıma dönemi zaten çok iyi düşün aman nolucak diyene takılma ama nisanliyken gerizekalı diyen eski koca evlenince adı şerefsiz o..pu daha nicelerini dedi ..bende konu açmıştım aman nolacak dediler bu oldu iyi oku olayları
O pis insan görmemiş valla bence abartıyor..burada bir hanımın eşi taharet almıyormuş demek ki öyle olsanız çıldırır
Nişanlın tedavi olmazsa sakın evlenme.Selam arkadaşlar ben nişanlıyım nisanlm gecmiste ayakkabim arabasinin kenarina deyip de toz oldugunda pis demisti uyarmistim onu tamam dedi kapandi. Aradan zaman gecti montumun kenari toz olmus farketmedim pis insan dedi bana bende niye toz olmus yerine bunu diyorsun dedim sonra bana toz olmus askim dedi cok dokundu ilerde de bana evlendigimde bir yerde bisey gorse pis pis kadin pis anne der mi sizce biraz titiz siz olsanız napardinz
Hoş bir tavır degil benim esimde titiz 3 gün evi ellemedigim zaman duzgun bi şekilde söyler bazen bana sinirlenince sert söylediği oluyor ama bu genele bakmak lazım hep mi boyle yoksa yumuşak bi tavırla belirtirmi hep sert ise kırıcı ise isin zorSelam arkadaşlar ben nişanlıyım nisanlm gecmiste ayakkabim arabasinin kenarina deyip de toz oldugunda pis demisti uyarmistim onu tamam dedi kapandi. Aradan zaman gecti montumun kenari toz olmus farketmedim pis insan dedi bana bende niye toz olmus yerine bunu diyorsun dedim sonra bana toz olmus askim dedi cok dokundu ilerde de bana evlendigimde bir yerde bisey gorse pis pis kadin pis anne der mi sizce biraz titiz siz olsanız napardinz
Sakin bir sekilde söylüyor ama dusunduruyor daha once sendende ev hanimi mi olur demistiBunu doğru yorumlamak için, önemli olan detay bunu söylerkenki ses tonu jest ve mimikleri yalnız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?