yorumlarınıza ihtiyacım var

storm_angell

popüler üye :)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.397
665
113
38
kızlar son zamanlarda düşünür oldum sevgililer günde kaç defa konuşur araşır mesajlaşır
yani ben mesela konuşmayı çok seviyorum ama düşünüyorum acaba rahatsızlık veriyormuyum çünkü genelde telefonu kapatmak isteyen o oluyor

not: sabah günaydın demek için araşıyoruz öğlen konuşuyoruz bide yatmadan önce konuşuruz
arada mesajlaşırız ama hep işi olur telefonmu kapatmak zorunda kalır

normal daha ne olacak

işi gücü olmayan aylak aylak dolaşan insan mı ki 24 msjlaşsın

bence de gayet normal bi iletişiminiz var dert etme..

Aynı kişi ile barıştınız mı?

Normal görüşmeleriniz canım. Fazla değil
Ama onu sıktığını düşünüyorsan, bunu en iyi sen hissedersin
Derdini seviyim senin

öğreni deilsen gayet normal..onların çok vakti oluyor ya ondan diyorum..çalışıyorsa ancak bukadar olur zaten..eşimle bazen eve gidene kadar 1 kez bile konuştuğumuz oluyor..

çok konuştugunu düşünüyosan eger :) sende telefonda konusurken kısa kesersin. O sana işim var kapatıyorum diyosa artık sen o demeden bnm işim var kapamalıyım de. çok konuşma aradıgında noldu filan diye sorarsa yok bişe dersin. önceden çok konusurdunda diye söylerse eger bilki çok konustugun için kapatıyo demek ay ben nen dedim

bunu deneyeceğim

sabah,öğle, akşam 3öğün yeterli. Aralarda atıştırmalık niyetine mesajlaşmalar olabilir.7den sonra fazla konuşmayın kilo yapabilir.

Ben de böyle yorumlayayım didim
Aralıksız konuşmak olmuyor,konuşmamak hiç olmuyor. amaaan doğaçlama yaşayalım işte püf

aminnn canımm inşallah asıl dert dersen sahici derdim ablam eşindn boşanmak üzere hiç anlaşamıyoruz sevmem kendisini evine dönsün diye dua ediyorum o gitse varya kelebek gibi olucam
üzücü.. sen bununla ilgili bir konu açmışmıydın. Sanki öyle hatırlıyorum??
Ayol şu profil resimlerinizi değiştirmeyin kız ben üye ismini değil resmi beynime kazıyorum.

acaba bunaltıyormuyum diye düşündüm
ay bunalıyosa da küçük oğluna almayıversin
şaka bi yana bunalttığını düşünüyosan çok sık arama o halde kuzum sen de.. o arasın yazsın bırak..

üzücü.. sen bununla ilgili bir konu açmışmıydın. Sanki öyle hatırlıyorum??
Ayol şu profil resimlerinizi değiştirmeyin kız ben üye ismini değil resmi beynime kazıyorum.
konu açmıştım ama profil resmi bayadır değişmedi kız yoksa benim gibi aynı dertten şikayetci başka biridemi var

konu açmıştım ama profil resmi bayadır değişmedi kız yoksa benim gibi aynı dertten şikayetci başka biridemi var

Evet ablası boşanmak üzereymiş. Dur kız anlatıyım belki sensindir.
Kızın ailesiyle yaşadığı eve gelmiş.. ama ablası mendebur aksinin tekiymiş adam iyi dayanıyormuş
Farklı farklı triplerdeymiş ablası, zaten kız çok çekmiş zamanında bir rahat yüzü yok bana diyordu..
Hatta yanlış hatırlamıyorsam annesi de yüz veriyordu ablasına.. gibi gibi şeyler canım
İnş. çorba olmadı... başka konulardan hafıza karışmış olabilir...
bugün benim çenem düştüüüü

kısmen bana benziyor ama benmiyim yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…