- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 113
- 38
- Konu Sahibi storm_angell
-
normal daha ne olacakkızlar son zamanlarda düşünür oldum sevgililer günde kaç defa konuşur araşır mesajlaşır
yani ben mesela konuşmayı çok seviyorum ama düşünüyorum acaba rahatsızlık veriyormuyum çünkü genelde telefonu kapatmak isteyen o oluyor
not: sabah günaydın demek için araşıyoruz öğlen konuşuyoruz bide yatmadan önce konuşuruz
arada mesajlaşırız ama hep işi olur telefonmu kapatmak zorunda kalır
Aynı kişi ile barıştınız mı?kızlar son zamanlarda düşünür oldum sevgililer günde kaç defa konuşur araşır mesajlaşır
yani ben mesela konuşmayı çok seviyorum ama düşünüyorum acaba rahatsızlık veriyormuyum çünkü genelde telefonu kapatmak isteyen o oluyor
not: sabah günaydın demek için araşıyoruz öğlen konuşuyoruz bide yatmadan önce konuşuruz
arada mesajlaşırız ama hep işi olur telefonmu kapatmak zorunda kalır
acaba bunaltıyormuyum diye düşündümbence de gayet normal bi iletişiminiz var dert etme..
bana mantıklı bir açıklama yaptığı için barıştıkAynı kişi ile barıştınız mı?
he kızzzz benim derdim büyük yawNormal görüşmeleriniz canım. Fazla değil
Ama onu sıktığını düşünüyorsan, bunu en iyi sen hissedersin
Derdini seviyim senin
Allah başka dert vermesin.. böyle tatlı tatlı dertlerimiz olsunhe kızzzz benim derdim büyük yaw
aminnn canımm inşallah asıl dert dersen sahici derdim ablam eşindn boşanmak üzere hiç anlaşamıyoruz sevmem kendisini evine dönsün diye dua ediyorum o gitse varya kelebek gibi olucamAllah başka dert vermesin.. böyle tatlı tatlı dertlerimiz olsun
bunu deneyeceğimçok konuştugunu düşünüyosan eger :) sende telefonda konusurken kısa kesersin. O sana işim var kapatıyorum diyosa artık sen o demeden bnm işim var kapamalıyım de. çok konuşma aradıgında noldu filan diye sorarsa yok bişe dersin. önceden çok konusurdunda diye söylerse eger bilki çok konustugun için kapatıyo demekay ben nen dedim
üzücü.. sen bununla ilgili bir konu açmışmıydın. Sanki öyle hatırlıyorum??aminnn canımm inşallah asıl dert dersen sahici derdim ablam eşindn boşanmak üzere hiç anlaşamıyoruz sevmem kendisini evine dönsün diye dua ediyorum o gitse varya kelebek gibi olucam
ay bunalıyosa da küçük oğluna almayıversinacaba bunaltıyormuyum diye düşündüm
konu açmıştım ama profil resmi bayadır değişmedi kız yoksa benim gibi aynı dertten şikayetci başka biridemi varüzücü.. sen bununla ilgili bir konu açmışmıydın. Sanki öyle hatırlıyorum??
Ayol şu profil resimlerinizi değiştirmeyin kızben üye ismini değil resmi beynime kazıyorum.
konu açmıştım ama profil resmi bayadır değişmedi kız yoksa benim gibi aynı dertten şikayetci başka biridemi var
kısmen bana benziyor ama benmiyim yaaaaaaEvet ablası boşanmak üzereymiş. Dur kız anlatıyım belki sensindir.
Kızın ailesiyle yaşadığı eve gelmiş.. ama ablası mendebur aksinin tekiymiş adam iyi dayanıyormuş
Farklı farklı triplerdeymiş ablası, zaten kız çok çekmiş zamanında bir rahat yüzü yok bana diyordu..
Hatta yanlış hatırlamıyorsam annesi de yüz veriyordu ablasına.. gibi gibi şeyler canım
İnş. çorba olmadı... başka konulardan hafıza karışmış olabilir...
bugün benim çenem düştüüüü
kısmen bana benziyor ama benmiyim yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?