Trakya insanı çok soğuk mu daha neler.
mutluysan alisirsin bence..Esimle tanıstıgımızda babamı yenı kaybetmıstım ve onunla gayet guzel zaman gecırdık. ve beraberlıgı resmıyete donusturmeye karar verdık. O, yasadıgım sehre 1 saat mesafede daha kucuk bir yerde yasaıyordu. bense İstanbul daydım. hafat sonları gelıp gıdıyordu. bunu sorun olarak gormedım ılk etapta fakat nısanlılık donemı bıtıp dugune az kalınca gercek yuzume carptı ve ben orada yasayamam dedım kendı kendıme. sonrada aman nolcak evlenınce ıkna ederım dedım. fakat oyle olmadı esım ısyerı actı ve suan 2 yıl oldu baska bır sehırde yasamak cok zor geldı bana hala alısamadım. yenı bebegım oldu ama nafıle. esımle cok kez tartıstık sırf bu yuzden. ayrılamıyorumda cunku 2.evlılıgım( hemde esımle cok ıyı anlasıyoruz. tek sorunum sehır. bu bolgede komsuluk yok bulursan zaten altın bulmus gıbı oluyorsun. trakay ınsanı cok ama cok soguk esımın tarafı bırbırıne baglı deıller. bızde oyle degıldı. buda zorlanmama neden oluyor. napıcagımı sasırdım. İstanbula 1 saat mesafe ama madden cok yoruyor. gıdıp gelmek masraf. anlıyacagınız gıcık bır durum. bu konuda yorumlarınızı beklerım.
Oyyyy tek ilk sayfayi okumustum, igrenc mi dedi bizeHic üstüme alinmiyorum, kisi kendinden bilirmis
Aynen... Bir Edirneli olaraktan...:)Trakya insanı çok soğuk mu daha neler.
Yanlış mesajAnladigim kadariyla esinizde Trakyali, tebrik ediyorum o halde "igrenc" biriyle evlenmissiniz ...
Senn nasil bir insanın...senin turklugunden suphe duyarım ben... Türk olan herkes yurdunun her bir karısına kurban olur cunki... Trakyalim bununla gurur duyarım... Ki karadenizli de olsaydım anadolulu da olsaydim yine gurur duyardım...hiç bir insana iğrenç demeye hakkınız yok... Sizin kendinizle sorunlarıniz var , elbette komşu bulamazsiniz kendinize... Önce aynaya bakıp sorunlarınızı düzeltin... Gece gece sinirlerimi hoplattı bayan ya ! Ve onca trakyali insanın hakkına girdiğini de unutma !sonunda benı anlayan bırı cıktı. evet kalabalık aıleden cıktım ve aıle kulturlerı yok. kımse bırbırıne gıdıp gelmez. buzz gıbıler. ablan nerede? ve nerelısınız? trakyalılar yabancıya karsı don lar resmen. ben corludayım. hepsı ıgrencler.
trakya ınsanı buz gıbıdır. kendını begenmıs ve dısarıya karsı mesafeli.. benım karsıma cıkanlar yerlılerı ve aynen dedıgım gıbıler ayrıca coook cımrıler. mesela bır kahvaltıya davet edersın eli bos gelır. onların sayesınde dogu ınsanı ve anadoluyu daha cok sevmeye basladım. Ayrıca buyuk sehırden kucuk sehre gıtmek farklı. kucuk sehırden buyuge gıtmek daha farklı.
dusunun bebegınız oldu ve tum destegı kendı aılenız saglıyor esınızın aılesınden hıc bır destek yok ama beklentılerı baya cook. sız olsanız kızmazmısınız. ve sadece esınız calısıyor. ustelık bır de eve davet beklıyorlar. kucuk seyler goze batabılıyor bazen. eve davet edıyosunuz ellerı boz gelıyorlar ama yıyıp ıcıp gıtmesını bılıyorlar.bızım adetlerde bıryere yemege gıderken bır tatlı meyve vs. goturulur. bunlar odun kendılerını gelıstırmemıs yada fazla uyanıklar. kzıdıgım nokta bu.
sonunda benı anlayan bırı cıktı. evet kalabalık aıleden cıktım ve aıle kulturlerı yok. kımse bırbırıne gıdıp gelmez. buzz gıbıler. ablan nerede? ve nerelısınız? trakyalılar yabancıya karsı don lar resmen. ben corludayım. hepsı ıgrencler.
en azından bır turk bulursun komsuluk edersın yada buyuk sehırdır tum gun yapacak bısey bulursun. ama kucuk yerdeysen ve ınsanlıgın olmadıgı yerdeysen esı nın aılesıde aynıysa ınan yurt dısı daha cazıp ..en azından dıllerını ogrenırsın tanısırsın.
Hanımefendi kendinize geliniz lütfen...Hiç iğrenç insanlar değilizdir.Kimbilir insanlara nasıl davranıyorsunuz da size yaklaşmak istemiyorlar bile...O kullandığınız tabiri size iade ediyorum...sonunda benı anlayan bırı cıktı. evet kalabalık aıleden cıktım ve aıle kulturlerı yok. kımse bırbırıne gıdıp gelmez. buzz gıbıler. ablan nerede? ve nerelısınız? trakyalılar yabancıya karsı don lar resmen. ben corludayım. hepsı ıgrencler.
trakya ınsanı buz gıbıdır. kendını begenmıs ve dısarıya karsı mesafeli.. benım karsıma cıkanlar yerlılerı ve aynen dedıgım gıbıler ayrıca coook cımrıler. mesela bır kahvaltıya davet edersın eli bos gelır. onların sayesınde dogu ınsanı ve anadoluyu daha cok sevmeye basladım. Ayrıca buyuk sehırden kucuk sehre gıtmek farklı. kucuk sehırden buyuge gıtmek daha farklı.
sonunda benı anlayan bırı cıktı. evet kalabalık aıleden cıktım ve aıle kulturlerı yok. kımse bırbırıne gıdıp gelmez. buzz gıbıler. ablan nerede? ve nerelısınız? trakyalılar yabancıya karsı don lar resmen. ben corludayım. hepsı ıgrencler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?