yorumlarınızı beklerım.

Valla hiçte pişman değilim çokta haketti bunu Bi şi olmaz,ben hiç alışık değilim öyle susup oturmaya
bence yersiz dert ettiniz benim memleketime de bilip bilmeden yobaz bağnaz diyen bol hepsini sallasak haritadan aldırırdık oysa ki doğal sınırlarına ulaşmış en büyük kara parçasıyız laf edenlere de mevladan güzel bir methiye düzeriz..
bir lafa bakarız laf mı diye , birde söyleyene bakarız adam mı diye

arkadaşım sende zorla insanın damarına basıyorsun böyle yaparsan sevilmemen doğal yani.

Haklısın da buda fazla ağır olmamış mı ,keşke hakaret etmeseydin hemşerim.

Bende söyletmem ama lütfen seviyemizi bozmayalım canım.

Valla bu seviyeye bu cevap verilirdi ancak,benim içim anca böyle rahat ederdi..Gelmiş memleketime olmayan laflar söylemiş az bile dedim ..

konu sahibi nerelisin kimlerdensin in misin cin misin malum kaynana kayınbabaya bakacak bir tip göremiyoruz biz burdan..bakcan mı pek sevgili trakyalı ana babana

Valla ben sana odunu öyle bir gösterirdim ,bir daha odun diyemezdin de ahh yakınımda değilsin..Boşuna diyolar o zaman Trakyalılara Avrupalı diye.Sen gibi bir zır cahil gelip bizim adetimizle,göreneğimizle oynayamaz ..Hemserilerim anlamıştır senin ne .ok olduğunu da ondan yüz vermemişlerdir :) Katılıyorum zeki insanlar vesselam,sen gibi paçoza ağız açtırmamışlar ...

Bence konu sahibi amacına ulaştı son derece o sevdiği trakyalıları kızdırdı çileden çıkardı şimdi gayet mutludur.

Bence bu tuzağa düşmemek sakin hareket etmek en iyisi.

Trakyalı değilim ama ben de sizi sevmedim.
Benim komşum olsanız muhtemelen ben de yüzünüze bakmazdım.
Sorun trakyada değil sizde. Çok sığ düşünceli bir insansınız.
" Doğulularda bile" demeniz de tuz biber ekmiş üstüne.
Siz nesiniz, nerelisiniz merak ettim. Kraliyet ailesinden mi geldiniz?
Bu arada bebeğiniz de trakyalı hatırlatırım. O iğrenç! insanlarla aynı kategoride yani.

Mune pek sevgili mapıs müdüriyesi bak 91.yılımızda bölücü provagandalı konular açılıyor gözünü sevem gel bir el at bu topik çok pis karışacak..
tamam tamam bölücü fazla ama arkadaş trakyayı haritadan çıkarıp içindekilere de kaynar kazanlara daldırdı..
dipnot:sapına kadar iç anadoluluyum amma velakin 82 ilimiz var hepsi değerli atamam satamam.atanı satanı da naylon faturadan mı kaçakçılıktan mı asayişten mi nerden atacağını sen bilirsin mapıs damlarına ellerinden öperim

28 yaşındayım doğma büyüme Trakyalıyım..Hiç kimsenin evinde yoğurtlu kuskus denilen şeyi yemedim ben.Bence seni sığır zannedip o yüzden önüne verdiler o yemeği,hayvanları sever benim memleketlim..

evlenmeden önce kabul ettiğin şeyi sonradan değiştiremezsin hem de eşinin işi de oradaymış

kızım içinden pembe çıktı ya la bi dur artık haklıyken gidecen bir de sensiz kalacaz dur artık gökçe duuuur çince nasıl deniyordu

Gelsin gelsin ,şimdi taraf tutmuyorum diye pat pat kapatçak bizi ama sağduyulu davransın..Forum kuralları diye ezbere olmasın her şey..Resmen iğrenç insanlar demiş ya..Ne yapsaydık ayyyy seviyemizi bozmayalım canım mı diyecektim ..Az bile dedim gerzek şey ...Nerde gördüyse sokağa tüküreni ben görürsem suratına tükürücem ..

ben hakaret ederekmı yazdımki siz hakaret edıyosunuz. gıdın memleketınızde oturun o zaman sahıp cıkın trakyanıza. duymaktan artık kusmak geldı abelerınıze!!!!! sızden baska sokakta gegıren varmı? valla ben gormedım. he atatürkculukte bir numaradır o ayrı. zaten bı o guzel yonu var. esıme gelınce yıllarca dısarda yasamıs ve her kulturu almıs aılesınden cook farklı zaten farklı olmasaydı tercıh etmezdım. ben hatayı aılesının ıcıne gırmemekle yaptım. tanısaydım kesın kararım farklı olurdu zaten. Konuyuda burada kapatıyorum herkese yorumlarından dolayı tesekkur ederım.

eşinizle anlaşıyorsanız sorun etmeyin derim. ben istanbulun göbeğinde, deniz manzaralı evde cehennemi yaşadım evliyken. bebeğiniz de olmuş, karışanınız edeniniz de yok. insanlar kötü. bence yalnızlığınızn tadını çıkarın.

kızım içinden pembe çıktı ya la bi dur artık haklıyken gidecen bir de sensiz kalacaz dur artık gökçe duuuur çince nasıl deniyordu

Bu arada pembe roman bir karakteri canlandırıyor..Trakyalı demek roman demek değildir canım bunu belirtelim de..Kavga etmek değil had bildirmek amacım ...Ama bunun gibiler bilmez,bunu alıcan saçını başını yolup eline vericen ki adam olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…