- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
bence yersiz dert ettiniz benim memleketime de bilip bilmeden yobaz bağnaz diyen bol hepsini sallasak haritadan aldırırdık oysa ki doğal sınırlarına ulaşmış en büyük kara parçasıyız laf edenlere de mevladan güzel bir methiye düzeriz..Valla hiçte pişman değilim çokta haketti bunuBi şi olmaz,ben hiç alışık değilim öyle susup oturmaya
:))) Trakyalılarla arkadas edınmeyı dusunmem bile.. ınsan kendı ınsanını arıyor boyle yerlerde.. Alınmasın kimse bunlar benım görduklerım ben hıcbıryerde (bir doguluda bile ) sokakta gegıren ve tukuren trakyalıdan baska gormedım ve cogunda bu var.
evlerıne davet ettıllerınde ıse ıkramları yogurtlu kuskus gıbı bıseydır :)) demek ıstedıgım orf adet vs yoktur. hatta yaslanınca analarına babalarına bıle bakmazlarmıs.. bunalrda duyduklarım...
Haklısın da buda fazla ağır olmamış mı ,keşke hakaret etmeseydin hemşerim.
Bende söyletmem ama lütfen seviyemizi bozmayalım canım.
Valla hiçte pişman değilim çokta haketti bunuBi şi olmaz,ben hiç alışık değilim öyle susup oturmaya
konu sahibi nerelisin kimlerdensin in misin cin misin malum kaynana kayınbabaya bakacak bir tip göremiyoruz biz burdan..bakcan mı pek sevgili trakyalı ana babana:))) Trakyalılarla arkadas edınmeyı dusunmem bile.. ınsan kendı ınsanını arıyor boyle yerlerde.. Alınmasın kimse bunlar benım görduklerım ben hıcbıryerde (bir doguluda bile ) sokakta gegıren ve tukuren trakyalıdan baska gormedım ve cogunda bu var.
evlerıne davet ettıllerınde ıse ıkramları yogurtlu kuskus gıbı bıseydır :)) demek ıstedıgım orf adet vs yoktur. hatta yaslanınca analarına babalarına bıle bakmazlarmıs.. bunalrda duyduklarım...
girin girin gari çamaşırınız çorabınız sigaranız bir de gökçe alışmıştır akrep ızgaralarınız bendenabe gökçe ne yaptım bea düşcen şimdi pabus damlarına
evet malesef resmen odunlar 2 yıldır ıclerındeyım. ben ınsan ayrımı yapmazdım sayelerınde trakya otesı memleketım oldu.
benı ancak o bolgede yasayan anlar. aralarında kalda anlarsın bır bardak su vermezler ınsana.
Trakyalı değilim ama ben de sizi sevmedim.:))) Trakyalılarla arkadas edınmeyı dusunmem bile.. ınsan kendı ınsanını arıyor boyle yerlerde.. Alınmasın kimse bunlar benım görduklerım ben hıcbıryerde (bir doguluda bile ) sokakta gegıren ve tukuren trakyalıdan baska gormedım ve cogunda bu var.
girin girin gari çamaşırınız çorabınız sigaranız bir de gökçe alışmıştır akrep ızgaralarınız benden
kızım içinden pembe çıktı ya la bi dur artık haklıyken gidecen bir de sensiz kalacaz dur artık gökçe duuuur çince nasıl deniyordu28 yaşındayım doğma büyüme Trakyalıyım..Hiç kimsenin evinde yoğurtlu kuskus denilen şeyi yemedim ben.Bence seni sığır zannedip o yüzden önüne verdiler o yemeği,hayvanları sever benim memleketlim..
Mune pek sevgili mapıs müdüriyesi bak 91.yılımızda bölücü provagandalı konular açılıyor gözünü sevem gel bir el at bu topik çok pis karışacak..
tamam tamam bölücü fazla ama arkadaş trakyayı haritadan çıkarıp içindekilere de kaynar kazanlara daldırdı..
dipnot:sapına kadar iç anadoluluyum amma velakin 82 ilimiz var hepsi değerli atamam satamam.atanı satanı da naylon faturadan mı kaçakçılıktan mı asayişten mi nerden atacağını sen bilirsin mapıs damlarına ellerinden öperim
Esimle tanıstıgımızda babamı yenı kaybetmıstım ve onunla gayet guzel zaman gecırdık. ve beraberlıgı resmıyete donusturmeye karar verdık. O, yasadıgım sehre 1 saat mesafede daha kucuk bir yerde yasaıyordu. bense İstanbul daydım. hafat sonları gelıp gıdıyordu. bunu sorun olarak gormedım ılk etapta fakat nısanlılık donemı bıtıp dugune az kalınca gercek yuzume carptı ve ben orada yasayamam dedım kendı kendıme. sonrada aman nolcak evlenınce ıkna ederım dedım. fakat oyle olmadı esım ısyerı actı ve suan 2 yıl oldu baska bır sehırde yasamak cok zor geldı bana hala alısamadım. yenı bebegım oldu ama nafıle. esımle cok kez tartıstık sırf bu yuzden. ayrılamıyorumda cunku 2.evlılıgım( hemde esımle cok ıyı anlasıyoruz. tek sorunum sehır. bu bolgede komsuluk yok bulursan zaten altın bulmus gıbı oluyorsun. trakay ınsanı cok ama cok soguk esımın tarafı bırbırıne baglı deıller. bızde oyle degıldı. buda zorlanmama neden oluyor. napıcagımı sasırdım. İstanbula 1 saat mesafe ama madden cok yoruyor. gıdıp gelmek masraf. anlıyacagınız gıcık bır durum. bu konuda yorumlarınızı beklerım.
kızım içinden pembe çıktı ya la bi dur artık haklıyken gidecen bir de sensiz kalacaz dur artık gökçe duuuur çince nasıl deniyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?