Su yorumdan sonra yasiniz kac diye sorasim geldi...sonunda benı anlayan bırı cıktı. evet kalabalık aıleden cıktım ve aıle kulturlerı yok. kımse bırbırıne gıdıp gelmez. buzz gıbıler. ablan nerede? ve nerelısınız? trakyalılar yabancıya karsı don lar resmen. ben corludayım. hepsı ıgrencler.
Trakya insanı çok soğuk mu daha neler.
Trakya insanı soğuk ve komşuluk yok mu?
Trakya insanı =çingene tavuğu
Yani her bulduğu kapıya girer herkesi içine alır gerçekten sever
Trakyalı olarak inanmadım soğukluğa
Tekirdağdasınız sanırım çok güzel biyer
Keşke benimde eşim ikna olsada gitsem memlekitime
Komşuluğun neolduğunu öğrensem samimi insanlarla yaşasam
Siz soğuk olduğunuz için ve insanlara tepeden bakıyorsanız kimse size yaklaşmaz
Ayrıca akrabalık bağı yok demişsiniz pışıklk diyorum size
Ananemin kuzeniyle bile görüşüyorum siz tanıyo musunuz ananenizin kuzenini ?
sonunda benı anlayan bırı cıktı. evet kalabalık aıleden cıktım ve aıle kulturlerı yok. kımse bırbırıne gıdıp gelmez. buzz gıbıler. ablan nerede? ve nerelısınız? trakyalılar yabancıya karsı don lar resmen. ben corludayım. hepsı ıgrencler.
öyle mi diyorsun sen anadoluyu sev abla trakyalılar da sana bayılmıyor zaten anladığım kadarıyla
Size YAVAŞŞŞŞŞ demek istiyorum..Doğma büyüme Trakya lıyım Trakya insanı soğuk demenize kusura bakmayın ama başka tarafımla güldüm..Hele hele iğrenç demenize çoooookkkk şey derdim de siz değer misiniz bilemedim ...Sen Çorlu daymışsın ,bir kere Çorlu nun İstanbuldan artık hiçbir farkı kalmadı,hem nüfus fazla,hem göç fazla,hem sanayi bölgesi..Ayrıca bunca zaman komşuluk olmaması sizin NEMRUTluğunuzdan kaynaklanıyor olmasın ??? Bu ne terbiyesizlik ya Trakya insanının hepsi de iğrenç nasıl bir kelime ..Ayrıca Trakyalılar kız doğduğunda Altın bilezik,erkek doğduğunda künye takarlar..Altın yastığı dolar taşar,düğünleri şenlik içinde olur,bayramları özellikle milli bayramları coşku içinde kutlanır ..Bunca güzelliği farketmemen tamamen senin GERİZEKALILIĞINDAN KAYNAKLANIYOR yani..15 yıl banda yesem memleketime laf söyleyeni hiç affetmem ...Terbiyesize bak hele ,Trakya insanı iğrençmiş..Sen kurban ol be Trakyanın insanına ,sen kimsin DANGALAK ..Sen böyle salak salak konuşursan o insanlar ne yapsın ,işleri güçleri yok senle mi uğraşçaklardı acaba ????? Hepsi de soğukmuş ,kibirliymiş yok yaaaaSen gitte aynaya bak ,densiz...
yeme bizi ebişim konyalıyız ama canız yaniBütün trakyalı hemşerilerime selam olsun cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
Anladigim kadariyla esinizde Trakyali, tebrik ediyorum o halde "igrenc" biriyle evlenmissiniz ...
güle güle gökçe bir süre senim göremeyeceğiz bence ağır konuşmuşsun bir hafta kk' sızlık çinde adamı kafayı yedirtir be gülümAile kültürleri yokmuş ,sensin KÜLTÜRSÜZ..Oh be içimin yağları eridi ,sen benim memeketime laf söyleyeceksin ben de öyle susucam ..Sen yat kalk şükret sana su vermişler bugüne kadar ...Hadsiz ..
yeme bizi ebişim konyalıyız ama canız yaniTrakyayıda severiz hepimizin Bayramı kutlu olsun
kız yoksa bu seda gökçelere mi gelin geldi abuuuvHaklısın da buda fazla ağır olmamış mı ,keşke hakaret etmeseydin hemşerim.
Bende söyletmem ama lütfen seviyemizi bozmayalım canım.
güle güle gökçe bir süre senim göremeyeceğiz bence ağır konuşmuşsun bir hafta kk' sızlık çinde adamı kafayı yedirtir be gülüm
Sen evde oturdugun yerden trakyalilardan nefret ediyorum diyerek trakyali arkadas edinmeyi bekleme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?