yorumlarınızı beklerım.

Su yorumdan sonra yasiniz kac diye sorasim geldi...
Ilk mesajiniz buna nazaran yasadigi yere alisamamis biri izlenimi verirken
bu mesajdaki tavriniz bir cografyada yasayan insanlara isinamamak sevmemekle kalmayip kotulemek, hatta asagilayici ifadeler kullanmak oluyor...
Komsularinizla ileride anlasir misiniz bilemem,
ancak begenmeseniz de varliklarini kabullenmek, saygi duymak zorundasiniz.
bir de esinizin is acmasindan vs bahsetmissiniz, esnafsaniz tavriniz ikiyuzluce, ekmeginizi o insanlar sayesinde kazaniyorsunuz...

Trakya insanı soğuk ve komşuluk yok mu?
Trakya insanı =çingene tavuğu
Yani her bulduğu kapıya girer herkesi içine alır gerçekten sever

Trakyalı olarak inanmadım soğukluğa
Tekirdağdasınız sanırım çok güzel biyer
Keşke benimde eşim ikna olsada gitsem memlekitime
Komşuluğun neolduğunu öğrensem samimi insanlarla yaşasam
Siz soğuk olduğunuz için ve insanlara tepeden bakıyorsanız kimse size yaklaşmaz
Ayrıca akrabalık bağı yok demişsiniz pışıklk diyorum size
Ananemin kuzeniyle bile görüşüyorum siz tanıyo musunuz ananenizin kuzenini ?

Trakya insanı çok soğuk mu daha neler.

canim ben trakya da bir sure bulundum..farkli il ve merkezde..benim gozlemledigim trakya insani sicakkanli, konusmayi seven, dedikoduya bayilan(cogu yer gibi), yardimsever insanlardir..

ancak bunlarin bir kismi varki kendi iclerinde yine oyle iken; aralarina yeni katilanlari dislarlar hatta'gelme'gibi lakaplari vardir..ve onlardan hoslanmazlar ve soguk davranirlar vs...

ayrica genc nesil kari-koca calisiyor cogu..yani anlayacağın arkadas boyle kimselere denk gelmis demek ki..

konu sahibi durumun zor anliyorum cunku zaman zaman bende yasadim yalnızlığı, ancak ben hep gecici diye teselli verdim kendime aslinda sonralari bir baktim ben de oralilar gibi olmusum gercekten sevmisim..yalnizligina(aile, arkadas ortami), kalabalik olmayisina falan alismisim..simdi ist.inan bazen ozluyirum orayi..

senin icin yapacak birsey yok ssin birde is kurmus, duzeni, ailesi offf senin icin cok zor..keske evlenmeden once net olasaydin..

bari konun buradan gençlere ornek olsun;

Tekirdag insani hakikaten daha fazla sevecen ve konuskandir..Bak ben Tekirdag da hic gelme lafi ve tavri duymadim..Belki orasi daha karisik yani hemen hemen her sehirden insan var..alismislar birbirlerine..

Size YAVAŞŞŞŞŞ demek istiyorum..Doğma büyüme Trakya lıyım Trakya insanı soğuk demenize kusura bakmayın ama başka tarafımla güldüm..Hele hele iğrenç demenize çoooookkkk şey derdim de siz değer misiniz bilemedim ...Sen Çorlu daymışsın ,bir kere Çorlu nun İstanbuldan artık hiçbir farkı kalmadı,hem nüfus fazla,hem göç fazla,hem sanayi bölgesi..Ayrıca bunca zaman komşuluk olmaması sizin NEMRUTluğunuzdan kaynaklanıyor olmasın ??? Bu ne terbiyesizlik ya Trakya insanının hepsi de iğrenç nasıl bir kelime ..Ayrıca Trakyalılar kız doğduğunda Altın bilezik,erkek doğduğunda künye takarlar..Altın yastığı dolar taşar,düğünleri şenlik içinde olur,bayramları özellikle milli bayramları coşku içinde kutlanır ..Bunca güzelliği farketmemen tamamen senin GERİZEKALILIĞINDAN KAYNAKLANIYOR yani..15 yıl banda yesem memleketime laf söyleyeni hiç affetmem ...Terbiyesize bak hele ,Trakya insanı iğrençmiş..Sen kurban ol be Trakyanın insanına ,sen kimsin DANGALAK ..Sen böyle salak salak konuşursan o insanlar ne yapsın ,işleri güçleri yok senle mi uğraşçaklardı acaba ????? Hepsi de soğukmuş ,kibirliymiş yok yaaaa Sen gitte aynaya bak ,densiz...

Trakya insani cok sicaktir hanimefendi. Cok neselidir eglencelidir. Ancak tahmin ediyorum ki cok goc olan buyuk sanayi bolgelerinden birindesiniz? Corlu cerkezkoy falan mi?

Once memleket genellememeyi ogrenin lutfen.

Bence 2 yilda yalniz kaldiysaniz sorun biraz sizde.

Kesin corludasinizdir dedim dogru cikti. Corluda corlulu mu kaldi acaba o kadar buyudu o kadar goc aldi ki. Ayrica kucuk yer falan degil. Koskocaman bir sehir corlu. sehirlerde dostluk kurmak daha zordur. Istanbulda kimseyi tanimadiginizi dusunun bakalim. Bi gidin bilmediginiz semtine ev tutun. Bi kisi yuzunuze bakar mi acaba?

Ayrica corluda kursa git kkden arkadas edin cik gez avmye git ise gir her seyi yapabilirsin.

Sen evde oturdugun yerden trakyalilardan nefret ediyorum diyerek trakyali arkadas edinmeyi bekleme.

öyle mi diyorsun sen anadoluyu sev abla trakyalılar da sana bayılmıyor zaten anladığım kadarıyla

evet malesef resmen odunlar 2 yıldır ıclerındeyım. ben ınsan ayrımı yapmazdım sayelerınde trakya otesı memleketım oldu.
benı ancak o bolgede yasayan anlar. aralarında kalda anlarsın bır bardak su vermezler ınsana.

evine bir saat mesafedeki insanların vatan aşkı bana göre nankörlük benim gibi 21 saat uzaklıkta olsaydınız ölecektiniz sanırım..madden zorluyorsa haftada bir iki haftada bir gidin bizim gibi yılda bir değil...
yorum : doğduğun yer değil , doyduğun yer...hayırlı günler

Haklısın da buda fazla ağır olmamış mı ,keşke hakaret etmeseydin hemşerim.

Bende söyletmem ama lütfen seviyemizi bozmayalım canım.

Aile kültürleri yokmuş ,sensin KÜLTÜRSÜZ..Oh be içimin yağları eridi ,sen benim memeketime laf söyleyeceksin ben de öyle susucam ..Sen yat kalk şükret sana su vermişler bugüne kadar ...Hadsiz ..
güle güle gökçe bir süre senim göremeyeceğiz bence ağır konuşmuşsun bir hafta kk' sızlık çinde adamı kafayı yedirtir be gülüm

güle güle gökçe bir süre senim göremeyeceğiz bence ağır konuşmuşsun bir hafta kk' sızlık çinde adamı kafayı yedirtir be gülüm

Valla hiçte pişman değilim çokta haketti bunu Bi şi olmaz,ben hiç alışık değilim öyle susup oturmaya

Sen evde oturdugun yerden trakyalilardan nefret ediyorum diyerek trakyali arkadas edinmeyi bekleme.

:))) Trakyalılarla arkadas edınmeyı dusunmem bile.. ınsan kendı ınsanını arıyor boyle yerlerde.. Alınmasın kimse bunlar benım görduklerım ben hıcbıryerde (bir doguluda bile ) sokakta gegıren ve tukuren trakyalıdan baska gormedım ve cogunda bu var.
evlerıne davet ettıllerınde ıse ıkramları yogurtlu kuskus gıbı bıseydır :)) demek ıstedıgım orf adet vs yoktur. hatta yaslanınca analarına babalarına bıle bakmazlarmıs.. bunalrda duyduklarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…