Ve ev alıcam demesinin ustunden 2 sene geçti iki sene boyunca alcam dediler biz bi sene önceden nikah tarihi almıştık şimdi Arsada su çıkmış diyolar musteri yok diyolar iki senedir satamadilarbabanin arkasinda dur . kandirmasalardi
Ev istemek ne demek ya? Adamin isi iyi gitmemis olabilir ki size ev almak zorunda hic degil, ister trilyoner olsun! Madem baban biricik kizinin kirada oturmasini istemiyor, gidip kendi bir ev alsaydi!
Erkek tarafini yolluncak kaz olarak gören zihniyete cok karsiyim!
babana tamam aliriz demisler o yuzden sozlerinin arkasinda durmalri lazim .
alamayiz demis olsalardi onemli degildi.
bi arkadasim sa ayni seyi yasadi. valla canim yillarxa cocugu bekledi babasi tarla satip ev alacam cocuklara dedi . arkadas hukuk okuyodu sevdigi cocugub meslegi yok die okulu bıraktı . kizin babasi evi sart kostu derken bekledikler ama evi alan olmadi . sonra kiz da sinirlendi oglani birakti . okula af ile dondu simdi baska bi avukatla evli kendi avukat. cocuklari sa var.
bence kimse vazgecilmez degil. baba ise vazgecilemez.
Nisanlim hakkını istiyo adam ne kızına ne oğluna sahip çıkmadı normal anası babası bir olan bir aile olsaydı dediğinde haklisin 5 senedir kızını gormuyo kızı dava açtı nafakasini o şekilde aliyo babam zaten bana param yok deseydi almicam deseydi anlayışla karşılardim beni kandırdı dedi benim babam kanser elinde olsa dünyaları bana alırdı
Hayir madem bu kadar hayirsiz bir babaymis, hangi yüz ile gidip ev soruyorsunuz daha? Kizi niye nafakani istemis babasindan? Yana dava acmis ise demek ki yetiskin biri. Yetiskin biri niye nafaka istiyor?
Simdiye kadar sahip cikmayan baba, bir ev alarakmi sahip cikacakmis? Buna cidden inandinizmi? Bunu oglu ayrica nasil onaylar? Baban icin ayrica gecmis olsun, umarim en kisa zamanda sagligina kavusur fakat yaptigi halen yalnistir.[/QUOTE
Ben babamın yaptığını yanlış bulmuyorum o tabikide beni düşünmek zorunda her insan evladını dusunur dusunmeyenlerde böyle konu başlığı olur bi yerde. Adam benim önümde ağladı oğlumu senin sayende goruyorum senden önce hiç gelmezdi dedi nisanlimda bana anlattı ben babası aglayınca nisanlima kizdim seni annen mi doldurdu adam seni seviyo diye bu şekilde de babama anlattım babamda konuşmak istedi annesi ayrı geldi babası ayrı geldi tesekkur ederim bu arada inşallah
Yemin ederim bedavaya gitmisim ...
Vay anasini ben kizimi kirada oturtmam ne buyuk laflar ..
O zaman baban alsin size bir ev
Damat kirada mi otursun yani
Ayrica kirada oturanlara ne oluyor ?
Psikolojik olarak zarara mi ugruyor
Ya da ev sahipleri dovuyor mu cok ilginc
Kp eşinden ayrı, erkekler ilk eşinin kıymetini bilmez ,ikinci eş kıymetli olur belki belki eşi istemiyordur sonuçta ev gidecek ev mutluluğuna engelmi
Bedavaya gidip gitmemek senin derdin . İstanbul gibi bi yerde yaşıyoruz elimiz kolumuz tutuyo herşeyi başarırız Allaha sukur. Olmasa eyvallah zaten buna babamın bi lafı yok cekmiski evladının çekmesini istemiyo ne haddimize bi babaya sen yanlissin demek ?
Ben olsam babamı dinler ertelerdim valla bu devirde kirada geçinmek o kadar zor ki
Babanda senin iyiliğin için istemiş zaten evi kendi oturacak hali yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?