Yorumlarınızı istiyorum ..

erzey0403

04.03.2014
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
72
21
18
30
Merhaba ilk defa bi konu aciyorum kafam tamamen allak bullak. Nisanliyim bi sene asker yolu bekledim. Nisanlimla Allaka sukur hiç bi sıkıntm yok ailesi beni istemeye geldiklerinde nisanlim askerdeydi babam ben kızımı kirada yaşayamam ev istiyorum dedi kayinpederiminde durumu var tamam dedi söz verdi oğlum askerden gelsin vericem anahtarını dedi nisanlim geldi arsalar satılmıyor dedi eşyaları biz çalışıp aldık hiç yardım etmedi evide almiyo başka arsalarida nikahım iki hafta sonra geldi catti babam kafayı yedi erteliycem beni kandırdılar insan gibi yok deselerdi bu kadar koymazdi bana dedi sizce ne demeliyim bu arada kaynanamla kayınpederim ayrı kaynanam dul kayınpederim evli..

Ev istemek ne demek ya? Adamin isi iyi gitmemis olabilir ki size ev almak zorunda hic degil, ister trilyoner olsun! Madem baban biricik kizinin kirada oturmasini istemiyor, gidip kendi bir ev alsaydi!

Erkek tarafini yolluncak kaz olarak gören zihniyete cok karsiyim!

babanin arkasinda dur . kandirmasalardi
Ve ev alıcam demesinin ustunden 2 sene geçti iki sene boyunca alcam dediler biz bi sene önceden nikah tarihi almıştık şimdi Arsada su çıkmış diyolar musteri yok diyolar iki senedir satamadilar

Nisanlim hakkını istiyo adam ne kızına ne oğluna sahip çıkmadı normal anası babası bir olan bir aile olsaydı dediğinde haklisin 5 senedir kızını gormuyo kızı dava açtı nafakasini o şekilde aliyo babam zaten bana param yok deseydi almicam deseydi anlayışla karşılardim beni kandırdı dedi benim babam kanser elinde olsa dünyaları bana alırdı

babana tamam aliriz demisler o yuzden sozlerinin arkasinda durmalri lazim .

alamayiz demis olsalardi onemli degildi.

bi arkadasim sa ayni seyi yasadi. valla canim yillarxa cocugu bekledi babasi tarla satip ev alacam cocuklara dedi . arkadas hukuk okuyodu sevdigi cocugub meslegi yok die okulu bıraktı . kizin babasi evi sart kostu derken bekledikler ama evi alan olmadi . sonra kiz da sinirlendi oglani birakti . okula af ile dondu simdi baska bi avukatla evli kendi avukat. cocuklari sa var.

bence kimse vazgecilmez degil. baba ise vazgecilemez.

Benim dusuncemde her zaman bundan yana nisanlim son kez konusucam eğer yapmazsa bidaha gorusmicem onlarla dedi babamda seviyosan sende çalışırsın kızım yaparsınız dedi sizce napmaliyim çok seviyorum nisanlimi ama çok mu zorluk çekeriz ?

Hayir madem bu kadar hayirsiz bir babaymis, hangi yüz ile gidip ev soruyorsunuz daha? Kizi niye nafakani istemis babasindan? Yana dava acmis ise demek ki yetiskin biri. Yetiskin biri niye nafaka istiyor?

Simdiye kadar sahip cikmayan baba, bir ev alarakmi sahip cikacakmis? Buna cidden inandinizmi? Bunu oglu ayrica nasil onaylar? Baban icin ayrica gecmis olsun, umarim en kisa zamanda sagligina kavusur fakat yaptigi halen yalnistir.

Kp eşinden ayrı, erkekler ilk eşinin kıymetini bilmez ,ikinci eş kıymetli olur belki belki eşi istemiyordur sonuçta ev gidecek ev mutluluğuna engelmi

Yahu ben harbiden anlamıyorum karşı tarafın ailesinden maddi beklentiye girenleri. Kardeş, de ki evi verdiler, sonra ya başınıza kakarlarsa? "Çalıştığım kadar aşım, ağrısız başım" desenize.
Hazır ev mi yoksa kendine yetmek mi huzurlu bir yuva fikrine daha yakın?

Ben olsam babamı dinler ertelerdim valla bu devirde kirada geçinmek o kadar zor ki
Babanda senin iyiliğin için istemiş zaten evi kendi oturacak hali yok

Bedavaya gidip gitmemek senin derdin . İstanbul gibi bi yerde yaşıyoruz elimiz kolumuz tutuyo herşeyi başarırız Allaha sukur. Olmasa eyvallah zaten buna babamın bi lafı yok cekmiski evladının çekmesini istemiyo ne haddimize bi babaya sen yanlissin demek ?

Kp eşinden ayrı, erkekler ilk eşinin kıymetini bilmez ,ikinci eş kıymetli olur belki belki eşi istemiyordur sonuçta ev gidecek ev mutluluğuna engelmi

Üvey annesinin de payı var bu durumlarda şuan kendileri kiradalar ayriyeten kirada evleri var ama köy tarafında. Onun lafida ben kirada otururken nisanlim için diyo ona nasıl ev aliyim. Babası iyi birine benziyo ama heralde kadın dolduruyo

Herkes elbette evladini düsünür fakat bu karsidakini sömürmeye hakki vermez. Günümüzce ev fiyatlarindan haberin varmi? Bide bu evin dösemeside var, dügünü var...

Eger adam zengin olsa bile o'da kolay kolay o zenginlige ulasmamistir. O'da calisip cabalayip o paraya sahip olmustur ve hali ile size harcamak zorunda degil.

Ayrica cok tuhaf buluyorum yazdiklarini. Bir yorumunda adamin hayirsiz oldugunu söylüyorsun, digerinde ise nislanlinin aslinda hic babasinin yanina gitmedigini. Hadi son dedigin dogru olsun, hangi yüz ile bide nisanlin bu ev alma olayini destekledi? Sen 5 yil baban ile görüsme, sonra ev iste! Bu ne perhiz bu ne lahana der insan!

E yanlis ama ..
Dogruya dogru
Sen evleniyorsun diye kimse sana ev almak zorunda degil !
Evlenmeyi biliyorsan nasil yasayacagina da karar vermek zorundasin .
Ayrica neden erkek tarafi oluyor
Kusura bakma ama kiz tarafinin deveden ne kadar kil koparirsan kardir tavri inanilmaz itici ...
Eee hadi diyelim adam size ev aldi
Siz ne yapacaksiniz ?
Ayrica ben bir esya olmadigim icin
Bedavaya gitmisim gitmemisim onemi yok
Ama annem babam bir tek igne istemedi
Onun gururu bana yeter
Tavsiye ederim size de ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…