- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
Kira paralarindada köy tarafi olduğu için ucundende 600 TL aliyo aylık düz hesap 5 milyar demek 8 tane arsası var ve o bi baba bu bizim demeden onun yapması lazım tabikide parasına muhtaç değiliz ama insana koyuyo işte bu benden çok nisanlima koyuyo
Haklısınız, bende kız annesi olarak kızıma ev almaya korkarım, ki emek harcamadan edinilen malın kıymeti de bilinmiyor, benim bir akrabam oğluna ev verdi, oğlunun 2 tane oğlu oldu, şimdi de tutturmuş sana soyadını taşıyan 2 erkek torun verdim onlara da ev alacaksın diye, sanki babasının bir mecburiyeti varmış gibi.Ben oğlan annesi olarak korkarım oğluma ev almaya sebebi, gençler aşkından ölüyor evleniyorlar moda olan boşanmaya takiliyorlar benim malim varsa ben yaptım , 32 sene emek verdim ,ben ölünce onların geçim yaptıkları sürece arkasında dururum her türlü yardımı yaparim
Babam kız veriyor üstüne paramı versin mi?Ya sen biraz kıtmısın ben mi sana anlatamıyorum ulan yapma durumu varken niye yapmasin benim babam kız veriyo ustunede parami versin senin baban bunu mu yaptı derdime dert kattin .
Olmasa zaten git ev al ister çal ister kazan demiyoruz adama ev alicam diye söz veriyosasa tutsun diyoruz !
Nisanlim hakkını istiyo adam ne kızına ne oğluna sahip çıkmadı normal anası babası bir olan bir aile olsaydı dediğinde haklisin 5 senedir kızını gormuyo kızı dava açtı nafakasini o şekilde aliyo babam zaten bana param yok deseydi almicam deseydi anlayışla karşılardim beni kandırdı dedi benim babam kanser elinde olsa dünyaları bana alırdı
Onundaa hayrı yok benim babam aldı evi esyaları herseyi yaptılar ama bnm ailemden kötüsü yok o nasıl olcak?Ev istemek nasıl bişeydir ya. Baban madem kirada oturtmak istemiyo, kendi ev alsın. Çok uyanıksınız ya bu kafayla zor. Adam ne diye ev alsın çalışın kendiniz alın. Almadığı çok iyi olmuş
Onunda hayırı yok nedir ya, ev istemek zaten abest olan. Aileler kendi almak isterse alır, gidip bize ev alın denilmez yani. Bunu kocana söyle ayrıca bana değil. Kocan nankörse bi düşün...Onundaa hayrı yok benim babam aldı evi esyaları herseyi yaptılar ama bnm ailemden kötüsü yok o nasıl olcak?
Kendisini verilen-alınan bişey olarak görmesi çok ilginç...konu sahibinin " babam kız veriyor, bir de ev mi versin" cümlesini okuduktan sonra söylenecek bir şey olmadığını anladım.
Cnm adam satarim sanmistir ne bilsin satilamayacagini hersey herzaman yolunda gitmeyebilirVe ev alıcam demesinin ustunden 2 sene geçti iki sene boyunca alcam dediler biz bi sene önceden nikah tarihi almıştık şimdi Arsada su çıkmış diyolar musteri yok diyolar iki senedir satamadilar
Ya sen biraz kıtmısın ben mi sana anlatamıyorum ulan yapma durumu varken niye yapmasin benim babam kız veriyo ustunede parami versin senin baban bunu mu yaptı derdime dert kattin .
Olmasa zaten git ev al ister çal ister kazan demiyoruz adama ev alicam diye söz veriyosasa tutsun diyoruz !
Ne yazdgınızı ve benm ne yazdgmı iyi okuyun ona gore tepkinizi verin siz kendi baban alsaydı madem yazdınz bende benmde babam aldı ama faydası yok demek istedm bilmem anladnz mıOnunda hayırı yok nedir ya, ev istemek zaten abest olan. Aileler kendi almak isterse alır, gidip bize ev alın denilmez yani. Bunu kocana söyle ayrıca bana değil. Kocan nankörse bi düşün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?