Yorumlarınızı istiyorum ..

Ne yazdgınızı ve benm ne yazdgmı iyi okuyun ona gore tepkinizi verin siz kendi baban alsaydı madem yazdınz bende benmde babam aldı ama faydası yok demek istedm bilmem anladnz mı
İletişimde sıkıntı var heralde, ben ev istenmez aileler kendi isterse alır, ailelerden ev istemeyi doğru bulmuyorum diyorum.Kimse istemeden sizin babanız almış ama kıymet bilen olmamış, ailemden kötüsü yok diyosunuz demekki eşiniz nankör.

Tüm yorumlari okuyamadım belki arada kaçırdıklarım olmuştur.
Baban anladıgım kadarıyla hastaymış (geçmiş olsun),baban senin için bişeyleri garanti altına almak istemiş ev talep etmiş,karşı tarafın evi alcak gücü olmasa talep etmezdi yada ettirmezdin sanırım.karşı taraf keşke olmaz deseydi söz vermeseydi baban yine seni verecekmişti,gereksiz sözler vermeselermişti..Ama işler karışmış baya,bence sen babanla ve nişanlınla ayri ayri konuş,babana istemiyorum baba biz eşimle evimizi alırız zamanla de,eşinede ailenle aranı bunun için bozma de,o ne için bozarsa bozsun..ilerde bi gün belki kp,nişanlın falan bi ev yüzünden aramızı açtıniz der başına kakar belli olmaz..Sen hiç arada kalma herşey halolur sevginize bişey olmasın yeterki

Nikahın varsa mayista bozulduysa hadi diyelim az once konusunu actigin iliski 1 senelik bunlardan bahsetmemissin anlamadim ben ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…