ee ne için sarsılıyorum ben anlatsana birazbence senın daha akln havada ama 2 aylıkmıssın daha
merak etme yakında bı sarsılır kendıne gelırsın
bızım ıcın sorun yok senın ıcın yoksa
Konu sahibi erken öten horoz misali, hep yanlış zamanda yanlış anonslar yapmış. Sorun bu bence canım, önce eşinden habersiz söz verdi, ki bu tutmadı. Neyse sonra yine kıza görüşelim dedi ama ufak bir ayrıntıyı atladı, sevgilini getirme demedi. E bu da patladı. Sonra gidip kızdan habersiz kocayı ikna etti, koca olur dedi. Bu sefer de kızın sevgilisi patladı, eeeh yeter ben de gitmiyorum sen de gitmiyorsun dedi.Açıkca söylese daha iyiymiş. Yani eşinin programından haberi olmadığını. Erkek arkadaşlarıyla takılacağını ama çiftli mutlaka plan yapmak istediklerini falan...
Dediğini resmen inkar etmiş konu sahibi..
Konu sahibi erken öten horoz misali, hep yanlış zamanda yanlış anonslar yapmış. Sorun bu bence canım, önce eşinden habersiz söz verdi, ki bu tutmadı. Neyse sonra yine kıza görüşelim dedi ama ufak bir ayrıntıyı atladı, sevgilini getirme demedi. E bu da patladı. Sonra gidip kızdan habersiz kocayı ikna etti, koca olur dedi. Bu sefer de kızın sevgilisi patladı, eeeh yeter ben de gitmiyorum sen de gitmiyorsun dedi.Hatalar silsilesi.
Konu sahibi insan ilişkilerinde bu kadar umursamaz olma, o kız da kara kaşına sevdalı değil, değer vermiş ki görüşmek istemiş. Sen de durduk yere kızın hatrını kırdın. Hiç belli olmaz, biraz zaman geçer, çevrende insanlar olmasına ihtiyaç duyarsın. Bir anda yalnızlığı istemez hale gelirsin falan, o yüzden ilerisini görmeden böyle yıka yıka hareket etme. Eşinin yeri ayrı, arkadaşının yeri ayrı.
tabii ki zaten bende artık daha net görüyorum yanlışlarımı dediğim gibi çok arkadaşlık geçmişi olan biri olmadığım için dengede tutamadım mevzuyu ama gönlünü almaya çalışacağım.Konu sahibi erken öten horoz misali, hep yanlış zamanda yanlış anonslar yapmış. Sorun bu bence canım, önce eşinden habersiz söz verdi, ki bu tutmadı. Neyse sonra yine kıza görüşelim dedi ama ufak bir ayrıntıyı atladı, sevgilini getirme demedi. E bu da patladı. Sonra gidip kızdan habersiz kocayı ikna etti, koca olur dedi. Bu sefer de kızın sevgilisi patladı, eeeh yeter ben de gitmiyorum sen de gitmiyorsun dedi.Hatalar silsilesi.
Konu sahibi insan ilişkilerinde bu kadar umursamaz olma, o kız da kara kaşına sevdalı değil, değer vermiş ki görüşmek istemiş. Sen de durduk yere kızın hatrını kırdın. Hiç belli olmaz, biraz zaman geçer, çevrende insanlar olmasına ihtiyaç duyarsın. Bir anda yalnızlığı istemez hale gelirsin falan, o yüzden ilerisini görmeden böyle yıka yıka hareket etme. Eşinin yeri ayrı, arkadaşının yeri ayrı.
Bak sana ufak bir şey anlatayım madem. Geçen sene değil ondan önceki sene dershaneye gidiyorum, sınava hazırlanıyorum, çok stresliyim. Gerginim falan, sınıftaki herkes rakibim falan. Yabani duruyorum, arkadaşlık kurmuyorum falan. Tek derdim sınav, başka bir şey görmüyorum bile. Neyse gel zaman git zaman böyle gitti. Ama bir gün sabah uyandım, yapayalnızım. Kimse yok, dershaneye gittim. Neyse ders başladı. Hoca komik bir şey söyledi. Ben başladım kahkaha atmaya. Herkes gülüyor ama ben daha fazla gülüyorum. Herkes sustu bana bakmaya başladı. Ama duramıyorum, içim dışıma çıkmaya başladı. Neyse sonra gülme ağlamaya dönüştü, hemen aceleyle sınıftan çıktım, koştum lavaboya. Arkamdan bir kız geldi, tanımıyorum bile. Elimi tuttu, bana sarıldı, bir güzel ağladım omzunda.tabii ki zaten bende artık daha net görüyorum yanlışlarımı dediğim gibi çok arkadaşlık geçmişi olan biri olmadığım için dengede tutamadım mevzuyu ama gönlünü almaya çalışacağım.
farkında olamadım işte zaten olaylar iyice karışmıştı düzelteyim derken mahfettmBak sana ufak bir şey anlatayım madem. Geçen sene değil ondan önceki sene dershaneye gidiyorum, sınava hazırlanıyorum, çok stresliyim. Gerginim falan, sınıftaki herkes rakibim falan. Yabani duruyorum, arkadaşlık kurmuyorum falan. Tek derdim sınav, başka bir şey görmüyorum bile. Neyse gel zaman git zaman böyle gitti. Ama bir gün sabah uyandım, yapayalnızım. Kimse yok, dershaneye gittim. Neyse ders başladı. Hoca komik bir şey söyledi. Ben başladım kahkaha atmaya. Herkes gülüyor ama ben daha fazla gülüyorum. Herkes sustu bana bakmaya başladı. Ama duramıyorum, içim dışıma çıkmaya başladı. Neyse sonra gülme ağlamaya dönüştü, hemen aceleyle sınıftan çıktım, koştum lavaboya. Arkamdan bir kız geldi, tanımıyorum bile. Elimi tuttu, bana sarıldı, bir güzel ağladım omzunda.
Sözün özü ne zaman, kime ihtiyacın olacağını bilemezsin. Ondan sebep, gereksiz yere kırma kimseyi.
Kafanı, düşüncelerini topladıktan sonra, uygun bir dille onunla görüşmeye devam etmek istediğini anlat. Tabi görüşmek istiyorsan bak, istemiyorsan da buradakilerinin telkinleri ile bir şey yapma.farkında olamadım işte zaten olaylar iyice karışmıştı düzelteyim derken mahfettm
Beğenmene sevindim İpekcim. Böyle yazdım fakat ben de pek sosyal değilim, elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Malum kişinin yarası olunca daha net yorumlar yapabiliyorsüper olmuş bu
işte benim de huyum kurun yalan söyleyemiyorum veya laf oyunu yapamıyorum bende hala şokundayım ama açık sözlü olduğum için pişman değilim durum bu diye açıkça anlattım tek pişmanlığım ilk daveti eşime danışmadan yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?