- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
akrabalarımızı seviyoruz karşılıklı o konuda sorun yaşamadığımız için bir yorum yapamayacağım.
yooben bekarken de bir türlü görüşme ayarlayamazdım armazdım sonra ben böyleyim ama napayım diye sorun yaşıyordum ama evlenince fikir ayrılığı ve yanlış anlaşılmadan dolayı sorun yaşadık ben evlendim diye mesafe koymadım hep böyleydim hep ortak nokta bulmaya çalıştımKızın hatası yok ama, olsa onu da söylerdi üyeler. O sebepten gönlünü alın dedim. O kadar aradan sonra görüşmek istediyseniz, demek ki zamanında iyi anlaştığınız, sevdiğiniz birisiydi. Fakat eşinizin huysuzlukları sebebiyle arkadaş kaybederseniz hep böyle, yalnız kalırsınız. Evlenenlerde bu hep oluyor nedense, eskiden görüştükleri kişilerle irtibatı kesip, 3-5 yıl sonra da bunaldım, kimse yok demeye başlıyorlar.
Herif kötü bir laf degildir evin adami demektir...herif falan noluyoruz? gelecek kız eşimin de arkadaşınında görüştüğü arkadaşı olduğu biri diyorum haddini aşma bence KIZ EŞİM VE ARKADAŞIYLA ÇOK DEFA GÖRÜŞMÜŞ BERABER ALKOL ALMIŞ AYNI EVE DAHA ÖNCE DE GİRMİŞ ORTAK ARKADAŞIMIZ!!
evet ben de gidiyorum. Sonuç olarak arkadaşınız haklı. Siz de bu kadar yorumdan sonra anlamışsınızdır sanırım. İyi günleeeerrrneyse canım ben gıdıyorum sız noktayla vırgul ve onun kurallarıyla yasamaya devam edın
arkadasınız haklı net bu kadar
hayır ben haksızım diyorum zaten konuyu açtıktan sonra da buna emin oldum eyvallahta bu bana yürümek sevdası nedir ne diye aileyle ilgili konu açmayayım hatalı olan taraf olarak konu açtım diye mi illa üste çıktığım dibine kadar haklı olduğum konular mı açmalıyım?Allah bozmasın kupkek inşallah burda seni hep yorumcu olarak görürüz konu açmazsın akraba ve aile ile ilgili
Madem arkadaşlıklar bu kadar mühim değil sizin için, önemsemeyin, görüşmeyin kimseyle o halde. Yani buraya konu açınca ben de cidden takıldığınız, üzüldüğünüz izlenimine kapıldım. Ee madem öyle değil, boş verin gitsin.yooben bekarken de bir türlü görüşme ayarlayamazdım armazdım sonra ben böyleyim ama napayım diye sorun yaşıyordum ama evlenince fikir ayrılığı ve yanlış anlaşılmadan dolayı sorun yaşadık ben evlendim diye mesafe koymadım hep böyleydim hep ortak nokta bulmaya çalıştım
bayanın yorumu hiç iyi niyetliye benzemiyordu.Herif kötü bir laf degildir evin adami demektir...
Merhaba kızlar öncelikle gününüz aydınlık olsun :)
Kısa ve net bir şekilde hemen geçiyorum konuya :)
yakın bir arkadaşım var yaklaşık 2-3 sene oldu arkadaşlığımız ama pek görüşemeyiz hep bir aksilik çıkar.
Geçen gün bana görüşmek istediğini söyledi.
Bende tamam cuma günü sevgilinle beraber gel çift olarak otururuz dedim.
Eşime söylediğim de eşim sevgilisinin gelmesini istemedi çünkü o akşam kendi erkek arkadaşı geleceği için alkol alacaklardı ve hiç tanımadığım bir insanla ilk kez evimde hemde alkollü bir ortamda tanışmak istemiyorum neden bana sormadın çağırmadan dedi ve gelmesini asla istemediğini söyledi.Bende hemen arkadaşımı aradım ve eğer sevgilisine haber vermediyse eşimin bu şekilde söylediğini ve kabul edemeyeceğini söyledim düşüncesizlik ettim kusura bakma özür dilerim darılmadın değil mi diyerek defalarca özür diledim.Ve arkadaşımda önemli değil dedi.Ama o akşam gelemeyeceğini söyledi bende tamam dedim.
Sonra bu arkadaşım tekrar görüşmek istedi bende cuma günü müsaitsen görüşelim dedim. O da tamam deyince cuma görüşüyoruz o zaman dedim ama erkek arkadaşına dair hiçbir şey söylemedim sonuçta eşimin fikri belli diye tekrar konuyu açmak istemedim sadece cuma bizdeyiz dedim.
Saati söylemek için aradığımda tamam geliriz dedi,geliriz derken dedim?
ee işte sevgilimle gelmeyecek miyiz dedi.
bende canım konuşmuştuk daha önce bu konuyu eşimi biliyorsun dedim
o da beraber görüşürüz demedin mi dedi
bende hayır cuma görüşürüz demiştim dedim.
tamam canım sorun değil dedi.
sonra ben duruma üzüldüm eşimle konuşup ikna ettim sonra arkadaşımı arayıp onu ikna ettiğimi beraber olabileceğimizi söyledim.
arkadaşımda iyice saçmaladınız falan dedi
sonra sevgilisinin gelmeyeceğini kendisinin de gitmesine izin vermediğini söyledi.
Allah aşkına gerçekten çok saçma bir durum da ben sadece lk davetimde gerçekten ayıp ettim eyvallah ama sonrasında gelişen olaylarda benim ne suçum var
kaç gündür bunu düşünüorum kimseyi kırmak istemem eşim olmaz demese zaten benim istediğim hep beraber olmak hep ara bulmak şimdi sizce bu tavrı hakettim mi ve ya çok mu saçmaladım sizin başına gelse aynı durum ne yapardınız?
bence senın daha akln havada ama 2 aylıkmıssın dahabayanın yorumu hiç iyi niyetliye benzemiyordu.
Annem izin vermedi kızlar, partiye gelemiyorum demek gibi bir şey, onu da en son 17 yaşında yaşadım ben. Gerçekten çok tuhaf yaben zaten dönüp arkadaşına nasıl kusura bakma eşim böyle böyle diyor kabul edemiycem sizi dedi onun şokundayım..
Madem arkadaşlıklar bu kadar mühim değil sizin için, önemsemeyin, görüşmeyin kimseyle o halde. Yani buraya konu açınca ben de cidden takıldığınız, üzüldüğünüz izlenimine kapıldım. Ee madem öyle değil, boş verin gitsin.
hahah hep böyledir bekarken evlenince görürsün yeniyken daha yenisin görürsün neden sarsılacakmışım ben bir söyle lütfeen lütfeenbence senın daha akln havada ama 2 aylıkmıssın daha
merak etme yakında bı sarsılır kendıne gelırsın
bızım ıcın sorun yok senın ıcın yoksa
Açıkca söylese daha iyiymiş. Yani eşinin programından haberi olmadığını. Erkek arkadaşlarıyla takılacağını ama çiftli mutlaka plan yapmak istediklerini falan...Ben de katılıyorum, çocuk oyuncağı gibi. Sevgilini istemiyoruz ama sen gel, yok vazgeçtik o da gelsin falan çok ama çok saçma.
Kız çok haklı, ben olsam bir daha görüşmek istemem yani. Ki o da yok demiş zaten.
haklısın bir milyon kez haklısın ama sizin youmlarınızı dikkate alıyorum ve daha iyi anlıyorum amacım da buydu konuyu açarken teşekkürler.Annem izin vermedi kızlar, partiye gelemiyorum demek gibi bir şey, onu da en son 17 yaşında yaşadım ben. Gerçekten çok tuhaf yaTamam eşler birbirinden haberli hareket etmeli fakat dan diye de eşim istemiyor, gelmeyin demek de sıvamak olmuyor mu Başka bir şey deseydi bari, her doğru da her yerde dan diye denmez ki
Yav beni niye alıntıladın anlamadım ama tamam sarsılmayacaksın neden 15 sayfa tartıştık ki bu konuyuhahah hep böyledir bekarken evlenince görürsün yeniyken daha yenisin görürsün neden sarsılacakmışım ben bir söyle lütfeen lütfeen
neyi inkar ettim anlamadım ama bu konu fazla uzamadı mı sizce kaç defa daha HAKSIZIM demem lazım :)Açıkca söylese daha iyiymiş. Yani eşinin programından haberi olmadığını. Erkek arkadaşlarıyla takılacağını ama çiftli mutlaka plan yapmak istediklerini falan...
Dediğini resmen inkar etmiş konu sahibi..
ilk konuşmanızda eşli olduğunu haliyle kızın öyle anladığını ki ben de öyle anlardım. Sonraki konuşmanızda kendince eşli olduğunu dile getirmediğini ve sadece senin bildiğin olay için o da yineletmediği için sana göre eşsiz olduğunu bildiğini varsayman..neyi inkar ettim anlamadım ama bu konu fazla uzamadı mı sizce kaç defa daha HAKSIZIM demem lazım :)
yanlışlıkla oldu sarsılmayacağım evet ben ikinci çağarışımda sevgilisine dair bir ey demedim eşimle alakalı da neden kendi dahil ettiğimi düşündü burada benim suçum ne diye işin içinden çıkamadım ama telafi amaçlı düşünüp sevgilisini dahil etmiştir dediler hak verdim atık eminim daha iyi anlayabiliyorum ya da açıksözlü olmak benim için yanlış değilde ama bunun da yanlış olduğunu gördüm ve konuyu açtığım için mutluyum hepsi buYav beni niye alıntıladın anlamadım ama tamam sarsılmayacaksın neden 15 sayfa tartıştık ki bu konuyuBu ne perhiz bu ne lahana turşusu bacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?