yorumlarınızı merak ediyorum.

akrabalarımızı seviyoruz karşılıklı o konuda sorun yaşamadığımız için bir yorum yapamayacağım.

Allah bozmasın kupkek inşallah burda seni hep yorumcu olarak görürüz konu açmazsın akraba ve aile ile ilgili

Buluşma planında arkadaşınızın sevgilisini durduk yere işin içine sokan, sonra da çıkaran sizsiniz. Arkadaşınıza hak verdim o yüzden. Yani bu gibi durumlarda ya önce eşin kararı alınır, öyle plan yapılır ya da artık plan yapılmışsa, sana sormamakla hata ettim, şimdi iptal edersem ayıp olur, bir gün idare eder misin diyerek eşten ricada bulunulabilir.

yooben bekarken de bir türlü görüşme ayarlayamazdım armazdım sonra ben böyleyim ama napayım diye sorun yaşıyordum ama evlenince fikir ayrılığı ve yanlış anlaşılmadan dolayı sorun yaşadık ben evlendim diye mesafe koymadım hep böyleydim hep ortak nokta bulmaya çalıştım

Herif kötü bir laf degildir evin adami demektir...

neyse canım ben gıdıyorum sız noktayla vırgul ve onun kurallarıyla yasamaya devam edın
arkadasınız haklı net bu kadar
evet ben de gidiyorum. Sonuç olarak arkadaşınız haklı. Siz de bu kadar yorumdan sonra anlamışsınızdır sanırım. İyi günleeeerrr

Allah bozmasın kupkek inşallah burda seni hep yorumcu olarak görürüz konu açmazsın akraba ve aile ile ilgili
hayır ben haksızım diyorum zaten konuyu açtıktan sonra da buna emin oldum eyvallahta bu bana yürümek sevdası nedir ne diye aileyle ilgili konu açmayayım hatalı olan taraf olarak konu açtım diye mi illa üste çıktığım dibine kadar haklı olduğum konular mı açmalıyım?

Madem arkadaşlıklar bu kadar mühim değil sizin için, önemsemeyin, görüşmeyin kimseyle o halde. Yani buraya konu açınca ben de cidden takıldığınız, üzüldüğünüz izlenimine kapıldım. Ee madem öyle değil, boş verin gitsin.

Arkadaşın haklı, ben olsam bir daha görüşmek istemezdim.

ben zaten dönüp arkadaşına nasıl kusura bakma eşim böyle böyle diyor kabul edemiycem sizi dedi onun şokundayım..
Annem izin vermedi kızlar, partiye gelemiyorum demek gibi bir şey, onu da en son 17 yaşında yaşadım ben. Gerçekten çok tuhaf ya Tamam eşler birbirinden haberli hareket etmeli fakat dan diye de eşim istemiyor, gelmeyin demek de sıvamak olmuyor mu Başka bir şey deseydi bari, her doğru da her yerde dan diye denmez ki

bence senın daha akln havada ama 2 aylıkmıssın daha
merak etme yakında bı sarsılır kendıne gelırsın
bızım ıcın sorun yok senın ıcın yoksa
hahah hep böyledir bekarken evlenince görürsün yeniyken daha yenisin görürsün neden sarsılacakmışım ben bir söyle lütfeen lütfeen

Açıkca söylese daha iyiymiş. Yani eşinin programından haberi olmadığını. Erkek arkadaşlarıyla takılacağını ama çiftli mutlaka plan yapmak istediklerini falan...
Dediğini resmen inkar etmiş konu sahibi..

haklısın bir milyon kez haklısın ama sizin youmlarınızı dikkate alıyorum ve daha iyi anlıyorum amacım da buydu konuyu açarken teşekkürler.

hahah hep böyledir bekarken evlenince görürsün yeniyken daha yenisin görürsün neden sarsılacakmışım ben bir söyle lütfeen lütfeen
Yav beni niye alıntıladın anlamadım ama tamam sarsılmayacaksın neden 15 sayfa tartıştık ki bu konuyu Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu bacım.

neyi inkar ettim anlamadım ama bu konu fazla uzamadı mı sizce kaç defa daha HAKSIZIM demem lazım :)

neyi inkar ettim anlamadım ama bu konu fazla uzamadı mı sizce kaç defa daha HAKSIZIM demem lazım :)
ilk konuşmanızda eşli olduğunu haliyle kızın öyle anladığını ki ben de öyle anlardım. Sonraki konuşmanızda kendince eşli olduğunu dile getirmediğini ve sadece senin bildiğin olay için o da yineletmediği için sana göre eşsiz olduğunu bildiğini varsayman..
Kusura bakma ama çok çocuksu..

Yav beni niye alıntıladın anlamadım ama tamam sarsılmayacaksın neden 15 sayfa tartıştık ki bu konuyu Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu bacım.
yanlışlıkla oldu sarsılmayacağım evet ben ikinci çağarışımda sevgilisine dair bir ey demedim eşimle alakalı da neden kendi dahil ettiğimi düşündü burada benim suçum ne diye işin içinden çıkamadım ama telafi amaçlı düşünüp sevgilisini dahil etmiştir dediler hak verdim atık eminim daha iyi anlayabiliyorum ya da açıksözlü olmak benim için yanlış değilde ama bunun da yanlış olduğunu gördüm ve konuyu açtığım için mutluyum hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…