yorumlarınızı merak ediyorum.

Bana gore basindan beri hatalisiniz. Bana yapmis olsaydiniz ben ilk gunden sizin evinize gelmeme karari alir eger benimle gorusmek isterseniz disarda gorusurdum ve essiz olarak.

huyun kurumasın canım yalan da söyleme ama o durumda yapılması gereken eşinize kusura bakma ben bir kere davet ettim idare ediver demekti bir daha sana danışmadan davet etmem deyip çıkacaktınız işin içinden..
ded,m öyle aynen öyle dedim cık olmaz cınım dedi kabul etmedi inat etti

iyi niyetlisiniz şüphe yok. Ama arkadaşınızın yerine koyun kendinizi bi gelin bi gelmeyin diyorsunuz. yani rahatsız olmakta haklı

evlilik dediğin birazda katlanmaktır...

Bana gore basindan beri hatalisiniz. Bana yapmis olsaydiniz ben ilk gunden sizin evinize gelmeme karari alir eger benimle gorusmek isterseniz disarda gorusurdum ve essiz olarak.
evet en doğrusu bu herhalde kızla dışarda görüşsem ble utanacağım artık

iyi niyetlisiniz şüphe yok. Ama arkadaşınızın yerine koyun kendinizi bi gelin bi gelmeyin diyorsunuz. yani rahatsız olmakta haklı
ben hiç takılamam böyle şeylere bir arkadaşım bana düğünüme geleceksen bende seninkine gelirim ama sen gelmiceksen baştan söyle ben de gelmeyeyim masraf etmeyelim dedi bende yok canım ben gelmicem sizinkine dedim eşim çalışıyor çünkü o da tamam dışarıda görüşürüz dedi gayet açık ve net olmayı severim çarpık bir anlayışım var herhalde

ded,m öyle aynen öyle dedim cık olmaz cınım dedi kabul etmedi inat etti

yani yapı meselesi sanırım o inat ettiyse ben daha çok inat ederdim ve hayatta dönüp arkadaşıma eşim istemiyor kusura bakma diyemezdim..

Peki madem kocanin huyunu biliyorsun ona sormadan ilk once niye cift olarak davet ettin?Ben mesela esimi bilirim kesinlikle tanimadigi adami eve cagirmaz.Ama esim de benim hoslanmadigim insanlari eve cagirmaz.Tek basina erkek arkadasini da cagirmaz.Birbirimizin huyunu bilince hic sorun olmuyor.Ben de ikizler burcuyum ama senin arkadasina soyledigin gibi asla yuzum tutup soyleyemezdim.Gerekirse esime yalvarir ben bir halt ettim kurtar beni bir gece idare et derdim...

evlilik dediğin birazda katlanmaktır...
ama tek taraflı olmaz
neden
bak bu konu sahıbının esı anladın delı yurek ama kızı alkollu ortama tek cagırmasını soyluyor
kendısı ıcın bu kadar duyarlı olan bır herıf baskası ıcın neden bu kadar dusuncesız?
nedır yanı altı ustu bır ımzamı onların mevkısını yukselten
ayrıca bence bu tavırlar hıc hos degıl. kendını begenmıslık ama bnaa bıle buradan ıtıcı gelıyor sankı onunla gorusmek ısteyecekmıydı o sevgılı olan erkek ? aman

bende bugün öyle söyledim of arkdaşım ya hep bu erkekerin yüzünden dedim :) ama işte olan oldu artık kız benle görüşmese tebrik edicemm bu yorumlardan sonra
Kızın hatası yok ama, olsa onu da söylerdi üyeler. O sebepten gönlünü alın dedim. O kadar aradan sonra görüşmek istediyseniz, demek ki zamanında iyi anlaştığınız, sevdiğiniz birisiydi. Fakat eşinizin huysuzlukları sebebiyle arkadaş kaybederseniz hep böyle, yalnız kalırsınız. Evlenenlerde bu hep oluyor nedense, eskiden görüştükleri kişilerle irtibatı kesip, 3-5 yıl sonra da bunaldım, kimse yok demeye başlıyorlar.

arkadaşlıklarınız yüzeysel o zaman sizin.. hiç samimi olduğunuz arkadaşınız yok mu? bütün arkadaşlıklarınız bu şekilde mi?
düğünü derneği kaçırılmayacak arkadaşlar vardır.. insan eşi çalışsa bile kendisi gider..

bende onun yakın arkadaşının eşini sevmiyorum görüşmüyoruz o arkadaşıyla dışarı da görüşüyor hatır gönül ortaya koyup n,ye haz etmediğimiz insanlarla burun buruna gelelim ki

Sadece arkadaş demedim annesini babasını bilimum arabalarını?

herif falan noluyoruz? gelecek kız eşimin de arkadaşınında görüştüğü arkadaşı olduğu biri diyorum haddini aşma bence KIZ EŞİM VE ARKADAŞIYLA ÇOK DEFA GÖRÜŞMÜŞ BERABER ALKOL ALMIŞ AYNI EVE DAHA ÖNCE DE GİRMİŞ ORTAK ARKADAŞIMIZ!!

yanlış anladınız sanırım.. alıntıladığım mesaja bakarsanız eşinin katlanması gerektiğini yazdım zaten.. 3-4 saat eşinin hatırı için katlanmalıydı diye..

herif ne demek ? evin erkeği demek allahım
siz karı koca buluttan nem kapıyorsunuz

Ama su an onun da sorumlu olduğu biri var

neyse canım ben gıdıyorum sız noktayla vırgul ve onun kurallarıyla yasamaya devam edın
arkadasınız haklı net bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…