Yaptım canım 1-2 düzeldi sonra devammm aynen, dediğimde cırlıyo kafada kaldırmıyo artık
Ailesi de böyle 3-5 in hesabını eder. Bende çalışan kadından ekonomik özgürlükten yanayım, ama halime bak paranla rezillik, ses etmedim mi sanki üfff ama usanıyosun artık karşında ki usanmada bile,Gerçekten çok ilginç ailesi ve esinizdeki kucuklukten kalan bi huy bence. Gelecek korkusu mu var hani yeni bebek masrafları vs. Ben herzaman çalışan kadınları destekledim ekonomik özgürlük bambaşka bişey
Hep yap yoksa ömrün geçer bu adam düzelmezYaptım canım 1-2 düzeldi sonra devammm aynen, dediğimde cırlıyo kafada kaldırmıyo artık
Ozaman da afedersiniz s... Olsun gitsinIyi de bu nereye kadar böyle
Yarın çocuk doğacak nohutta yaptığı gibi bebek kiyafetinde de yapar. .
Ücretsiz izne ayrılcam diyorum, gözleri bi gidiyoHep yap yoksa ömrün geçer bu adam düzelmez
Fazla kanaatkar ya da sessiz kadın olmanı böyle adamlar anlamaz
Ne lazımsa kendine git al gel, tabi fatura şu bu ödenir ama nohuta pahalı demiş gidip almışsın alma hergün makarna yesin nasıl oluyomuş görsün
Yarın çocuğunuz olacak sen izne ayrılacaksınız, o zaman neler olacak kim bilir
Şimdiden maaşından köşeye para atmaya bak sana çok lazım olacak gibi
Ozaman da afedersiniz s... Olsun gitsin
Çalışıyosun diye mi evlenmiş deli mi neÜcretsiz izne ayrılcam diyorum, gözleri bi gidiyo
evet, çamaşrları babam astıgı bıle oldu ama kötu astıgı ıcın annem artk genelde kendı asıyor beyaz camasırları babam camasırları dahı topluyor salata yapıyor çöplerı alışverısı babam yapıyor.annem dedklerını yaptırıyor öyle babamda sessız sakın adamda degl ama genckken anneme cektırmıs bıraz agrasıf ınsanmıss ıs yapmazmıss yemegı begenmezmıs oyle msadan fırlattıgı olmus ama yaslanınca mecbr degıstı annem calsııyor bıde emeklı maası vr mecbur onun havasına uymak zorundaBen annenizin en küçük kardesiyim bu kadar benzeyebiliriz Hahahaha banane alsın mi diyo çok tatlı ya :)
Sabah dedim onu param olmasa evlenmezdin benle demek dedim, ses yok.çalışmayan bi bayan olsam evlenmezmiş bu benle canım, bunlar oraya varıyoÇalışıyosun diye mi evlenmiş deli mi ne
Tabi ayrılırsın 4 ay yeterli gelmez bazen
Ha bi de hayat bu hep sağlıklı hep genç olamayız çalışamayabiliriz
Kibarlıktan anlamaz gibi cinnet geçir sen bi ara, zaten hamileyim saçma sapan cimriliğinle mi uğraşacam yeteeeer de geri dursun biraz kefenin cebi yok nohuttan kısıp ne yapacakmış
Ailesi de böyle diyosunSabah dedim onu param olmasa evlenmezdin benle demek dedim, ses yok.çalışmayan bi bayan olsam evlenmezmiş bu benle canım, bunlar oraya varıyo
Doğru diyosunAilesi de böyle diyosun
Öyle yetişmiş
Kolay kolay düzelmez
Ama en azından kendi ihtiyaçların için ondan izin alma, kısıyosa kendi pantolon ceketinden kıssın gebe kalmaz nasılsa karnı da büyümez
Köşeye de para atmaya bak izindeyken her dediğini alıp getirmez bu belli
Ailen nasıl sana destek olur muDoğru diyosun
Demez miyim canım dedim, işlemeyen adama işlemiyo. Anasının evine gitse keşke , hamile iken bile böyle yapan erkekten tiksiniyosun valla, yüzünü göresim yok, pis edepsizinAilen nasıl sana destek olur mu
Ben ailemde böyle bişey görmedim aaa babamdan mı isteyeyim tabi sana söyleyecem evin ihtiyacını desen mesela
Tırsar mı
Ona göre nohut pahalıysa ne ucuz mesela hergün makarna mı isterDemez miyim canım dedim, işlemeyen adama işlemiyo. Anasının evine gitse keşke , hamile iken bile böyle yapan erkekten tiksiniyosun valla, yüzünü göresim yok, pis edepsizin
Yok canım yemek market alışverişinde şöyle diyim alır ama az az, yarım kg peynir, 300-400 gr zeytin gibi, et 300-400 gr gibi, az azOna göre nohut pahalıysa ne ucuz mesela hergün makarna mı ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?