Yorumlarınızı merak ediyorum

Keyfi bir alışveriş değil ki sizinki, eşiniz çok anlayışsız davranmış. Hadi ilk aylar hamilelikten sonra da giyebileceğiniz bol, dökümlü kıyafetler alırsınız, böylece o kıyafetleri sonra da giyer, bir nevi tasarruf yaparsınız ama belli bir aydan sonra sadece bir kaç ay giyebileceğiniz hamileler için özel kıyafetler de almanız gerekecek, bu durumda ne yapacakmış beyefendi? İnsanın ayakları bile büyüyor, yalın ayak dolaşalım madem, yeter ki para gitmesin. Neye ihtiyacınız varsa gidin alın. Eşiniz mırın kırın ederse de asla kendinizi ezdirmeyin, verin ağzının payını. Sizin rahatınızı en çok düşünmesi gereken zamanlardan biri bu. Hatırlatmakta fayda var.

Benzin parası ödüyorsunuz Valla şaşırdım Daha neler görcem burda acaba Hergün daha fazla şükreder oldum resmen Allah sabırlar versin belki bebek iyi gelir eşinize

Yaptım canım 1-2 düzeldi sonra devammm aynen, dediğimde cırlıyo kafada kaldırmıyo artık

Iyi de bu nereye kadar böyle
Yarın çocuk doğacak nohutta yaptığı gibi bebek kiyafetinde de yapar. .

Gerçekten çok ilginç ailesi ve esinizdeki kucuklukten kalan bi huy bence. Gelecek korkusu mu var hani yeni bebek masrafları vs. Ben herzaman çalışan kadınları destekledim ekonomik özgürlük bambaşka bişey
Ailesi de böyle 3-5 in hesabını eder. Bende çalışan kadından ekonomik özgürlükten yanayım, ama halime bak paranla rezillik, ses etmedim mi sanki üfff ama usanıyosun artık karşında ki usanmada bile,

Yaptım canım 1-2 düzeldi sonra devammm aynen, dediğimde cırlıyo kafada kaldırmıyo artık
Hep yap yoksa ömrün geçer bu adam düzelmez
Fazla kanaatkar ya da sessiz kadın olmanı böyle adamlar anlamaz
Ne lazımsa kendine git al gel, tabi fatura şu bu ödenir ama nohuta pahalı demiş gidip almışsın alma hergün makarna yesin nasıl oluyomuş görsün
Yarın çocuğunuz olacak sen izne ayrılacaksınız, o zaman neler olacak kim bilir
Şimdiden maaşından köşeye para atmaya bak sana çok lazım olacak gibi

Ücretsiz izne ayrılcam diyorum, gözleri bi gidiyo

Ücretsiz izne ayrılcam diyorum, gözleri bi gidiyo
Çalışıyosun diye mi evlenmiş deli mi ne
Tabi ayrılırsın 4 ay yeterli gelmez bazen
Ha bi de hayat bu hep sağlıklı hep genç olamayız çalışamayabiliriz
Kibarlıktan anlamaz gibi cinnet geçir sen bi ara, zaten hamileyim saçma sapan cimriliğinle mi uğraşacam yeteeeer de geri dursun biraz kefenin cebi yok nohuttan kısıp ne yapacakmış

Ben annenizin en küçük kardesiyim bu kadar benzeyebiliriz Hahahaha banane alsın mi diyo çok tatlı ya :)
evet, çamaşrları babam astıgı bıle oldu ama kötu astıgı ıcın annem artk genelde kendı asıyor beyaz camasırları babam camasırları dahı topluyor salata yapıyor çöplerı alışverısı babam yapıyor.annem dedklerını yaptırıyor öyle babamda sessız sakın adamda degl ama genckken anneme cektırmıs bıraz agrasıf ınsanmıss ıs yapmazmıss yemegı begenmezmıs oyle msadan fırlattıgı olmus ama yaslanınca mecbr degıstı annem calsııyor bıde emeklı maası vr mecbur onun havasına uymak zorunda biraz babamın burnunu surttu artk dedık yapıyor oraya götuyor şımartıyor ılgılenıyor

Sabah dedim onu param olmasa evlenmezdin benle demek dedim, ses yok.çalışmayan bi bayan olsam evlenmezmiş bu benle canım, bunlar oraya varıyo

Sabah dedim onu param olmasa evlenmezdin benle demek dedim, ses yok.çalışmayan bi bayan olsam evlenmezmiş bu benle canım, bunlar oraya varıyo
Ailesi de böyle diyosun
Öyle yetişmiş
Kolay kolay düzelmez
Ama en azından kendi ihtiyaçların için ondan izin alma, kısıyosa kendi pantolon ceketinden kıssın gebe kalmaz nasılsa karnı da büyümez
Köşeye de para atmaya bak izindeyken her dediğini alıp getirmez bu belli

Doğru diyosun

Ailen nasıl sana destek olur mu
Ben ailemde böyle bişey görmedim aaa babamdan mı isteyeyim tabi sana söyleyecem evin ihtiyacını desen mesela
Tırsar mı
Demez miyim canım dedim, işlemeyen adama işlemiyo. Anasının evine gitse keşke , hamile iken bile böyle yapan erkekten tiksiniyosun valla, yüzünü göresim yok, pis edepsizin

Demez miyim canım dedim, işlemeyen adama işlemiyo. Anasının evine gitse keşke , hamile iken bile böyle yapan erkekten tiksiniyosun valla, yüzünü göresim yok, pis edepsizin
Ona göre nohut pahalıysa ne ucuz mesela hergün makarna mı ister

Yani yiyeceğinden bile kısan adama ne denir ki? İyi sabrın varmış canım.

Zorlu bi süreç seni bekliyo. Bezi,ıslak mendili, d vitamini, gaz ilacı, maması, doktoru,sürekli küçülen yenisi alınmak zorunda olan kıyafetleri. Bebeğin eksiği bitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…