Yorumlarınızı merak ediyorum

Sizin evliliğinizde her şey Alman usulü olmuş valla. Bebişiniz doğunca sorumlulukları da Alman usulü paylaşsın bir zahmet esiniz

kendiniz alamaz mısınız yani yarısını o, yarısını ben diyeceğinize hepsini kendiniz alın sizde gerilmemiş olursunuz allah kolaylık versin

Boyle evlilik cok kotu.
Ne demek yarisini vermek birazini vermek.
Bende gebeyken 4-5 cesit elbise 1-2 pantolon gebe kilodu bilmem nesi emzirme sutyenleri vs... Almistim ustelikte calismiyorum...ama pisman oldum o kadar swye hic gerek yokmus.emzirme atletiyle normal atlet arasinda bir kullanim rahatligi yok mesela yahut emzirme sutyeni.
Ama esiniz odunmus gercektende cok ayip

bence çok ayıp sen hamilesin onun bir parçasını taşıyorsun onun seni el sütünde tutması lazımken sana en iyi çizmeler alıp senin ayaklarını koruması lazımken yaptığı hareketlere bak. gerçekten sinir bozucu bir durum bence bunu eşinle düzgünce konuş zoruna gittiğini filan söyle. durumunuz mu kötü belki ondan dolayı kasılıyordur

Hay ağzın bal yesin. İfrit oluyorum böyle nispet yapar gibi
Çok iç gıcıklayıcı oluyor böyle yorumlar hakketen
ayy acik nisbet olmus konu sahibi sizin eslerinizde mi boyle diye sorunca soylemek istedim
Ama ayıp değil mi diyede sormuş, tavsiye istemiş özellikle ona da yorumunuz olsa sırıtmazdı bu kadar Neyse Allah bozmasın sizdeki durumu da konu sahibi de derdine çözüm bulur İnşallah : )

benzin parası nedir yaaa o zaman bebeği siz taşıyorsunuz ikinizin bebeği 4,5 aylık olunca bi 4,5 ayda sen taşı diyin yada tüm gün ben taşıyorum şu kadar para ödeyeceksin demeniz lazım. eşiniz ev arkadaşlığından da öteye gitmiş resmen

Evet cok haklisiniz katiliyorum...
Ama konu sahibi sizinde esiniz boyle mi deyince orneklemek istedim kendi adima.
Benim esimde paraciklari gidince uzulur ama bisey demez kirmaz dokmez.
Bide ben calismiyorum.
Mesela kiza bot aldik pahaliydi ben daha giymedim yuzdeyuz deri dedi gulduk.
Ama pahali buldu biliyorum.

Bende saçma sapan herseyi almasına gicigim.. pahalı demez gereksiz demez.. hiç para atamadık köseye..

Reactions: nio
Peki hamilelikte doktor kontrolleri , 2 li 4 lü testler, doğum masrafı, bebeğin alış verişi onlara ne diyor? İnşallah çok üzmez seni zaten insanın hormonları tavan yapıyor bir de o pahalı bu pahalı derse fena.

2 li testler falan ne kadar?

2 li testler falan ne kadar?
Onları devlette yaptır bence
Nohuta pahalı diyen koca mümkünü yok ödemez
Hoş bende devlette yaptırdım hem işime daha yakındı hem formalite testlerin hepsini devlette yaptırayım madem sigortalıyım bi işe yarasın diye.

2 li yaptırdım 4 lü yaptırdım ayrıntılı ultrason yaptırdım hepside özelde ne paralar harcamışız ya ilk hamilelik olunca marsta test yapıcaz deseler uzay mekiği nerde diye soracakmışım.

Işe gidiyorsunuz sonuçta,dar pantalon,yüksek topuk giyinmemelisiniz,işe giderken hergün aynı pantalonu giyemeyeceğinize göre ,bahsettiğiniz parçalar sizin için elzem.
Eşinizi haklı bulamadım sonuçta ihtiyaç,keyfi bir durum yok ki keyfi bir durum olsa dahi çalışan bir bayansınız ve maddi durumunuz çok kötü olmadığı sürece eşinizin karışması yanlış zira çalışan insanın masrafı fazla oluyor.

2 li yaptırdım 4 lü yaptırdım ayrıntılı ultrason yaptırdım hepside özelde ne paralar harcamışız ya ilk hamilelik olunca marsta test yapıcaz deseler uzay mekiği nerde diye soracakmışım.
Benimde ilk gebeliğimdi
Özele gittim tiroidim varmış diye bugün yaptır burda yoksa düşük yaparsın diye gerim gerim gerip bi dünya tahlil daha yazdılar öncekilerin yanı sıra
Aha dedim ayvayı yedik her geldiğimizde bu kadar tahlil 240 gibi bir para ödeyeceksek ayvayı yedik
Endokrinleri yoktu o gün diye kaldı bende araştırdım devlete gittim , ticari amaçlı panik yaptırmışlar ilaç kullandım tiroid için bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…