ayy acik nisbet olmusTavsiye mi veriyonuz , nispetmi yapıyonuz ya
Arkadaşlar merabalar öncelikle, kendim henüz 6 haftalık hamileyim, son zamanlarda da malesef bi 5-6 kilo aldım. Çalışıyorum, genelde işe pantolon, topuklu ayakkabı v.s. Tercih ederim. Ama kilo sebebi ile pant.lat dar geliyo ve topuklularla da tedirgin oluyorum. Eşime 1-2 elbise alayım bi de topuksuz çizme alalım dedi. Neyse mırın kırın etti. 3 elbise aldık bunun para gidiyo ya canı sıkıldı, yarısını ben ödedim. Çizme ye gelince ucuz fiyata çizme buluyorum alalım falan diyorum adam pahalı buluyo, yani almıyım diye sebep üretiyo, çizmeninde yarı parasını vercem, suratına bakıyorum yarısını vermesem ooo laf da laf eder. Neyse akşam tartıştık bu sebeple. Şimdi diyceksiniz aman canım boşver onu git al çalışıyormuşsun, oooo ona da heyheyleniyo,sizin eşleriniz de böyle mi ya, cimri paracı. Yaptığı ayıp değil mi
Arkadaşlar merabalar öncelikle, kendim henüz 6 haftalık hamileyim, son zamanlarda da malesef bi 5-6 kilo aldım. Çalışıyorum, genelde işe pantolon, topuklu ayakkabı v.s. Tercih ederim. Ama kilo sebebi ile pant.lat dar geliyo ve topuklularla da tedirgin oluyorum. Eşime 1-2 elbise alayım bi de topuksuz çizme alalım dedi. Neyse mırın kırın etti. 3 elbise aldık bunun para gidiyo ya canı sıkıldı, yarısını ben ödedim. Çizme ye gelince ucuz fiyata çizme buluyorum alalım falan diyorum adam pahalı buluyo, yani almıyım diye sebep üretiyo, çizmeninde yarı parasını vercem, suratına bakıyorum yarısını vermesem ooo laf da laf eder. Neyse akşam tartıştık bu sebeple. Şimdi diyceksiniz aman canım boşver onu git al çalışıyormuşsun, oooo ona da heyheyleniyo,sizin eşleriniz de böyle mi ya, cimri paracı. Yaptığı ayıp değil mi
Hay ağzın bal yesin. İfrit oluyorum böyle nispet yapar gibi
Hay ağzın bal yesin. İfrit oluyorum böyle nispet yapar gibi
Ama ayıp değil mi diyede sormuş, tavsiye istemiş özellikle ona da yorumunuz olsa sırıtmazdı bu kadarayy acik nisbet olmuskonu sahibi sizin eslerinizde mi boyle diye sorunca soylemek istedim
Kızlar gülüp durmayın lütfen
Babam şöyle cömert kocam şöyle cömert diye anlatmanıza gerek yok
Kadın hem hamile hem dertli
Çözüm bulamayız eşinin huyu bu tamam ama ohooo biz hiç öyle değiliz cicime de gerek yok
2 li testler falan ne kadar?Peki hamilelikte doktor kontrolleri , 2 li 4 lü testler, doğum masrafı, bebeğin alış verişi onlara ne diyor? İnşallah çok üzmez seni zaten insanın hormonları tavan yapıyor bir de o pahalı bu pahalı derse fena.
Onları devlette yaptır bence2 li testler falan ne kadar?
Tam hatırlamıyorum hastaneden hastaneye değişiyor ama bir kaç yüz lira tutuyor özelde.2 li testler falan ne kadar?
Onları devlette yaptır bence
Nohuta pahalı diyen koca mümkünü yok ödemez
Hoş bende devlette yaptırdım hem işime daha yakındı hem formalite testlerin hepsini devlette yaptırayım madem sigortalıyım bi işe yarasın diye.
. Tek başıma yapmadım ya versin, bi başıma bakacaksam gölge etmesin bariTam hatırlamıyorum hastaneden hastaneye değişiyor ama bir kaç yüz lira tutuyor özelde.
Benimde ilk gebeliğimdi2 li yaptırdım 4 lü yaptırdım ayrıntılı ultrason yaptırdım hepside özelde ne paralar harcamışız ya ilk hamilelik olunca marsta test yapıcaz deseler uzay mekiği nerde diye soracakmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?