Ekran resmi alınabilir keşfete düşerseAçmazdım.
Tamam yeri geliyor kendi sosyal medya hesaplarımızda sınırlı da olsa paylaşım yapıyoruz ki profilim kapalı,sadece yakın tanıdıklarım ekli ama ona rağmen paylaşmıyorum herşeyi,telefonumdan bilgisayara aktarıp saklıyorum.
Masum geliyor bakınca,basit bir eğlence gibi ama işin aslı öyle olmuyor. Altına yorumlar yazılıyor ki kırıcı,ağır şeyler de yazılabilir. İsmini hatırlayamadım ama bır filmde küçük bir kızın o kırıcı yorumlar nedeniyle,depresyona girip, intihara sürüklendiğini izleyip çok etkilenmiştim. Şu an girip bakın muhakkak görürsünüz bu kanallarda altta kötü kırıcı yorumlar. Bu sebeple tasvip etmiyorum.
Aynen öyle. Koca koca insanlar şekilden şekle giriyorlar. Sırf para değil, aşırı bir beğenilme arzusu var. X mekan popüler diye oraya gitme, oradan fotoğraf koyup nispet yapma-beğenilme çabası. Farkında olmadan sosyal medya girdap gibi çekiyor bizi. Daha yazacak o kadar şey var ki... Siz de kusura bakmayın alıntılayıp halka seslendim resmenÇocukların sosyal medyada görünür olmalarına sonuna kadar karşıyım. Belli bir yaşa kadar televizyona, tablete, telefona da karşıyım. Sosyal medya yoz bir ortam ve gittikçe daha da yozlaşıyor. Neyin kıymetli olup neyin olmadığını unutturuyor. Var olmayan bir dünyaya insanı esir ediyor. Yetişkinler bile sosyal medya kullanmada yeterince bilinçli değilken, çocuklar ne kadar bilinçli kullanabilir? O yüzden ne kadar geç bulaşırlarsa o kadar iyi.
Biliyorum bu sebeple belirli kişilere açık paylaşıyorum,aile grubuna açık yani sadece. O grup dışındakiler göremiyor facebook ta.Ekran resmi alınabilir keşfete düşerse
Demi kadın eziliyor 1 2 videosunu inceledim yeğenimden ötürü kadın mutsuzO adamın karısıyla bir sıkıntısı var.
Ben bu çocuk videolarından yaklaşık 1 yıl önce haberdar oldum. 1-2 ay sürekli izledim çeşitli kanalları. Hani belki işe yarar bi şey vardır diye.
Tabi fiyasko :/
Adam inceden inceye karısını öyle bir aşağılıyor ki...
Hiçbir şey onun izni olmadan yürümüyor gibi. Kendini göstermiyor ama bazı videolarda kadın onun lafını dinlemediğinde yüz ifadesi artık nasıl bir alıyorsa kadın süt dökmüş kediye dönüyor.
Vallahi nasıl bir işsizlikse bayağı gözlem yaptım
Video başlıklarını söyler misin? Merak ettim ama 1 videoya baktım dayanamayıp kapattım, o sebeple kendim aramak istemiyorumO adamın karısıyla bir sıkıntısı var.
Ben bu çocuk videolarından yaklaşık 1 yıl önce haberdar oldum. 1-2 ay sürekli izledim çeşitli kanalları. Hani belki işe yarar bi şey vardır diye.
Tabi fiyasko :/
Adam inceden inceye karısını öyle bir aşağılıyor ki...
Hiçbir şey onun izni olmadan yürümüyor gibi. Kendini göstermiyor ama bazı videolarda kadın onun lafını dinlemediğinde yüz ifadesi artık nasıl bir alıyorsa kadın süt dökmüş kediye dönüyor.
Vallahi nasıl bir işsizlikse bayağı gözlem yaptım
Valla ben günde 1-2 video izledim. Zaten lcw'den başka yerden giydirmiyor kimseyi :)Demi kadın eziliyor 1 2 videosunu inceledim yeğenimden ötürü kadın mutsuz
İlk atılan videolara bakınVideo başlıklarını söyler misin? Merak ettim ama 1 videoya baktım dayanamayıp kapattım, o sebeple kendim aramak istemiyorum
Bence kadın da çocukda mutsuzValla ben günde 1-2 video izledim. Zaten lcw'den başka yerden giydirmiyor kimseyi :)
Kadının üzerinde 2 ay boyunca aynı eteği,gömleği gördüm.
Birgün değişik bir stil giyinmişti. Laofer ayakkabı falan almıştı parıltılı. Ama kendini/kıyafetlerini göstermek için garibim dönüp dönüp durdu :/
2 milyon çocuk mu sizce ?
Ayrıntılı bilmiyorum olabilir ama çok fazla oyuncak var çocuga ait ve yeğenim tüm oyuncaklarını ben bunları istemiyorum diyerek fırlattı neti kapattırdılar en son ama okuma yazma bilen bir çocuk dedesinin vs telefonundan girebiliyor aradaTamami cocuk degildir muhtemelen. Ama artik cocuklar youtube da buyuk bi kitle ve sadece cocuk kanallarina degil bicok sacma sapan kanallara ucuk sayida abonelikler kazandiriyorlar bu cocuklar. Kanal sahipleri de bu coluk cocuk sayesinde bol para kazaniyor iste. Bazi kanal sahipleri satista yapiyor ve urunleri alanlarin isimlerini soyluyor resim paylasiyor. Satin alanlarin cok buyuk bi kismi cocuk. Islerine yaramayacak seyi bile sirf adi, fotografi gorunsun diye aliyorlar.
Geçen yaz izledim o yüzden başlıkları hiç hatırlamıyorum inanın.Video başlıklarını söyler misin? Merak ettim ama 1 videoya baktım dayanamayıp kapattım, o sebeple kendim aramak istemiyorum
Aynen sildimHiç düşünmeden silmelisiniz. Anne dediğin her şeyi kafasında kurmasıyla ayaktadır. Bunun adı da annelik içgüdüsüdür.
Ne zararı olacakki cocuklar seviniyor hatıra kalıyor yıllar sonrasına bende oğluma açmistim bazen girip videolarını izliyoruz kötümü oluyor sanki takma bence.
youtube para veriyormuş eltimin dediğine göre benim bildiğim oyuncaklar ücretsiz gönderiliyor o youtubera laraBenimde 10 yaşındaki kızım YouTube de oyuncak videoları izliyor barbiler falan ve çok istiyor yalvarıyor bana yüzümü göstermeden bende oyuncaklarimi ceksem diye izin vermiyorum çok gereksiz geliyor ama çocuklar anlamıyor bu işten para kazanıldığını bile duymuş ben bilmiyordum
bir şekilde aniden olmasa da yavaş yavaş izlemesine engel olunBenimde 10 yaşındaki kızım YouTube de oyuncak videoları izliyor barbiler falan ve çok istiyor yalvarıyor bana yüzümü göstermeden bende oyuncaklarimi ceksem diye izin vermiyorum çok gereksiz geliyor ama çocuklar anlamıyor bu işten para kazanıldığını bile duymuş ben bilmiyordum
İzlemesinde sakınca olurmu sizce ya hoşuna gidiyor oyuncaklari izliyor diye bisey demedim ama :/ çok sık izlemiyor zaten netim yok evde annaneye geldikçe bakiyorbir şekilde aniden olmasa da yavaş yavaş izlemesine engel olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?