youtube da çocuk kanalı açmak

youtube da çocuk kanalı olurmu?

• olabilir

OY: 9 7,0%
  • olamaz

OY: 88 68,8%
  • duruma ve yaşa göre değişir

OY: 31 24,2%

• Ankete Katılan
    128
  • Anket Kapalı .
Ekran resmi alınabilir keşfete düşerse

Aynen öyle. Koca koca insanlar şekilden şekle giriyorlar. Sırf para değil, aşırı bir beğenilme arzusu var. X mekan popüler diye oraya gitme, oradan fotoğraf koyup nispet yapma-beğenilme çabası. Farkında olmadan sosyal medya girdap gibi çekiyor bizi. Daha yazacak o kadar şey var ki... Siz de kusura bakmayın alıntılayıp halka seslendim resmen

Demi kadın eziliyor 1 2 videosunu inceledim yeğenimden ötürü kadın mutsuz

Video başlıklarını söyler misin? Merak ettim ama 1 videoya baktım dayanamayıp kapattım, o sebeple kendim aramak istemiyorum

Demi kadın eziliyor 1 2 videosunu inceledim yeğenimden ötürü kadın mutsuz
Valla ben günde 1-2 video izledim. Zaten lcw'den başka yerden giydirmiyor kimseyi :)
Kadının üzerinde 2 ay boyunca aynı eteği,gömleği gördüm.
Birgün değişik bir stil giyinmişti. Laofer ayakkabı falan almıştı parıltılı. Ama kendini/kıyafetlerini göstermek için garibim dönüp dönüp durdu :/

Bence kadın da çocukda mutsuz
İlk başlarda çok mutsuzlar
Sonraki videoları izlemedim

2 milyon çocuk mu sizce ?

Tamami cocuk degildir muhtemelen. Ama artik cocuklar youtube da buyuk bi kitle ve sadece cocuk kanallarina degil bicok sacma sapan kanallara ucuk sayida abonelikler kazandiriyorlar bu cocuklar. Kanal sahipleri de bu coluk cocuk sayesinde bol para kazaniyor iste.

Bazi kanal sahipleri satista yapiyor ve urunlerini alanlarin isimlerini paylasiyor, resim paylasiyor. Satin alanlarin cok buyuk bi kisminin cocuk oldugunu gordum. Islerine yaramayacak seyi bile sirf adi, fotografi gorunsun diye aliyorlar. Aileler biraz el atmali diye dusunuyorum.

Ayrıntılı bilmiyorum olabilir ama çok fazla oyuncak var çocuga ait ve yeğenim tüm oyuncaklarını ben bunları istemiyorum diyerek fırlattı neti kapattırdılar en son ama okuma yazma bilen bir çocuk dedesinin vs telefonundan girebiliyor arada

Hiç düşünmeden silmelisiniz. Anne dediğin her şeyi kafasında kurmasıyla ayaktadır. Bunun adı da annelik içgüdüsüdür.

Oglumun oyunlarını sildim az önce 3 tane oyun kaldı
Tabletin internet ayarlarını da sildim bakalım en azından evde bakamayacak

Benimde 10 yaşındaki kızım YouTube de oyuncak videoları izliyor barbiler falan ve çok istiyor yalvarıyor bana yüzümü göstermeden bende oyuncaklarimi ceksem diye izin vermiyorum çok gereksiz geliyor ama çocuklar anlamıyor bu işten para kazanıldığını bile duymuş ben bilmiyordum

youtube para veriyormuş eltimin dediğine göre benim bildiğim oyuncaklar ücretsiz gönderiliyor o youtubera lara

bir şekilde aniden olmasa da yavaş yavaş izlemesine engel olun

İyi yapmışsınız silmekle.
Çocuğun mahremiyetini paylaşmaya ne gerek var.

bir şekilde aniden olmasa da yavaş yavaş izlemesine engel olun
İzlemesinde sakınca olurmu sizce ya hoşuna gidiyor oyuncaklari izliyor diye bisey demedim ama :/ çok sık izlemiyor zaten netim yok evde annaneye geldikçe bakiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…