- 13 Aralık 2015
- 482
- 430
- 103
- 35
Birde cocuk ya 10 yasında olsada hala bebekleriyle oynuyor onlara bedava oyuncak geldiğini duyunca okadar hoşuna gidiyor ki çok pahalı oyuncakları anlıyoruz haliyle belki bana da bedava gelir diyor hevesleniyoryoutube para veriyormuş eltimin dediğine göre benim bildiğim oyuncaklar ücretsiz gönderiliyor o youtubera lara
Anksiyete hastası olmanızla ilgisi yok. Makul bir endişe bence. Çocukları kendi kararlarını alabilecekleri yaşa kadar korumak lazım. Sanal güvenlik çok önemli bir konu. Kızım büyüyünce youtube kanalı açmak istese izin vermezdim.
yeğenimde 8 yaşında aynı mantık var malesef ama şükür 3 4 aydır izleyemiyorBirde cocuk ya 10 yasında olsada hala bebekleriyle oynuyor onlara bedava oyuncak geldiğini duyunca okadar hoşuna gidiyor ki çok pahalı oyuncakları anlıyoruz haliyle belki bana da bedava gelir diyor hevesleniyor
bence 1 çocuk 20 yaşına kadar anne reşit değildir 18 fasa fisokizim büyüyünce acmak istese, izin vermezdim ne demek? adi üstünde büyük yani kendi kararini kendi verebilir..
bence 1 çocuk 20 yaşına kadar anne reşit değildir 18 fasa fiso
çok dogru bir karar almışsınız.eşimden ve diğerlerinden sende iyice abarttın lafını duymamak için ses etmedim ama içim rahat değildi videoysa telefonda dursun ben göreyim yeter
Kaynım tablet hediye aldı büyük yeğenlerim izlerken oglumda izledi 2 yaşına kadar tv bulundurmadım evimde sadece trt çocuk izliyor evdeyken neti kapattım youtube yok tablette
Elifi takipe aldım çünkü yeğenim huy değiştirdi ve yetinmeyi bilmeyen bir çocuk oldu vs
Anne baba da bir yere kadar engel oluyor tv tablet vs ye anne anne babaanne vs açıyor
Ben o kadar izleyemedimO adamın karısıyla bir sıkıntısı var.
Ben bu çocuk videolarından yaklaşık 1 yıl önce haberdar oldum. 1-2 ay sürekli izledim çeşitli kanalları. Hani belki işe yarar bi şey vardır diye.
Tabi fiyasko :/
Adam inceden inceye karısını öyle bir aşağılıyor ki...
Hiçbir şey onun izni olmadan yürümüyor gibi. Kendini göstermiyor ama bazı videolarda kadın onun lafını dinlemediğinde yüz ifadesi artık nasıl bir alıyorsa kadın süt dökmüş kediye dönüyor.
Vallahi nasıl bir işsizlikse bayağı gözlem yaptım
ben evde etkinlikler yaptırıyorum köpük makinesi makarna dizme bardak dizme oyunu vs dediğim gibi 2 2.5 yıl tv bulundurmadım evde 3 yaşından sonra baby tv izlettim arada daha sonra trt çocuk ama çok içiçeyiz kv kayın kardeşler vsBiz aileyle bu kadar iç içe değiliz. Belki de o yüzden anlamıyorum ama çocuk sizin.
Yeğenlerim izliyor diye izledi diye bir şey olmamalı aynı evde yaşamadığınız sürece.
Göndermezsiniz amcasının evine oldu bitti.
Ağlıyor yada ısrar ediyorsa günde 1-2 saat yeğenlerinizi size çağırın, oturun siz de yanlarına oyun kurun, onlar zaten kendileri devam eder siz de işinize bakarsınız.
Bazen düşünüyorum da eskiden telefon/tablet yokken nasıl çocuk bakılıyormuş?
Yemeği yemedi, koy önüne kırmızı balık.
İşimiz var açalım tabletten çizgi film.
Ödevini yaparsan tabletle oynayabilirsin.
Vs vs..
sizin için söylemiyorum, ben de dışarıda olduğum zamanlar başvuruyorum telefondan çizgi film izletmeye. Mümkün olduğu kadar soft şeyler izletip vakti kontrollü tutmama rağmen kapattığımızın ilk 5 dakikası ağlayarak sonraki 5 dakikası ise bir daha aç diye yalvararak geçiyor.
Şimdi havalar güzel ve dışarıdaki vakit arttığı için bazı günler hiç açmadığımız oluyor
Çocuğun uyku kalitesi bile değişiyor
adam kendini göstermiyormuş geçen yotubeda elifin babasını bulduk diye video gördüm tuhaf bir aile yapısı benceBen o kadar izleyemedim
Çizgi filmden yetişkin konuşmaları olan bişeye geçince dikkatimi çekti ne izliyor diye
Adamı bende görmedim ama kızında anasının da Türkçe leri düzgün değil
Yalnız ben bu yaşta isterim yani öyle havuzlu Bahçeli villa da yaşayayım,o tatil senin bu otel benim gezeyim oyuncak desen gırla
Gamze bilmiyorum ama çok yazık oluyor çocuklara :/Bir kez şu Gamze'yle babasına denk geldim. Oturdum izledim. Evlerden ırak, ikisi de şülür sebebi yeminle. He dünyanın parasını kazanıyorlar o ayrı. Misal o Gamze kız büyüyünce çok çekecek o videolardan.
Şu anda 2 yaşında bile değil.kizim büyüyünce acmak istese, izin vermezdim ne demek? adi üstünde büyük yani kendi kararini kendi verebilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?