youtube da çocuk kanalı açmak

youtube da çocuk kanalı olurmu?

• olabilir

OY: 9 7,0%
  • olamaz

OY: 88 68,8%
  • duruma ve yaşa göre değişir

OY: 31 24,2%

• Ankete Katılan
    128
  • Anket Kapalı .
youtube para veriyormuş eltimin dediğine göre benim bildiğim oyuncaklar ücretsiz gönderiliyor o youtubera lara
Birde cocuk ya 10 yasında olsada hala bebekleriyle oynuyor onlara bedava oyuncak geldiğini duyunca okadar hoşuna gidiyor ki çok pahalı oyuncakları anlıyoruz haliyle belki bana da bedava gelir diyor hevesleniyor

kizim büyüyünce acmak istese, izin vermezdim ne demek? adi üstünde büyük yani kendi kararini kendi verebilir..

Birde cocuk ya 10 yasında olsada hala bebekleriyle oynuyor onlara bedava oyuncak geldiğini duyunca okadar hoşuna gidiyor ki çok pahalı oyuncakları anlıyoruz haliyle belki bana da bedava gelir diyor hevesleniyor
yeğenimde 8 yaşında aynı mantık var malesef ama şükür 3 4 aydır izleyemiyor

Yahu hatıra kalsın isteniyorsa kişisel saklama alanlarında tutulabilir video ve fotoğraflar, tüm dünyaya servis etmeye ne gerek var. Yabancı birini alıp çocuğunuzun odasına sokar mısınız? Tabiki hayır ama odasını, kendisini ifşa edebiliyorsunuz tüm dünyaya açık bi şekilde. Bunun çocukta beğenilmek, izlenmek, takip edilmek dürtüsünü uyandırmaktan başka bir işe yaramayacağını düşünüyorum. Bir de youtuber anneler var ki her denk geldiğimde sinir katsayım artıyor. Kendi deneyimlerini sanki çocuk gelişimi kuramlarıymış gibi sunan mı dersin, eğitim bilimleriyle alakası olmayan yalan yanlış şeylerle boş beyin sulandıran mı dersin, ne ararsan var. Kısacası hanımlar çocuklarınızı teşhir etmeyin ve bilgisi olmadan fikri olan “sosyal analara” itibar etmeyin, açın bilimsel bi iki makale okuyun, doktor tavsiyelerine itibar edin lütfen.

Çok yanlış buluyorum. Ne çocuk ne yetişkin kimse kanal acmasin yararlı konular dışında tabi

Biz aileyle bu kadar iç içe değiliz. Belki de o yüzden anlamıyorum ama çocuk sizin.
Yeğenlerim izliyor diye izledi diye bir şey olmamalı aynı evde yaşamadığınız sürece.
Göndermezsiniz amcasının evine oldu bitti.
Ağlıyor yada ısrar ediyorsa günde 1-2 saat yeğenlerinizi size çağırın, oturun siz de yanlarına oyun kurun, onlar zaten kendileri devam eder siz de işinize bakarsınız.
Bazen düşünüyorum da eskiden telefon/tablet yokken nasıl çocuk bakılıyormuş?
Yemeği yemedi, koy önüne kırmızı balık.
İşimiz var açalım tabletten çizgi film.
Ödevini yaparsan tabletle oynayabilirsin.
Vs vs..
sizin için söylemiyorum, ben de dışarıda olduğum zamanlar başvuruyorum telefondan çizgi film izletmeye. Mümkün olduğu kadar soft şeyler izletip vakti kontrollü tutmama rağmen kapattığımızın ilk 5 dakikası ağlayarak sonraki 5 dakikası ise bir daha aç diye yalvararak geçiyor.
Şimdi havalar güzel ve dışarıdaki vakit arttığı için bazı günler hiç açmadığımız oluyor
Çocuğun uyku kalitesi bile değişiyor

Ben o kadar izleyemedim
Çizgi filmden yetişkin konuşmaları olan bişeye geçince dikkatimi çekti ne izliyor diye
Adamı bende görmedim ama kızında anasının da Türkçe leri düzgün değil
Yalnız ben bu yaşta isterim yani öyle havuzlu Bahçeli villa da yaşayayım,o tatil senin bu otel benim gezeyim oyuncak desen gırla

ben evde etkinlikler yaptırıyorum köpük makinesi makarna dizme bardak dizme oyunu vs dediğim gibi 2 2.5 yıl tv bulundurmadım evde 3 yaşından sonra baby tv izlettim arada daha sonra trt çocuk ama çok içiçeyiz kv kayın kardeşler vs

adam kendini göstermiyormuş geçen yotubeda elifin babasını bulduk diye video gördüm tuhaf bir aile yapısı bence

Bir kez şu Gamze'yle babasına denk geldim. Oturdum izledim. Evlerden ırak, ikisi de şülür sebebi yeminle. He dünyanın parasını kazanıyorlar o ayrı. Misal o Gamze kız büyüyünce çok çekecek o videolardan.

Gamze bilmiyorum ama çok yazık oluyor çocuklara :/

Herkes ünlü olmak zorunda değil arkadaşlar.
Hatıra kalsın istiyorsanız çekin evinizde videoları ailecek oturup izleyin. Sizin çocuklarınız size özel kalsın

o çocukların olduğu sirinlik olsun diye çekilen videolara koca koca insanlar hakaret , küfür içerikli yorumlar yazıyor.
özenti oluşturmak , ve çocuklarda surekli beğenilme arzusu oluşturmaktan başka hiç bir ise yaramıyor.
sonra ortalık yaşında olmayan büyümüşte küçülmüş çocuklarla doluyor.
silmekle iyi yapmissiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…