youtube da çocuk kanalı açmak

youtube da çocuk kanalı olurmu?

• olabilir

OY: 9 7,0%
  • olamaz

OY: 88 68,8%
  • duruma ve yaşa göre değişir

OY: 31 24,2%

• Ankete Katılan
    128
  • Anket Kapalı .
Ay bide Gamze var değil mi. Videoların yorumlarını kapatmışlar ne kadar kötü yorum geliyorsa artık. Bir anne baba buna nasıl izin verir aklım almıyor.

Asiri sacma geliyor bana cocuga yoneltilmis bir kamera hicbir amaci olmayan videolar.
Ve altina yazilan igrenc otesi yorumlar.

Bosverin iyi yapmissiniz silmekle.

Nasil bir azimse cocuga edilen o kadar kufur hakarete ragmen hala cok iyi ismis gibi video paylasmaya devam ediyorlar. Akil alir bir durum degil ya..

çocuğun da davranışları anormal. videolarda abartılı oyunculuklar, garip tavırlar. evet rol ama o rol üzerine yapışmış gibi. babası da anormal. adamın çocukları fiziksel olarak istismar ettiği ortaya çıksa şaşırmam açıkçası.

Iste ogretiyorlardir baba deli . anneyi hic gormedim o hep ceken heralde. Bende sasirmam.

Ben bunlara değil de bunları takip edenlere anlam veremiyorum.Bu nası bi boşluk ve işsizliktir ya.Hele şu instamom olayından gına geldi.

Bebeğimin olması dolayısıyla bir sürü anne bebek ek gıda grubuna üyeyim.Bitane bal kabağını püre yapıp bebeğine vermeyi bilmeyen tipler doğurmuş ve bu instamomların genel takipçi kitlesini de oluşturan saçma tipler bunlar zaten.

Sırf para kazanmak başka ne amaç olabilir bu tarz videoları çekip yukleyenlerin? Bir insan küçücük çocuğundan para kazanmak ister mi ya babalık insanlık anlayışına sığar mi?

çocukları internete bagimli yapar bu durum. kapatmak mantıklı

Ben de karsiyim.Çocuk kendini sadece derslerine vermeli youtube da akli kalmamali.Ve tüm millet yuzünü görmemeli.

Nefret ediyorum bu çocuk kanallarından. Bir dakika izlemeye tahammülüm yok. Minicik çocuklar, anne ve babalarının egoları okşansın diye her dakikalarını ifşa ediyorlar. Hayır hepsini geçtim bu çocukların gezip eğlenmeye, parklarda koşmaya ve hatta öğrenmeye ihtiyaçları var. Zaten hayat sürekli bir koşturma hali. Çocuğun zamanından çalıp gösteriş yapmaya gerek var mı? Biz oğlumla günü tamamlarken pertimiz çıkıyor. Kırk yılda bir instagrama fotoğraf koyuyorum vakit kalırsa. O da mahremine zeval getirmeden. Anlayamıyorum yeni nesil anneleri.

Zaten millet toptan kafayı yemiş. Dün bir kına gecesine gittim. Herkesin elinde telefon. Sıfatlarında saçma sapan mimiklerle çalan şarkıyı söylüyorlar. Ağızlarına kürekle vurasım geldi. Ulan eğlenip oynasanıza. Türk milleti çekirdek elinde "kına videosu çekse de izlesem" diye beklemiyor ki. Bugün parkta 50 yaşında bir amca canlı yayın yapıyordu. Saçına limon falan sürüyor arada. Teknolojiden nefret ettim bu nedir arkadaş ya. Millet yaşamayı unutmuş paylaşım derdi ile. Neyse sakinim ben.

Kazen abi ve @Curly bu çocuklarda bir nevi istismara uğruyor çocuk işçi konumuna düşüyor kadınlar kulübü olarak bir kamuoyu oluşturamaz mıyız ?

Youtube kanallari, instagram cocuk sayfaları, uzmanim diyen ama uzmanligi olmayan sosyal mom kullanicisi daha neler neler prim yaparken bu ülkede kamuoyu olusturulsa ne olur olusmasa ne olur...

Hatta en taze örneği Demet Alkalinin kizinin sayfası... soeun kanal acanda değil bu kanallari takip edenlerde

Anksiyete ile bir ilgisi yok. Çocuklar bu şekilde istismar ediliyor. Mahrem hayatları sergilenerek gelir kaynağı olarak kullanılıyorlar, hem de bu kadar sapığın kol gezdiği bir ortamda. Gerçek ne acıdır ki bize oldukça normal ve sevimli gelen hareketler bu sapkınları tahrik ediyor. Kanalı silmeniz isabetli olmuş. Lütfen bu konuda kimseyi dinlemeyin.

Bu arada bir şey dikkatimi çekti. Çok özür dilerim, konu dışı olacak. Kazen ağabey denmiş bir yorumda. Sitenin admini bir erkek mi? Ben buradaki herkesin kadın olduğunu sanıyordum. Eğer öyleyse erkek üyenin yasak olduğu bir forumda erkek admin biraz ilginç olmuş.

YouTube çocuklara göre değildir. Bir eğlence aracı değildir. Bir çok kişi çocuklara hakaret edebilir. Engelleyemezsiniz bu yüzden bana kalırsa acilen kapatın. Çocuğunuz özgün sorunu yaşayabilir ileride ayrıca hakaretleri engelleyemiyyorsunuz

Kızımın YouTube kanalı var... Yaşadığımız yer aile hayatımız v.s bilgileri paylasmiyoruz... Bı problem yaşamadik...

Youtube kanallari, instagram cocuk sayfaları, uzmanim diyen ama uzmanligi olmayan sosyal mom kullanicisi daha neler neler prim yaparken bu ülkede kamuoyu olusturulsa ne olur olusmasa ne olur...
En azından anneler izletmese mi acaba ?bilemiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…