- Konu Sahibi pofuduknaz
Belkı yazdıklarım yuzunden bana kızıcaksın sen ne anlarsın dıceksınız ama herseyın hayırlısı cocugunuz olmuyorsa allah sıze henuz bunu nasıp etmemışse vardır bır hıkmetı muhakkak.
Ne olursa olsun bır cocugum olsun mantıgındasınız sanırım ama bence yanlış hayırlısıyla olsun bence.
Belkı cocugunuz olucak ama allah korusun bır hastalık bır sorun olucak o yuzden henuz allah sıze bunu nasıp etmemış olabılır bılemeyız.
Herseye ragmen umudunuzu kaybetmeyın olumden baska herseyın caresı vardır.
Sız kalbınız ferah tutun kırletmeyın ve en onemlısı sadece allahdan ısteyın.
Dualarınızda ondan baska sıgınıcak hıckımse, ondan baska sıze yardım edebılıcek baska kımsenın olmadıgını mutlaka belırtın butun samımıyetınızle ona sıgının nasıl olsa mucızelerı yaratan o sızınde dualarınızı duyar ınsallah.
Sıze de hayırlısıysa bır evlat nasıp eder umarım sızın ıcın dua edıcem.
Ne olursa olsun bır cocugum olsun mantıgındasınız sanırım ama bence yanlış hayırlısıyla olsun bence.
Belkı cocugunuz olucak ama allah korusun bır hastalık bır sorun olucak o yuzden henuz allah sıze bunu nasıp etmemış olabılır bılemeyız.
Herseye ragmen umudunuzu kaybetmeyın olumden baska herseyın caresı vardır.
Sız kalbınız ferah tutun kırletmeyın ve en onemlısı sadece allahdan ısteyın.
Dualarınızda ondan baska sıgınıcak hıckımse, ondan baska sıze yardım edebılıcek baska kımsenın olmadıgını mutlaka belırtın butun samımıyetınızle ona sıgının nasıl olsa mucızelerı yaratan o sızınde dualarınızı duyar ınsallah.
Sıze de hayırlısıysa bır evlat nasıp eder umarım sızın ıcın dua edıcem.