Yuhlanmaya, Fişlenmeye, Nefret söylemlerine maruz kalmaya geldim.

İsterse 10 çocuklu bir adamla evlenmiş ol, çocuğun içinde kötülük varsa bu senin suçun değil. Çekmek zorundasın diyenlere de bolca empati diliyorum.
Eşin senin tarafında olmuş, oğlunu fırçalamış. Bence sen eşinle bu konuda kavga etme ama tavrını kesin tut. Baba oğulun arasına giremezsin, daha 11 yaşında bir çocuk olduğundan babası elbet affedecek. Sabır diliyorum.

Getırmek ıstıyorum derse ya da alıp getırırse ne yapacaksınız? Adamımı bosayacaksınız yanı bu da bı ıhtımal. Sızın evınızde ıstememenız cok dogal ama esınıze gore bu boyle olmayacak. Esınız nedıyo bu duruma

şoktayım!Nasıl böyle bir plan yapabilmiş,sağlıklı bir çocuk olmadığı kesin.Bence haklısın annesi varsa eve sokma babasıyla dışarda görüşsün.Yuhalanacak bişey yokki

Çocuğun yaptığına inanıyorum ben. Bu fanlar, her fotoğrafın altına küfür edenler, saçma sapan sosyal medya profilleri açanlar hep 9-14 yaş arası çocuklar.
Annesi bunları yaparken hiç mi görmemiş? Hiç mi kontrol etmemiş? Bu da ayrı bir konu..
Sizi anlıyorum gerçekten, aman çocuk boşverin diyemiyorum. Ama o çocuğun acilen bir Psikiyatriste gitmesi elzem. Bunu babasına bir şart koşmalısınız. O telefonu ve her neyi varsa elinden de alınmalı.
Çocuğa kızamıyorum bile, acıdım sadece.

Bana neden bunu yaptın diyorum cevap vermiyor. Annenin numarasını birilerine verir miydin, onu rahatsız etsinler ister miydin diyorum hayır diyor. Öz annesinden daha çok sahip çıktım ben ona bu nefreti neden bilemiyorum.

Belkide size bir hayranlık geliştirmeye başlamıştır.. böyle şeyler hissediyordur belkide.
Ben kesinlikle bu çocuğun size nefret beslediğini düşünmüyorum nedense. 11 yaşında belki bu duygularla ne yapacağını bilememiştir.

Tüm yorumları okuyamadım ama savcılığa şikayet edin. Çünkü suç işleyen bir çocuk yok karşınızda suça alet edilen bir çocuk var. Pedagog eşliğinde ifadesi alınır suçun arkasında kim olduğu belli olur.

Ne yuhalaması. Allah göstermesin ben parçalardım heralde ya. Bunu yapmayı düşünecek şeytan beyin çocuk olamaz.
Zaten muhtemelen annesi yaptırmıştır. 11 yaş bilmiyorum akıl eder mi

Bana halen çocuklu boşanmış adamlar itici geliyor geneli de çocuğu olmayan hanımla evleniyor, sonra çile bülbülüm çile ,kadında çocukla koca arasında sıkışıp kalıyor, tabi pek doğru bir tercih değil, bence
Yaşayınca daha net herşey oluyor ama ozaman da pişmanlıklar ve mutsuzluklar başlıyor en iyisi bu boşanmış adamlardan uzak durmak,
Cezasını çeksin bekar kalsın bir kadını idare etmekten acizler, ayrıca yuhlanmayı haketmiyorsun
Sadece aşk kurbanısın

Ben sizin kötü niyetli olduğunuzu asla düşünmüyorum. Aksine karşımda iyi niyetli, kalbi kırılmış, hayal kırıklığına uğramış bir kadın görüyorum. O kadar sevgiyle yaklaşmanın üzerine bunu yaşamak çok üzücü olsa gerek.

Kaldı ki bu duruma ve sinirinize rağmen benim babasıyla görüşmesin diyecek halim yok, güzelce konuştuk düşünsün diye evine yolladık, deyişiniz bile oldukça makul. Bu durumda o sinir ve nefretle baba oğulun arasını bozmaya çalışacak kaç kadın vardır. Ben sizin yüreğinizin de zamanla yumuşayacağını düşünüyorum, diliyorum. Durum çok çok çirkin, ama bir yandan çocukken yapılan hata insanın bütün geleceğini etkilememeli. Sizin ileride de onun tavrına, pişmanlığının samimiyetine göre sağduyulu davranıp gerekli olan ne ise o şekilde ilişkiye devam edeceğinize ya da etmeyeceğinize inandım ben, mesajlarınız bana o hissi verdi.

Çok geçmiş olsun, çok nahoş gerçekten.

Ayrıca ne münasebet eşinizden boşanıyorsunuz canım? Bazı kişiler ona yönlendirecek yorumlar yazmış.

Eşiniz belli ki durumun ciddiyetinin farkında, güzel bir iletişiminiz var, arkanızda da durmuş. Çocuk da ara bozulsun diye yapmış belli ki. Annesi mi doldurmuştur, içten içe barışmamalarının sebebini sizde mi buluyordur bilemem. Ama o yaşta çocuğun böyle bir şeyi bir yetişkin gibi kötülük pislik olsun diye yapabileceğini düşünmüyorum. Ya gerçekten ağır bir travma yaşıyor içten içe, ya da dolduruşa geldi. Umarım sebebi neyse de zaman içinde güzellikle çözülür.

11 yaşında ki bir çocuğun yaptığı şey çok çok korkunç ama son paragrafta ettiğiniz beddualar daha korkunç.
Çocuğa ceza verin ok ama o beddua nedir ya ?

Çok iyi yapmissiniz. Gereken bu. Çocuk 11 yaşında bunu yaparsa ( ki eğer yaptıysa bence başka biri yönlendirdi) büyüdüğünde ne yapmaz. Baba da çocuğuna kiymayacagina göre birinin bunun gozunu korkutmasi lazimdi. Beddua kısmına yorum yapmiyorum, o durumdaki çoğu kişi yapardi bence. Cani yanan sizsiniz, aynı durumda belki biz yapardik daha kotu beddualari. Çünkü çok kötü bir şeye sebep olmus. O tacizleri hayatınız boyunca unutamazsıniz.

Yani mahkemeye gitmeyelim de cezasını kendimiz mi verelim diyorum. 12 yaşındaki bir çocuğun ceza ehliyeti yok biliyorum. Ayrıca o yaştaki bir çocuğun böyle bir şey yapabileceğini düşünmüyorum. 12 bile değil 11 yaşında .o çocuğu annesinin doldurduğu ortada. 15 yaşında dese tamam yapmıştır derdim ama 11 yaşındaki çocuğa inanamıyorum. Gelişim özelliklerine bakılırsa yani imkansız. Ama avukat aracılığıyla çocuğun evine gidilip mahkeme konusunda annesiyle konuşulursa annesinin ben yaptırdım diyeceğini düşünüyorum. Demezse bile bir şekilde mahkeme yoluyla o kadına korku verilmesini istemiyorum. Olay illede mahkemeye vermek değil o korkuyu yaşatmak. O anneye de ders olur böyle sapık bireyler yetişmez olayın gerçekliği varsa

hayatımın hiç bir alanında büyüklere duyduğum hırsı çocuklardan çıkarmadım size de bunu tavsiye ederim

siz yazdığım yazıyı tam anlamıyla okuduğunuza emin misiniz?
tüm 11 yaşındaki çocuklardan bahsetmiyorum ben. Konu sahibi hanımefendi her şeyiyle ben ilgilendim, ben yetiştirdim diyor. Kendi ahlakıyla bir çocuk yetiştirmiş. Bu çocuk 11 yaşına gelmiş. Bu yaşta bir çocuk bu kadar iyi yetiştirilmişken böyle bir hareket yapamaz diyorum.

Ben konu sahibinin kendi ahlakıyla, terbiyesiyle yetiştirdiği ve 11 yaşına gelmiş çocuktan bahsediyorum. Tüm 11 yaşındaki çocuklardan behsetmiyorum. Tozpembe bir dünyada yaşamıyorum. Her şeyin farkındayız merak etmeyin.. Önce yazımı dikkatli okuyun. Çünkü yanlış anlamışsınız..

ben sıze yazmadım kı ? sızın yazdıgınızı okumadım bıle benı nıye alıntıladınız ?

ayrıca konu sahıbınde 2-3 senedır duruyor cocuk
oncesınden berı degısık bır anne sorumsuz bır baba elınde kalmıs
konu sahıbını suclamak ıcın yer ararsak nıye kadın dogdun kadın olmasan basına gelmezdı bıle dıyebılırız
ne yanı konu sahıbı mı yetersız yetıstırdı
kendısıyle ne alakası var
konustugumuz kısı sız bıle degılsınız alıntılamıssınız madem
savundugunuz seye dıkkat edın bence. konu sahıbının cocugu bıle degıl buyumus bır cocuk zaten evıne tamamıyle aldıgı. eger kotu yetıstıren bır ınsan olsa cocugun bu hareketıne boyle yıkım yasamaz cocugun babası gıbı aman cocuk bosver derdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…