- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
- Konu Sahibi sonradanizmirli
-
Öncelikle söyleyeyim bu uzun bir iç dökmedir. Okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.
Yanlış bir evlilik yaptım. Eşten değil eşin geçmişinden. Bir tabir var ya köpekler gibi pişman olmak aynen öyle pişmanım. Dengi dengine olmayan bir evlilik bizimkisi eşim evlenip ayrılmış çocuklu ben çocuksuz ve ilk evliliğini yapan bir kadındım. Yaparım sandım ama başarılı olmak mümkün değil.
Sürekli taciz edildiğim eski eş ve evlendiğim günden beri yanımda kalan bir çocuk
Yüzüme kötüsün diye haykırın diye yazıyorum bütün bunları. Kocamın çocuğunu saydım, sevdim ama öz anne olayları öyle bir hale getirdi ki içinden çıkamadık ve çocuk onunla kalmaya başladı önceki konumda ayrıntılarıyla anlatmıştım.
20 gündür gece yarıları yabancı numaralardan arama alıyorum. İnstagram hesabından telefonunu verdin ya şimdi saf ayağına yatma, naber yavrum, o profildeki fotoğraflar neydi vs şeklinde..eski eşin günahını aldım o yapmıştır diye ama bingo çocuğu yapmış. 11 yaşını yeni bitirmiş bir çocuktan bahsediyoruz. Sahte bir hesap açıp, güzel bir kadının çeşitli fotoğraflarını kullanarak yüzlerce kişiyle mesajlaşmış ve her konuştuğuna benim telefon numaramı yazmış.
Evlendiğim günden beri baktığım, iç çamaşırına kadar ütülediğim, kişisel temizliğini dahi yapmayı öğrettiğim bu çocuk yapmış. Hasta oldu başında bekledim, ayak tırnaklarına kadar kestim ve ben bunları hak etmedim. Kocamın iş arkadaşları da ekli bu sahte profilde sanırım onlara da numaramı vermiş henüz arayan olmasa da tahmin etmek çok zor değil.
Kendimi nasıl hissettiğimi tahmin dahi edemezsiniz. O çocuktan nefret ediyorum. Evet hissettiğim duygu tam olarak bu nefret içimde ona karşı ne merhamet, ne sevgi, ne şefkat kaldı. Annesinin konudan haberi yok bizzat kendisi bunu yapmış savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı söyleyince itiraf etmek zorunda kaldı.
Eşim çocuktur çok üstünde durma diyor oğluyla da çok sert şekilde konuştu ama ben bu olayı yutamıyorum, unutamıyorum. Çocuktur diye bir şey yok bunları akıl edip adamlarla cinsel içerikli konuşabilmeyi, telefonda devam edelim deyip benim numaramı yazmayı hesaplaya biliyorsa sonuçlarını da hesaplayabilir.
Hani her konuda evlenirken düşünseydin diyen güruh var ya gelsin beni yuhlasın, evlendiysen çekeceksin diyen tayfa gelsin beni yerin dibine soksun umurumda bile değil.
Bu saatten sonra kocamın çocuğu ne benim evime girebilir, ne benim bir kuruşumu cebine koyabilir. Yediği ekmek, içtiği su, verdiğim emek haram olsun bin beter durumlara düşsün de aman dilensin başka bir dileğim yok
Okuyanlara teşekkür ederim.
Ayy resmen bızı ayıracaklardı da son anda toparladı benım salak eşim. Yegenı degıl sankı kendı cocugu oyle bı hayatımızın ortasındaydı yanıNaptı çocuk bu kadar
Getırmek ıstıyorum derse ya da alıp getırırse ne yapacaksınız? Adamımı bosayacaksınız yanı bu da bı ıhtımal. Sızın evınızde ıstememenız cok dogal ama esınıze gore bu boyle olmayacak. Esınız nedıyo bu durumaNeden evime sokmak istememem ekstrem bir durum, cok uc nokta olarak algilaniyor
Istemiyorum evimde.. burasi benim evim ve benim haz etmedigim kimse benim evime gelemez
Baba ogul iliskisine gelince cocugunu istedigi an, istedigi yerde cocugunu gorsun ama bu yer benim evim degil
Ben bir arada olmak zorunda degilim
Evimin icinde mi baba ogul olacaklar
şoktayım!Nasıl böyle bir plan yapabilmiş,sağlıklı bir çocuk olmadığı kesin.Bence haklısın annesi varsa eve sokma babasıyla dışarda görüşsün.Yuhalanacak bişey yokkiÖncelikle söyleyeyim bu uzun bir iç dökmedir. Okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.
Yanlış bir evlilik yaptım. Eşten değil eşin geçmişinden. Bir tabir var ya köpekler gibi pişman olmak aynen öyle pişmanım. Dengi dengine olmayan bir evlilik bizimkisi eşim evlenip ayrılmış çocuklu ben çocuksuz ve ilk evliliğini yapan bir kadındım. Yaparım sandım ama başarılı olmak mümkün değil.
Sürekli taciz edildiğim eski eş ve evlendiğim günden beri yanımda kalan bir çocuk
Yüzüme kötüsün diye haykırın diye yazıyorum bütün bunları. Kocamın çocuğunu saydım, sevdim ama öz anne olayları öyle bir hale getirdi ki içinden çıkamadık ve çocuk onunla kalmaya başladı önceki konumda ayrıntılarıyla anlatmıştım.
20 gündür gece yarıları yabancı numaralardan arama alıyorum. İnstagram hesabından telefonunu verdin ya şimdi saf ayağına yatma, naber yavrum, o profildeki fotoğraflar neydi vs şeklinde..eski eşin günahını aldım o yapmıştır diye ama bingo çocuğu yapmış. 11 yaşını yeni bitirmiş bir çocuktan bahsediyoruz. Sahte bir hesap açıp, güzel bir kadının çeşitli fotoğraflarını kullanarak yüzlerce kişiyle mesajlaşmış ve her konuştuğuna benim telefon numaramı yazmış.
Evlendiğim günden beri baktığım, iç çamaşırına kadar ütülediğim, kişisel temizliğini dahi yapmayı öğrettiğim bu çocuk yapmış. Hasta oldu başında bekledim, ayak tırnaklarına kadar kestim ve ben bunları hak etmedim. Kocamın iş arkadaşları da ekli bu sahte profilde sanırım onlara da numaramı vermiş henüz arayan olmasa da tahmin etmek çok zor değil.
Kendimi nasıl hissettiğimi tahmin dahi edemezsiniz. O çocuktan nefret ediyorum. Evet hissettiğim duygu tam olarak bu nefret içimde ona karşı ne merhamet, ne sevgi, ne şefkat kaldı. Annesinin konudan haberi yok bizzat kendisi bunu yapmış savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı söyleyince itiraf etmek zorunda kaldı.
Eşim çocuktur çok üstünde durma diyor oğluyla da çok sert şekilde konuştu ama ben bu olayı yutamıyorum, unutamıyorum. Çocuktur diye bir şey yok bunları akıl edip adamlarla cinsel içerikli konuşabilmeyi, telefonda devam edelim deyip benim numaramı yazmayı hesaplaya biliyorsa sonuçlarını da hesaplayabilir.
Hani her konuda evlenirken düşünseydin diyen güruh var ya gelsin beni yuhlasın, evlendiysen çekeceksin diyen tayfa gelsin beni yerin dibine soksun umurumda bile değil.
Bu saatten sonra kocamın çocuğu ne benim evime girebilir, ne benim bir kuruşumu cebine koyabilir. Yediği ekmek, içtiği su, verdiğim emek haram olsun bin beter durumlara düşsün de aman dilensin başka bir dileğim yok
Okuyanlara teşekkür ederim.
Bana neden bunu yaptın diyorum cevap vermiyor. Annenin numarasını birilerine verir miydin, onu rahatsız etsinler ister miydin diyorum hayır diyor. Öz annesinden daha çok sahip çıktım ben ona bu nefreti neden bilemiyorum.
İşte mahkemeye vermeyin diyenlere diyorum mahkemeye vermeyelim de cezasını kendimiz mi verelim yanicezasını kendimiz verelim derken
Yani mahkemeye gitmeyelim de cezasını kendimiz mi verelim diyorum. 12 yaşındaki bir çocuğun ceza ehliyeti yok biliyorum. Ayrıca o yaştaki bir çocuğun böyle bir şey yapabileceğini düşünmüyorum. 12 bile değil 11 yaşında .o çocuğu annesinin doldurduğu ortada. 15 yaşında dese tamam yapmıştır derdim ama 11 yaşındaki çocuğa inanamıyorum. Gelişim özelliklerine bakılırsa yani imkansız. Ama avukat aracılığıyla çocuğun evine gidilip mahkeme konusunda annesiyle konuşulursa annesinin ben yaptırdım diyeceğini düşünüyorum. Demezse bile bir şekilde mahkeme yoluyla o kadına korku verilmesini istemiyorum. Olay illede mahkemeye vermek değil o korkuyu yaşatmak. O anneye de ders olur böyle sapık bireyler yetişmez olayın gerçekliği varsa12 yaşından küçük çocuğa dava açılamaz. Yasa bu. Annesi için de iddiada bulunursa ispatla mükellef olur. Konu sahibi mahkemeye gidip boşanabilir. Mahkemelik başka bir şey yok. Cezasını kendimiz verelim derken? Çocuğa bir şey yapmayı mı kastediyorsunuz?
Kendine alıştırdığın, emek harcadığın şeyden sonsuza dek sorumlu olursun. Küçük prens
ben hayatımı bu mottoda yaşıyorum ve emek verdiğim yerden sınanıyorum. Dilerim sizin şu hayatta hiç emekleriniz zayi olmaz, hayal kırıklığınız olmaz, kalbiniz acımaz.
11 yaşında bir çocuğun tamamen masum, günahsız olduğunu nerden çıkardınız ki? İlkokul çocukları bile öyle acımasız oluyor ki. Ben çok iyi hatırlıyorum ilkokul zamanlarımı, gayet de herşeyden haberdardı çocuklar. Ben bile bir çok şeyi bilirdim. Çocuk demek masum, günahsız melek değildir ki.
Çok uç örnek olacak ama geçenlerde (yurtdışında) bir çocuk öz kız kardeşini öldürdü, yaşı da bu civarlarda.
11 yaşında bir çocuğun tamamen masum, günahsız olduğunu nerden çıkardınız ki? İlkokul çocukları bile öyle acımasız oluyor ki. Ben çok iyi hatırlıyorum ilkokul zamanlarımı, gayet de herşeyden haberdardı çocuklar. Ben bile bir çok şeyi bilirdim. Çocuk demek masum, günahsız melek değildir ki.
Çok uç örnek olacak ama geçenlerde (yurtdışında) bir çocuk öz kız kardeşini öldürdü, yaşı da bu civarlarda.
aynen oyle kardesını ölduren , arkadaslarıyla cete kurup bırını gozune kestırıp döven hırsızlık yapan cocuklar var bu yasta. kucuk bır yas degıl. kemık yası hesaplaması dıye bırsey var ıslahevlerı var. cezası neyse cekmek zorunda . annesıyle yaptıgını dusunmuyorum ama annesıyle bıle yapmıs olsa organıze iş oluyor mesele daha buyuk oluyor . o yasta tacız eden cocuklar var 10lu yaslarda oldugunu dusundugum bır cocugun sözlu tacızıne ugradım bugun
offf popoya bak dedı bana
ben sıze yazmadım kı ? sızın yazdıgınızı okumadım bıle benı nıye alıntıladınız ?Ben konu sahibinin kendi ahlakıyla, terbiyesiyle yetiştirdiği ve 11 yaşına gelmiş çocuktan bahsediyorum. Tüm 11 yaşındaki çocuklardan behsetmiyorum. Tozpembe bir dünyada yaşamıyorum. Her şeyin farkındayız merak etmeyin.. Önce yazımı dikkatli okuyun. Çünkü yanlış anlamışsınız..
ayrıca konu sahıbınde 2-3 senedır duruyor cocuksiz yazdığım yazıyı tam anlamıyla okuduğunuza emin misiniz?
tüm 11 yaşındaki çocuklardan bahsetmiyorum ben. Konu sahibi hanımefendi her şeyiyle ben ilgilendim, ben yetiştirdim diyor. Kendi ahlakıyla bir çocuk yetiştirmiş. Bu çocuk 11 yaşına gelmiş. Bu yaşta bir çocuk bu kadar iyi yetiştirilmişken böyle bir hareket yapamaz diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?