Yüksek doz gonalf yumurta kalitesini düşürür mü ? Deneyimli arkadaşlar yardımcı olur musunuz??

Doktorun değişebilirse yücel hocayla da olabilir, açıkçası ben yaşadıklarımdan dolayı güvenim kalmadı Benim
Yücel hocayı da çok duyuyorum ama valla hiç bilemiyorum ya biraz karışık duygular içindeyim. En kötü diyorm yumurta toplama yaptırır embriyo oluştururum baktım gene aynı transfer olmam boşuna imha ederim. Yani ama tabi yediğim hormon ilaçları da cabası kalır.

Yücel hocayı da çok duyuyorum ama valla hiç bilemiyorum ya biraz karışık duygular içindeyim. En kötü diyorm yumurta toplama yaptırır embriyo oluştururum baktım gene aynı transfer olmam boşuna imha ederim. Yani ama tabi yediğim hormon ilaçları da cabası kalır.
Lab, olarak iyidir burası tabi doz konusunda aklında soru işaretleri kalmasın, buna dikkat et .Birde fiyatlar iyice arttı, yazık değil mi bize.Onlar için çok kolay, parayı veren biziz.Sonra kimse hatasını da kabul etmiyor.Benim en son kontrolde semra hoca yücel baksın sana dedi , o sebeple en güvendiği o olabilir

Lab, olarak iyidir burası tabi doz konusunda aklında soru işaretleri kalmasın, buna dikkat et .Birde fiyatlar iyice arttı, yazık değil mi bize.Onlar için çok kolay, parayı veren biziz.Sonra kimse hatasını da kabul etmiyor.Benim en son kontrolde semra hoca yücel baksın sana dedi , o sebeple en güvendiği o olabilir
Şöyle düşünüyorum doktorların maddi kaygısı olmayabilir uani adam her türlü parasını alıyor zaten ama hastane yönetimi vs kesinlikle ticaret olarak bakayor ctesi
Günü muhasebe görüşmemde daha net anladım.
Belki de en güvendiği hoca Yücel hocadır dediğiniz gibi. Şimdi en son Türkan hoca ipek hoca gördü bida değiştirmek istesem de yaparlar mi onu da bilmiyorm 😂 resmen tüm doktorları gezmiş olacağım

Şöyle düşünüyorum doktorların maddi kaygısı olmayabilir uani adam her türlü parasını alıyor zaten ama hastane yönetimi vs kesinlikle ticaret olarak bakayor ctesi
Günü muhasebe görüşmemde daha net anladım.
Belki de en güvendiği hoca Yücel hocadır dediğiniz gibi. Şimdi en son Türkan hoca ipek hoca gördü bida değiştirmek istesem de yaparlar mi onu da bilmiyorm 😂 resmen tüm doktorları gezmiş olacağım
Türkan hoca tek başına Hasta bakmıyor sanırım, zaten 3 ayda bir fiyat artıyor.Sirf lab için İzmit'ten git gel yaptım ben çok yoruldum yeri geldi 🙄SÜREKLİ herkese kafasına göre fiyat veriyorlar muhasebe de , ben sana daha neler anlatırım da neyse 😑

Türkan hoca tek başına Hasta bakmıyor sanırım, zaten 3 ayda bir fiyat artıyor.Sirf lab için İzmit'ten git gel yaptım ben çok yoruldum yeri geldi 🙄SÜREKLİ herkese kafasına göre fiyat veriyorlar muhasebe de , ben sana daha neler anlatırım da neyse 😑
Aynen öyle kafasına göre fiyat çıkıyor.
Demi Türkan hoca tek bakmıyor ben önce de onla başlamıştım Beril hocayla baktı sonra beni birden gönül hocaya aktardılar çok ilginç vi şekilde. Dediğiniz gibi ya bi daha Yücel hocayla başlayacağım heralde sıkıntı çıkarmazlar.

Aynen öyle kafasına göre fiyat çıkıyor.
Demi Türkan hoca tek bakmıyor ben önce de onla başlamıştım Beril hocayla baktı sonra beni birden gönül hocaya aktardılar çok ilginç vi şekilde. Dediğiniz gibi ya bi daha Yücel hocayla başlayacağım heralde sıkıntı çıkarmazlar.
Zannetmiyorum ya çıkarmamaları lazım, Benim sağlıklı embriyo gelirse transfer için belki ben de değiştiririm yücel hocaya geçmek istiyorum bakalım

Zannetmiyorum ya çıkarmamaları lazım, Benim sağlıklı embriyo gelirse transfer için belki ben de değiştiririm yücel hocaya geçmek istiyorum bakalım
Transferde bişet yapmıyorlar bildiğim kadarıyla doğal siklus ilerliyorlarsa. Çünkü haftada 1 anca görüşüyorsun 3. 4. Görüşme de zaten transfer oluyor.

Doktorlar dahiliye bölüme baktırmıyor dhea vermek icin 30 yasindan sonra azaliyor bu hormon üretimi.
Bu hormonuna böbrek üstü bezleri üretiyor.
Cılız bir erkeklik hormonu kadınlarda bulunması gereken ve yumurta kalitesi icin cok cok cok önemli.

Bana doktorum hic bir test yapmadan verdi.
Merhaba,bu hormonun kaç olması gerekiyor ,benim 228 çıkmıştı

Transferde bişet yapmıyorlar bildiğim kadarıyla doğal siklus ilerliyorlarsa. Çünkü haftada 1 anca görüşüyorsun 3. 4. Görüşme de zaten transfer oluyor.
Bende öyle düşünmüştüm, muhtemelen doğal transfer olur.Aslinda ipek hoca ile iletişim olarak memnunum fakat böyle şeyler yaşayınca biraz daha temkinli ilerliyorum

Bende öyle düşünmüştüm, muhtemelen doğal transfer olur.Aslinda ipek hoca ile iletişim olarak memnunum fakat böyle şeyler yaşayınca biraz daha temkinli ilerliyorum
Evet iletişim daha iyi İpek hoca da açıklayıcı mesela. Sen sormadan da akla gelecek şeyleri sanki açıklıyor ama işte dediğiniz gibi doz önemli. Neyse bide Yücel hocanın fikrini alırım bide direk tek doktora bağlı kalmak zorunda değilim sonuçta.

Merhaba,bu hormonun kaç olması gerekiyor ,benim 228 çıkmıştı
Doktorum benim değerime bakmadı, bana dediği 30 yaşından sonra dhea hormu u üretimi azalır bu hormonda yumurta kalitesi için çok önemli iki ay kullan yararı var zararı yok dedi.
Sonra ben eczaneye gittim biosteron aşırı pahalıydı, eczane kalfası başka markalar daha ucuz, ilk bu firma piyasaya sürdüğü en bilinen ve doktorların yazdığı marka olduğu için pahalı dedi.
Ben Natrol marka dhea aldım.

Merhabaa sizden bir konuda bilgi edinmek için yazıyorum kafamı karıştıran sorular var
Öncelikle hızlıca yaşadığım süreçten bahsedeyim ocakta tüp bebek yaptırdım ve negatif oldu. Açıkçası sebebini de yumurta kalitesizliğine bağladılar. Tek embriyo oluşmuş oda yeterli kalitede değildi.
Bu ay tekrar başlayacaktım ancak yumurtalık kisti oluştuğu için başlayamadık 1 ay beklememiz gerektiğini belirttiler herhangi bir doğum kontrol hapı vs şimdilik kullanmadan. Ancak şuan mevcuttaki yumurtalarım da küçük olduğu için biraz daha yüksek doz ile başlayacaklarını söylediler.
Şimdi asıl sorum şu.
1-Yumurta kalitesizliği olduğu düşünülen bir hastaya yeniden gonalf ile yumurta büyütme işlemi yapmak mantıklı mı. ?
2-Yoksa başka bir protokol uygulanıp yavaş şekilde daha kaliteli elde etmek için yöntemler var sanırım o şekilde havuz mu yapmaları daha mantıklı. ?

Bu 2. Deneme olduğu için mi bu şekilde yapıyorlar tanımak amaçlı sizce ?
Başından geçen deneyimli arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa gerçekten memnun olurum. En azından 1 ayım daha var ona göre müdahale etme şansım olur 🙏🏻
Slm cnm benimde 3 kez denedim yüksek doz verdiler olmadı sonra şişli memorial gittim ordaki doktorum beril hanım çok yüksek kullanmışlar bu yüzden yumurtanın kalitesini bozmuşlar o yüzden düşük doz kullandı 4 embiriyo oldu ikisi genetiğe gitti sağlıklı geldi şimdi çok şükür hamileyim bencede yüksek doz yumurtanın kalitesini bozuyor cnm

Slm cnm benimde 3 kez denedim yüksek doz verdiler olmadı sonra şişli memorial gittim ordaki doktorum beril hanım çok yüksek kullanmışlar bu yüzden yumurtanın kalitesini bozmuşlar o yüzden düşük doz kullandı 4 embiriyo oldu ikisi genetiğe gitti sağlıklı geldi şimdi çok şükür hamileyim bencede yüksek doz yumurtanın kalitesini bozuyor cnm
Merhaba. Öncelikle Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😌🙏🏻
Evet bence de yüksek doz hep riskli ama sizin yüksek doz kaçtı önceden mesela memorial da kaç kullanmışlardı hatırlıyor musunuz. Bana bu sefer 250 ile başlarız dediler de o yüzden soruyorum.

Evet bence de yüksek doz hep riskli ama sizin yüksek doz kaçtı önceden mesela memorial da kaç kullanmışlardı hatırlıyor musunuz. Bana bu sefer 250 ile başlarız dediler de o yüzden soruyorum.
Aminn cnm inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bursada 300 le 350 arası doz kullandılar şişli memorial 187.5 la başladım ya 225 bitirdi doktor 4 yumurta elde ettik inşallah rabbim gönlünüze göre versin🤲

Bu dozlar vücut kitle endeksi ile de alakalı olabilir değil mi ? Öğrenmek için soruyorum .

Back
X