- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 83
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
Yani sizi kaygılandırmak istemem artık transfer olmuşsunuz inşallah hayırlısıyla gğzel sonuçlanır ve olumlu olur.Maliyet gerçekten çok yüksek oldu. Bir kutuda 600 doz var benim tedavim 11 gün sürdü ve 9 kutu aldım. Doktor bir şey söylemedi e2me hiçbir zaman bakılmadı. Kendi araştırmalarım sonucu ben de çatlatma iğnesinin bozuk olabileceği kanısına vardım ama bunların hepsi tahmin. Sonuç olarak gerçekten kalitesiz yunurta da olabilir doktor hatası da olabilir çatlatma iğnesi de iyi muhafaza edilmemiş olabilir gibi gibi. Şuan için sonuç belli değil ama kalitesiz yumurtalardan sonra çok da umudum yok tabi bakalım görcez. Şimdilik brada doktor hastane ismi vermek istemedim sadece alanında duyulmuş ve bilinen bir doktor oldugunu söyleyebilirim istanbulda
Ama e2 bakılmadan size nasıl taze transfer yaptılar. Benim 1 defa deneyimim oldu diğer deneyimli arkadaşlar daha iyi bilecektir ama benim o opu işlemimden sonra taze olamaz mıydı diye konuşurken e2 değeriniz 2700 lerde çok yüksek yapamazdık dondurulmuş olmalısınız dediler.

İnşllah güzel sonuçlanır siz bir daha bu yola girmezsiniz.