- 13 Şubat 2021
- 183
- 17
- 48
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
Kaç kez tüp bebek denediniz?Ben ne öğrendiysem kk dan ögrendim.
Tup bebek tedavisi oldugumda ozelden yazıştığım bir arkadas vardı burda, cok iyi bi doktora gidiyordu.
Doktorundan ne öğrendiyse yazdı hep.
İlk ondan duydum yuksek doz başlamamasi gerektiğini vs vs sonrası araştırma.
Yumurta kalitesini desteklemeden tüp bebege asla baslamayin a c d e b12 folik asit, dhea hormonu, bol su, günde 1 saat yürüme, tavuk eti doğal değilse asla ama asla yemeyin ve ben doktorum onayiyla testere disli aslan pencesi cayi ictim yumurta kalitesine cok etkili. 2 ay bunlari kullanip daha sonra tup bebege baslayin.
İlk 3
Sonraki kontrol 5
Sonraki kontrol 7
Sonraki kontrol 9 yumurta oldu.
175 ile basladim 25şer 25şer deger arttirildi.
Aslinda bana tup bebek yapilmamasi gerekiyordu ameliyatimi olduktan sonra dogal yolla gebe kaldim ki bunu doktorlar biliyordu.
Fakat her iste hayir var misali
Yumurta kalitemi arttırdım 37 ve 38 yasinda dogal yolla gebelikle kızımı ve oglumu doğurdum.
MiyordBunları öğrenmesem belki cok uzun sure daha bekleyecektim gebe kalmak icin.
Yaşa çok fazla takılmayın 40 yaş ve sonrası ayrı bi grup fakat günümüz de inanin 20 li yaşlarda kadinlarin yumurtalari yok, kalitesi 0 ben neler gördüm nelere şahit oldum hastanelerde.
Bende gonalf 225 ile başlandı.Surecle ilgili hiçbir bilgim yoktu sonucta negatif tabi.Benim asıl problemim stresken hormon ilaçları ile dahada arttı stresim.Stres faktörlü negatif diye düşündüm.
Tavuk etini bilmiyordum ve transferden sonrada yedim.Acaba o yüzden mi olmadı.
Ben artık tüp bebek tedavisi ilede doğal yollada hamile kalma ihtimalini yitirmistim ama siz doğal yolla hamile kaldığınızı söylüyorsunuz.
Neler yaptığınızı paylasabilirmisiniz