Yüksek doz gonalf yumurta kalitesini düşürür mü ? Deneyimli arkadaşlar yardımcı olur musunuz??

Yani sizi kaygılandırmak istemem artık transfer olmuşsunuz inşallah hayırlısıyla gğzel sonuçlanır ve olumlu olur.
Ama e2 bakılmadan size nasıl taze transfer yaptılar. Benim 1 defa deneyimim oldu diğer deneyimli arkadaşlar daha iyi bilecektir ama benim o opu işlemimden sonra taze olamaz mıydı diye konuşurken e2 değeriniz 2700 lerde çok yüksek yapamazdık dondurulmuş olmalısınız dediler.
İnşllah güzel sonuçlanır siz bir daha bu yola girmezsiniz.

E2, Lh ve progesteron değerine bakılıp transfer olmuştum bende..
Dondurulmuş transfer olmuştum

Evet tavuk eti kesinlikle yeme demişti benim doktorum , et olarak hindi eti önermişti..

Çok yüksek bir doz kullanılmış..
e2 değerine bakılması gerekirdi ama işte her doktor farklı bilemiyorum anlayamadım

Amin inşallah Ben de farkındayım ya kaygılanmıyorum artık çünkü iş işten geçti ve tedavi sürecimdeki tek falso da bu değil buradan gördüğüm kadarıyla zaten. Ama yine de şimdilik yeni transfer oldugum için modumu çok düşürmemek adına doktorun deneyimlerine güvenmeyi tercih ediyorum bakalım pozitif sonuçlanırsa ne kadar farklı bir tedavi sürecinden geçmeme rağmen oldu diye anlatırım detayları

Evet hiç bozmayın moralinizi. Hakkinızda hayırlısı olsun inşallah

Çok yüksek bir doz kullanılmış..
e2 değerine bakılması gerekirdi ama işte her doktor farklı bilemiyorum anlayamadım
Evet sürece girdikten sonra ama diğer doktorlar da şöyle yapmış diğer hastane de böyle yapmış gibi bir ukalalığa da girmek istemiyor doktora karşı insan öyle ne derse boyun eğiyoruz. Bu süreçleri defalrca yaşayan arkadaşları gerçekten takdir ediyorum inanılmaz yıpratıcı ben ikinciyi aklımdan bile geçiremiyorum hem maddi hem manevi. Allah hepimizin gönlüne göre hayırlı olabı versin bu yolda daha fazla yıpranmayız inşallah. En mahrem yerimiz, hallaç pamuğuna döndü oynana oynana…

Bu mesajı görmemişim kusura bakma lütfen. Ohss riskine karşı transfer günü ultrasonla bakıldı ama çok şükür o açıdan herhangi bi sıkıntım yok şuan. Risk ne kadar devam ediyor bilemiyorum. Evet ben 14 martta transfer oldum 10 hücreli iki tane 3. Gün embriyosu. Daha çok yeni ve şimdiden beklemekten sıkıldım

Yok Estağfirullah. Açıkçası bende ohss riski ne kadar gidiyor bilmiyorm ama olsaydı dediğiniz gibi opudan hemen sonra ağrı şişkinlik vs gibi belirtilerle belli ederdi kendini şükür ki bişey olmamış
Beklemek bu işin en zor taraflarından biri bence. Sürekli bişeylere bekleniyor hiç bitmiyor bekleme süresi

Doğru zaten bazı doktorlar konuşturmuyor bile burda çok okudum..
Herkes farklı bir teknik kullanıyor bide kişiler farklı demekki o şekilde uygun gördü ..
Süreç zor , yıpratıcı..
İşte bir şekilde iki oluyor,üç oluyor..ama inşallah Rabb'im tek seferde sağlıkla pozitif görmeyi nasip etsin
Herkesin yardımcısı olsun..
Öyle ben hamile kaldım ilk transfer ile ama ilerlemedi kurtaj oldum..

off bu ne ya, valla doktorunu merak ettim.

Merbaha bende 4 basariz deneme yaptım banada yüksek dozda gonalf kullandim günlük 300 ne gonapeptly meriofert 6 tane yumurtam çıktı 2 si boş ikisi döllenmedi hep bu şekilde ilerledi tedavilerim ... Siz kime başladınız yeni tedavi için biraz bahseder misiniz .. bu arada aret kamar ilaçsız tedavi ediyor diye okudum buradaki forumlar da ...

Merhaba ben gene aynı hastanede devam ediyorum 2. Tedavim olacak ama ertelendi bu ay maalesef. İçi sıvı dolu Kist ortaya çıkmış e2 değerimi çok yükselttiği için bu ay başlamadılar.
Ama hani başlayacak olsalardı o muayene de dozu söylemişlerdi. Sonradan bende bi doktora daha danıştım bu konuda doz çok fazla değil korkma değilse uyarım olmaz dediler.

Aret kamar konusunda evet klomen ile devam ediyormuş ve ay ay havuz yapıyor yumurta rezervi çok az olanlarda etkili bi yöntem sanırım 7-8 ay kadar sürüyor tedavi süreci anladığım kadarıyla .
Benimde rezervlerim az ama 2. Deneme olacağı için açıkçası niye böyle bi sonuç olduğu tam anlayamadık sizde biliyorsunuz deneme yanılma yolu biraz tüp bebek. Şimdilik o yüzden düşünmedim orayı.

Ay siz çok yaşayın gözlerim yaşlı tüm yazışmaları okurken son cümlenizi okurken gözümden gülmekten yaş geldi. Bugün aldığım kötü haberden sonra beni başka hiçbir şey güldürrmezdi

Merhaba doktorunuz istanbulda mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…