- 6 Ağustos 2016
- 768
- 403
- 103
- Konu Sahibi disardayagmurvar
-
Arkadaşlar biriyle konuşuyoruz. Oje sürmüştüm ellerimi çekip attım. Çok güzel olmuş dedi. Sonra da hafif yükseldim ellerine dedi. Bu kötü bir şey mi? 2 haftadır her gün konuşuyoruz hiç böyle cinsellik çağrışımı yapan bir şey söylememişti. Biraz moralim bozuldu. Perşembe günü yüzyüze görüşeceğiz sizce görüşmeden önce niyetini mi belli etti?
Cinsellik yönünden yükselmiş olarak anladım bende
Arkadaşlar biriyle konuşuyoruz. Oje sürmüştüm ellerimi çekip attım. Çok güzel olmuş dedi. Sonra da hafif yükseldim ellerine dedi. Bu kötü bir şey mi? 2 haftadır her gün konuşuyoruz hiç böyle cinsellik çağrışımı yapan bir şey söylememişti. Biraz moralim bozuldu. Perşembe günü yüzyüze görüşeceğiz sizce görüşmeden önce niyetini mi belli etti?
Komik mi bu söylediğiniz?Hmm ne diyelim açık açık kalktı demiş ele bile yuhhh senden Elizabeth ister herhalde yol yapıyor. Yada tırnakların hoşuna gitmiştir çizmeli falan fanteziler kurdu aklında sanırsam haha
Komik mi bu söylediğiniz?
Evet erkekler bunu cinsellik için kullanıyorlar.
Başka anlam olamaz mıCinsel açıdan yükseldim anlamında söyledi olarak anladım. Gerçekten ojeli elinize bile cinsel olarak yükselmişse baya yoklukta ya da el fetişi adam
HayırBaşka anlam olamaz mı
Siz bu konuda profesyonelsiniz galibaEvetenazından ne ima ettiğini dümdüz şekilde söyledim zamanla anlarsınız.
Ellere bile hallenmiş jandjwhsjwh. Ojeli ele yükselmek de nasıl bir yoklukbeğenmiş diyeiym kibarca beğenmiş olsundiğer türlüsü fena yerlere gidiyorçünkü
Kadının kadına yaptığını başka kimse yapmıyor. Sl*t shaminge ne gerek vardı.Siz bu konuda profesyonelsiniz galiba
Yani kendimi attığımda bile bu tarz bir şey söylemedi. En ufak bir şey ima etmedi bu zamana kadar yoksa salak değilim ben de anlardım niyetiniCinsel olarak kullanan da var, meyil etmek gibi de. Ama 2 hafta konuştuğun kişiye ojeli foto atınca da bilemedim ki başka ne diyebilirdi
Siz bu konuda profesyonelsiniz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?