Yükseldim ne demek?

Yani kendimi attığımda bile bu tarz bir şey söylemedi. En ufak bir şey ima etmedi bu zamana kadar yoksa salak değilim ben de anlardım niyetini
Ya bazı şeyler konuyu cinsellige getirmek içindir, benim açımdan ojeli foto atmak bunlardan biri. Belki siz başlattınız sanıp o da devam ettirmistir.

Ya bazı şeyler konuyu cinsellige getirmek içindir, benim açımdan ojeli foto atmak bunlardan biri. Belki siz başlattınız sanıp o da devam ettirmistir.
Aynen öyle insan niye ojeli foto atar pas vermek adam da gol atmış , demek ki konu sahibi de baya profesyonel

Ya her zaman cinsellik anlamına gelmez (diye biliyorum ) belki çok hoşuma gitti veya çok ilgimi çekti demektir

Nişanlılık geçirmedim. O çok eskiden bir arkadaşım için açtığım bir konuydu. Takipçi mevzusu açtığım kişi aynı kişi. O mevzuyu çözdük önceden hesabı gizli olmadığı için sonradan takipçilerini kontrol etmemiş. Sildi hemen. Aramızda 1500 km var. Ama yanıma gelecek perşembe günü. Bu zamana kadar da en ufak ima yapmadı. Görüntülü görüştük telefonda konuştuk. Yüzyüze de geleceğiz işte. Daha ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

Yani neyi ima ettiği çok belli, insanlar da fikrini söylemiş, ısrarla başka birşey duymak istiyorsunuz ve insanları tersliyorsunuz. Ancak adamın niyeti çok açık, gene de buluşmak istiyorsanız buyrun buluşun tabii

Adamlar yüz yüze gelemedikleri için bu kadar rahat konuşuyorlar zaten. Yoksa arada ortak arkadaş olsa her gün işte,aynı ortamda olsalar böyle saçma imalar yapmaya bir tarafları yemez. Nasılsa sosyal medya diye hemen her kadına böyle mesajlar atıyorlar. Artık böylelerinden midem bulandı

Bilet aldı perşembe günü yüzyüze görüşeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…