Çorbalar Yüksük Çorbası (Penguen domates salçası ile)

Safahat Ellerine sağlık... çorban çok güzel görünüyor.. Kazenden de tam oy aldığına göre sırtın yere gelmez artık..

Mmmmm enfes görünüyor ellerine sağlık....

oyy oyy harika görünüyor mantılar da açılmış üstelik. Anlatım harikaydı bir kere püf noktaları çok güzel verilmişti bol bol :)

Resimler çok güzel çekilmiş buradan bakıp bu çorba rahatlıkla yapılabilir. Ayrıca hediyeniz ve kk pro üyeliğiniz de hayırlı uğurlu olsun ilk paylaşan olmamanın meyvesi bu da. Yarışmadan alacağını aldın zaten sana izlemek kalıyor zevkle ama yine de oy gelecektir.. Ellerine sağlııkkk olsa da içsekkk

Safahat Ellerine sağlık... çorban çok güzel görünüyor.. Kazenden de tam oy aldığına göre sırtın yere gelmez artık..

Teşekkür ederim canım sevgiyle yaptım

Mmmmm enfes görünüyor ellerine sağlık....

Sağol cnm keşke gerçekten ikram edebilsek yemeklerin tadı beraber yenince artar.

Çok teşekkür ederim mutlaka denemelisin hediyeler çok sevindirdi doğrusu beni sağol cnm güzel sözlerin için ikram edebilsem keşke

süper canım, bazı insanlar bunu komik bulur ama kesinlikle en önemli malzeme sevgiyle yapmak, eline sağlık:13::13:

en sevdiğim çorbalardan biridir çok güzel görünüyor ellerine sağlık

ben hazır mantıyla yapıyorum bunu,sen ne çok emek harcamışsın süper olmuş

Güzel görünüyor ellerine sağlık
Ben çorba konusunda iddialı değilim
Eşim katılsa olmuyo mu

Ellerinize sağlık herşey çok güzel
Çoook teşekkür ederim

süper canım, bazı insanlar bunu komik bulur ama kesinlikle en önemli malzeme sevgiyle yapmak, eline sağlık:13::13:
Sagol cnmm
Bir araştırma vardı suyla ilgili, kötü sözler suyun yapısını bozuyor, güzel söz koruyordu. Ben düşüncenin de etkilediğine inanıyorum.

en sevdiğim çorbalardan biridir çok güzel görünüyor ellerine sağlık

ben hazır mantıyla yapıyorum bunu,sen ne çok emek harcamışsın süper olmuş

Çok teşekkür ederimm benim de en sevdiğim çorbaların başında
Hazır mantıyla da güzel olur hem çok pratik bir çorbaya dönüşür. Mantıyı kendimiz yapınca kıymanın tadı olduğu için daha lezzetleniyor tavsiye ederim denemeni.

Güzel görünüyor ellerine sağlık
Ben çorba konusunda iddialı değilim
Eşim katılsa olmuyo mu

Teşekkürler tatlım
Olur bence Ama çorbayı sen karıştırırsan
Şaka bir yana kadercim sen güzel çorba yaparsın da mütevazılık yapıyorsun gibi geldi

Son düzenleme:
İlk çorba tarifide gelmiş,ellerinize,emeğinize sağlık baya zahmetli bir çorba yapmışsınız..

ellerine saglik canimbenim de hazir mantim vardi ne yapsam diye dusunup duruyodum artik ne yapacagimi buldum

İlk çorba tarifide gelmiş,ellerinize,emeğinize sağlık baya zahmetli bir çorba yapmışsınız..
Çok teşekkür ederim

elinize sağlık çok güzel görünüyor bende deneyeceğim mutlaka
Mutlaka tavsiye ederimm çok lezzetli bir çorba

ellerine saglik canimbenim de hazir mantim vardi ne yapsam diye dusunup duruyodum artik ne yapacagimi buldum

Aa ne güzel denk gelmiş, bir kere yapınca yapmadan duramayacaksın cnm.

canim yaptim corbani bu nasil bi seydir boyle hayran kaldimellerine saglik sayende bi corba tarifi daha ogrenmis oldum
diger tarifleri de yavas yavas denicem
e bakarak degil tadarak karar vermek gerek

bu arada benim gibi hazir manti kullanmak isteyenler ununu bol eklesin cok guzel oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…