canim yaptim corbani bu nasil bi seydir boyle hayran kaldimellerine saglik sayende bi corba tarifi daha ogrenmis oldum
diger tarifleri de yavas yavas denicem
e bakarak degil tadarak karar vermek gerek
bu arada benim gibi hazir manti kullanmak isteyenler ununu bol eklesin cok guzel oluyo
ellerine saglik çok lezzetli görünüyor sanirim ben birseyi kaçirdim naneyi uzerine oylece mi koydun canim ?
ben genelde tereyaginda az kavurup ekliyorum
Teşekkür ederim cnm, denemeni tavsiye ederim
Evet bu soruyu bekliyordumBen kapatmaya yakın doğrudan ekliyorum cnm, yemeklerde minimum yağ kullanılması taraftarı olduğum için. Çünkü salçayı da yağla kavuruyoruz başta. Başta 2 kaşık yağ kullandığım ve kemik koyduğum için ağır olmasın diye sonradan yağa gerek görmüyorum. Ama tercihen tereyağla naneyi kavurup üstüne de servis edilebilir.
ellerine sağlık cnm başarılar dilerim
canım çorbana bayıldım haftasonu bende deneyeceğim inşallah
maşallah döktürmüşün
ben hmyra şimdi mesaj sayım 100 olmadığı için sizlere özel mesaj atamıyorum kusuruma bakmayın
kendi topiğimede yazamıyorum şu anda
Tatlım yaaa ay nasıl sevindim şimdiekliyorum seni niye kendi topice yazamıyorsun ordan konuşalım cnm herkes dağıldı zaten
Sıkma canını tatlım, geldin ya gericanım yüz mesajı doldurunca anlatacağım burdan yazamıyorum şimdi
benimde aklım burda kaldı hep ama oldu işte
Çoook teşekkür ederimmmmEllerine sağlık nefis görünüyor
Başarılar dilerim
ne kadar emek harcamışsınız
ellerinize sağlık, iştah açıcı
yüksük çorbasını çok severim sizde çok güzel yapmışsınız belli etmiş kendini elinize sağlık başarılar
elinize sağlık tadı gerçekten güzel oluyor bu çorbanın
Emek isteyen bir çorba ve bu emeğe değmiş doğrusu,harika gözüküyor
Ellerine sağlık,başarılar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?