Çorbalar Yüksük Çorbası (Penguen domates salçası ile)

Afiyetler olsun cnm Özellikle misafir menülerine güzel bir tercih özellikle, kim yediyse müptelası oldu cidden. Un cidden kıvamını etkiliyor kaçırılmaması gereken bir nokta. Ellerine sağlık canım teşekkür ederim deneyip de paylaştığın için
Diğer tarifleri ben de deneyeceğim gerçekten denemek lazım hepsini

Son düzenleme:
ellerine saglik çok lezzetli görünüyor sanirim ben birseyi kaçirdim naneyi uzerine oylece mi koydun canim ?
ben genelde tereyaginda az kavurup ekliyorum

ellerine saglik çok lezzetli görünüyor sanirim ben birseyi kaçirdim naneyi uzerine oylece mi koydun canim ?
ben genelde tereyaginda az kavurup ekliyorum

Teşekkür ederim cnm, denemeni tavsiye ederim
Evet bu soruyu bekliyordum Ben kapatmaya yakın doğrudan ekliyorum cnm, yemeklerde minimum yağ kullanılması taraftarı olduğum için. Çünkü salçayı da yağla kavuruyoruz başta. Başta 2 kaşık yağ kullandığım ve kemik koyduğum için ağır olmasın diye sonradan yağa gerek görmüyorum. Ama tercihen tereyağla naneyi kavurup üstüne de servis edilebilir.

Son düzenleme:

peki canim açiklaman için tesekkürler, basarilar dilerim :107:

ellerine sağlık cnm başarılar dilerim

canım çorbana bayıldım haftasonu bende deneyeceğim inşallah
maşallah döktürmüşün
ben hmyra şimdi mesaj sayım 100 olmadığı için sizlere özel mesaj atamıyorum kusuruma bakmayın
kendi topiğimede yazamıyorum şu anda

Son düzenleme:

Tatlım yaaa ay nasıl sevindim şimdi ekliyorum seni niye kendi topice yazamıyorsun ordan konuşalım cnm herkes dağıldı zaten

Ellerine sağlık nefis görünüyor
Başarılar dilerim

Tatlım yaaa ay nasıl sevindim şimdi ekliyorum seni niye kendi topice yazamıyorsun ordan konuşalım cnm herkes dağıldı zaten

canım yüz mesajı doldurunca anlatacağım burdan yazamıyorum şimdi
benimde aklım burda kaldı hep ama oldu işte

yüksük çorbasını çok severim sizde çok güzel yapmışsınız belli etmiş kendini elinize sağlık başarılar

elinize sağlık tadı gerçekten güzel oluyor bu çorbanın

Emek isteyen bir çorba ve bu emeğe değmiş doğrusu,harika gözüküyor

Ellerine sağlık,başarılar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…