Yumoşları toplanacaklar buraya!

dorukk canım öncelkle geçmiş olsun demem gerek.nerede oluyor tedavin ?transfer için ne dediler?ne zamn olacak?güzel haberlerini bekliyorum.biz de 26 sında yani perşembe günü yola çıkacağız.cuma toplanacak yumurtalar.bakalım ağrı falan olur mu?

cherry şimdiden hayırlı olsun, sanırım transferin yarın, senin de anatoliaydı değil mi? ben de yarın anatoliaya kontrole gideceğim tekrar.. hayırlı olsun.. haberlerini bekliyoruz, buarada yumurta toplama ve transfer hakkındaki fikirlerini ve sonrasını bekliyorum..

canım ben istanbul tüp bebek merkezinde yaptırıyorum . az önce aradılar merkezden 19 tanesi döllenmiş yumurtalarım zaten 21 tanesi kaliteliymiş. perşmbe saat:15.00 de transferim var ban dua et olurmu allah seninde yardımcın olsun inşallah hiçbişi anlamadan toplanır yumoşalrın:1hug:

dorukcum geçmiş olsun, umarım şimdi iyisindir..ben korktum ama sen böyle diyince, benim de 2-3 gün içinde yumurta toplama olacak, mona rosa senle aynı zamanda herhalde.. ama iyice korktum..
bir de kızlar birşey soracağım, ben 21 gündür lucrin kullanıyorum, adetimin 18. günü lucrine başladım, yeni adetin de 2. günü gonal-f'e başladım,yani 9 gündür de gonal-f kullanıyorum, 450lik 4 kutu bitti, ama daha 4 gün daha iğne kullanacağız cuma ya da cumartesi yumurta toplama dedi doktor, şuan 7-8 yumurta var.. sizce bu iğneyi çok uzun kullanmadım mı, anlamadım.. bir de bu yumurta sayısı az mı? yardımlarınızı bekliyorum...

Arkadaşlar merhaba,
ben internete fazla giremiyorum çok sık da yazamıyorum.
ben bir aşılama yaptırdım tutmadı, şimdi micro yapılıyor dün yumurtalarım toplandı okuyunca yazma ihtiyacı hissettim aynı dorukk gibi bende ağlayarak uyandım ve bir süre ağladım neyse şimdi iyiyim ...bugün aradılar 10 tane toplamışlar 8 i iyimiş bunlardan da 7si döllenmiş transfer günü için perş cuma ve cts.. yapılacak bir gün önceden arayacaklar bakalım.Allahım inşallah o güne kadar kayıp vs.olmaz ne bilim... Hayırlısı hepimiz hakkında

kızlar benimde bugün yumoşlar toplandı ama sizlerin kadar çok değil toplam 6 adet okuyunca panikledim az geldi bana inşlah sorun çıkmaz cumaya herşey ii giderse transfer olacak. ne olur dua edin bana

kızlar benimde bugün yumoşlar toplandı ama sizlerin kadar çok değil toplam 6 adet okuyunca panikledim az geldi bana inşlah sorun çıkmaz cumaya herşey ii giderse transfer olacak. ne olur dua edin bana
biv bende 19 20 gibi sayıları görünce moral bozdum ilkten ama dr.lar sürekli kaliteli üzerinde duruyor sayı yerine ...İnşallah hepsi kaliteli çıkar.. Yaklaşık aynı günlerde transfer olacağız inşallah...

inşallah nevracım senin transferindemi cuma sende kaç yumoş oldu

canım hiç panik yapma önemli olan yumurta sayısı değil kalitesi. benimde 13 tane toplanmıştı ama 10 tanesi sağlıklıydı yanii 20 - 25 tane toplanmış ama sağlıksız olmuş ne önemi var. inşallah güzel heberler alır güzel haberler verirsin canım. Rabbim hepinizin hepimizin gönlüne göre versin ve kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın

inşallah nevracım senin transferindemi cuma sende kaç yumoş oldu

canım beni bügün embriyolog aradı 10 tane topladık 8i iyiydi, 7si döllendi dedi. Gün için üçüncü dördüncü veya beşinci gün haber veriyorlarmış embriyo gelişimine göre..
Bu bağlamda perşembe cuma veya cts. olacak tam günü belli olunca haber veririm..
senin kesin cuma mı?

nevra, biv, cherry ve monarosa sanırım bu topikteki çoğumuzun aynı anlara gelecek transferi.. benim de yaklaştı yumurta toplama yarın kesin öğreneceğim, yumurta toplamadan herhalde 3 gün sonra transfer değil mi? haberlerinizi bekliyorum..
inşallah martta hepimiz anne olacağımızı haber veririz birbirimize.. kendinize iyi bakın.. bebişlere de:)

kızlar merhaba bu yola umut bağlayan herkesin allahım gönlüne göre versin inşallah. bende bu işlemi yaptırcam martta ama çokta korkuyorum yumurta toplama ve transfer işi nasıl gerçekleşiyo. anestezilimi oluyor . acı sızı oluyomu biraz bilgi lüten

canım evet hep yakın günler.Ay inşallah hep beraber güzel haber alırız... Canım benim dr.um transferin yumurta toplama işlemi sonraki 3 ile 5 gün arası olduğunu söyledi. illa 3.gün olacak diye birşey yok.gelişime bağlı anladığım kadarı ile..

umudumol merhaba,
valla aslında yumurta toplama işlemi ağrılı değil uyutuyorlar uyandığında bitmiş oluyo sonrası gaz ve adet ağrısı gibi bi sancı. dayanılmayacak bişi değil ama ben psikolojik olarak çok kafada kurduğumdan herhalde ağlayarak kalktım ve bisüre ağladım... ama acıdan değil.stresten....
gözün korkmasın yani...a.s.

evet cumasabahı saat 9 da

dervis , toplama günü belli oldu mu?

kızlar ben yumurta toplama işini anladımda peki transfer olayı nasıl gerçekleşiyo.. nasıl yumurtalar rahme bırakılıyor odamı anestezi ile oluyor sonrasında hemen kalkıp gidiyomusuz..

Transfer normal muayene gibi. Hiç ağrı hissetmiyorsun. Ben içimden dua okuyordum. Daha yeni başladılar derken dr. hayırlı olsun tamamdır, şimdi bekleyeceğiz demez mi. Ben başladıklarını bile zar zor anladım valla. O nedele kafana takma transfer yumurta toplamadan daha kolay.
Sonra ilk bir saat hiç kalkmadan yatırıyorlar. Sonrasındada 2 gün dinlenmen uzanman yeterli
tabi sonrasındada mutlu haberler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…