kızlar merhaba,
dün yumurtalrım toplandıinanılmaz bir ağrıyla uyandım sanki biri beni uyurken çiğnedi.zaten ayılırken ağlayarak ayılmışım hemşireler bile ağlamış halime.nedenine gelince ,yumurtalrım çok kaygan olduğu için karnıma ağır baskılar uygulanmış o sebple çok ağrı çkemişim.toplam 26 tane kullanılabilir yumurtam varmış. şu an bile karnımda ağrılar var dik yürümekte ve idrar yapmakda çok zorlanıyorum. birde gaz sancısı ekleniyor offff ne kadar zor oldu ya.....kızlar bide hemşirem bana dediki hergün 1 tane konserve ton balığı ye prıtein ağırlıklı olduğu için şişkinliğini önler dedi sizede öle bişi diyen oldumu?ayy ne kadar uzun konuştum ya:)
kızlaar bugün toplandı yumoşlarım toplam 9 tane :) bakalım yarın arayacaklar çarşamba da transfer için gideceğiz. gergindim ama hiç gerilmeye gerek yok hiç bişey hissetmedim hiç korkmayın :) sonrasında azcık ağrım oldu o kadar şimdi iyiyim çok şükür heyecanla çarşambayı bekliyorumm
dorukk canım öncelkle geçmiş olsun demem gerek.nerede oluyor tedavin ?transfer için ne dediler?ne zamn olacak?güzel haberlerini bekliyorum.biz de 26 sında yani perşembe günü yola çıkacağız.cuma toplanacak yumurtalar.bakalım ağrı falan olur mu?
biv bende 19 20 gibi sayıları görünce moral bozdum ilkten ama dr.lar sürekli kaliteli üzerinde duruyor sayı yerine ...İnşallah hepsi kaliteli çıkar.. Yaklaşık aynı günlerde transfer olacağız inşallah...kızlar benimde bugün yumoşlar toplandı ama sizlerin kadar çok değil toplam 6 adet okuyunca panikledim az geldi bana inşlah sorun çıkmaz cumaya herşey ii giderse transfer olacak. ne olur dua edin bana
biv bende 19 20 gibi sayıları görünce moral bozdum ilkten ama dr.lar sürekli kaliteli üzerinde duruyor sayı yerine ...İnşallah hepsi kaliteli çıkar.. Yaklaşık aynı günlerde transfer olacağız inşallah...
kızlar benimde bugün yumoşlar toplandı ama sizlerin kadar çok değil toplam 6 adet okuyunca panikledim az geldi bana inşlah sorun çıkmaz cumaya herşey ii giderse transfer olacak. ne olur dua edin bana
inşallah nevracım senin transferindemi cuma sende kaç yumoş oldu
nevra, biv, cherry ve monarosa sanırım bu topikteki çoğumuzun aynı anlara gelecek transferi.. benim de yaklaştı yumurta toplama yarın kesin öğreneceğim, yumurta toplamadan herhalde 3 gün sonra transfer değil mi? haberlerinizi bekliyorum..
inşallah martta hepimiz anne olacağımızı haber veririz birbirimize.. kendinize iyi bakın.. bebişlere de:)
canım beni bügün embriyolog aradı 10 tane topladık 8i iyiydi, 7si döllendi dedi. Gün için üçüncü dördüncü veya beşinci gün haber veriyorlarmış embriyo gelişimine göre..
Bu bağlamda perşembe cuma veya cts. olacak tam günü belli olunca haber veririm..
senin kesin cuma mı?
evet cumasabahı saat 9 da
dervis , toplama günü belli oldu mu?nevra, biv, cherry ve monarosa sanırım bu topikteki çoğumuzun aynı anlara gelecek transferi.. benim de yaklaştı yumurta toplama yarın kesin öğreneceğim, yumurta toplamadan herhalde 3 gün sonra transfer değil mi? haberlerinizi bekliyorum..
inşallah martta hepimiz anne olacağımızı haber veririz birbirimize.. kendinize iyi bakın.. bebişlere de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?