Yumoşları toplanacaklar buraya!

Kızlar selam,
pzt.günü yumoşlar toplanmıştı ya ....
2 gündür kabızlık şikayetim vardı..bu sabah en son tansiyonum düşüp bayılacak hale gelerek zorla çıkabildim.sizde de böyle birşey oldu mu?bir de belim kopuyor sanki....sürekli ağrı kesici almaya gayret ediyorum..sıvı besleniyorum.her akşam bir iğne oluyorum progestoren acaba o mu yapıyo? ya millet işe gidiyo ben bi türlü toparlanamadım moralim bozuluyo

dervis , toplama günü belli oldu mu?

delikafadulden
evet oldu , cumartesi günü inşallah, ama ben şimdiden korkmaya başladııııım, bir de bir sorum var, ben tiroit ilacı içiyorum, yumurta toplama sabahı içeyim mi acaba? sormayı unutmuşum doktora, ama bana verilen kağıtta, herhangi başka bir ilacınız varsa için diyor.
ben korkuyoruuuuuuuuuuuuumdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Canım selam benim de yarın sabah transfer..bende çok heyecanlıyım...
Tiroit ilacı konusunda hiç bilgim yok canım ben olsam yarın arar sorardım ama yine de...
Korkacak birşey yok uyutuyorlar toplamada.İnşallah kolayca atlatırsın...
Allahım yolumuzu açık et hayırlısı ile..

şimdiden hayırlı olsun canım benim de büyük bir ihtimal salı olur transfer ya da pazartesi, ankara dönüşü yazarım gelişmeleri, senin transfer de şimdiden hayırlı olsun, kaç yumurta toplamışlardı? kaçı döllenmiş?

canım benim 10 toplandı 7si döllenmiş. şimdi transferden geldim 2 tane transfer edildi... kısmet.herşey Allahtan 11 marta kadar beklemedeyiz.

kızlar yarın yumoşlarım toplanıyor.szde ne var ne yok?heyecanlı değildim ama buradaki güzel haberleri görünce ben de helecan yaptım yaaaawhihoyyytkaydirigubbakcemile2

kızlar dün yumurtalarım toplandı ama galiba çok az, sadece 5 tane, 2si olgun dediler sonradan, bugün de aradılar ve yalnızca 1i döllenmiş, ama onun da embriyo haline dönüşmesini bekliyorlarmış, moralim çok bozuldu, morale ve desteğinize ihtiyacım var, ve çok korkuyorum olursa salı transfer olacak ama sadece biir tane, ooof çok korkuyorum ya olmazsa diyeeeeeeeee

inşallah olacak dervis dua ediyorum senin içinde...
Allahtan herşeyin hayırlısı de... biliyorum çok zor ama....

kızlar 22 tane yumoşum toplandı.eşimden 2 kere sperm aldılar.1.nin morfoloji bozuktu.tese yapılabilir diye bekledik ama yapılmadı.ara ara sancılarım oldu.1-2 saattir iyiyim.dualarınız kabul olmuştur.allah razı olsun hepinizden...

kızlar 22 tane yumoşum toplandı.eşimden 2 kere sperm aldılar.1.nin morfoloji bozuktu.tese yapılabilir diye bekledik ama yapılmadı.ara ara sancılarım oldu.1-2 saattir iyiyim.dualarınız kabul olmuştur.allah razı olsun hepinizden...

mona rosa hayırlı olsun canım...acaba yumurta toplama işlemin nası oldu anlatır mısın?ne kadar sürdü

30 dk sürdü.anestezi verdiler.30 sn.de uyudum.uyandığımda hiç bir ağrım yoktu.narkozun etkisi geçince ağrım oldu tabii ki.adet sancısı gibi.ağrı kesici verdi doktor onu içtim 2 kere yetti zaten.buğün kontrolüm var.tarnsfer zamnına karar verecekler.korkulacak hiiiiiiiiiiç bir şey yokkk

yumurta toplanan arkadaşlar hayırlı olsun, ben bugün döndüm ankaradan, ama çok kötüyüm, transfer bile yapılamadı, sabahtan beri ağlıyorum, tek embriyo olmuştu önceden de yazmıştım size, o da 3. kalite olduğu ve 5e bölündüğü için bu sabah transfer yapamayacaklarını söylediler, 3 ay ara veriyoruz dedi doktor,birsürü ilaç verdi 3 ay için, haziranda bir daha denerim herhalde ama çok üzgünüm...

Dervis canım çok üzgünüm.Diğer forumda da yazdım hayırlısı olsun inşallah.Ben kendimi olumluya bir türlü alıştıramıyorum korkuyorum kötü sonuç almaktan bazen de diyorum ki bu bir yolculuk hakkımızda ne yazıldı ise o...Dayanmak zor biliyorum ağlama da demiycem ağla içini boşalt.....Allah tez zamanda hayırlısı ile hepimizin muradını versin....

DERVİŞ sebep olarak neyı gösterdıler tek yumos toplanmasını...protokloun kısamıydı canım..hangı merkezde oldun...
allah sana sabır versin bıtanem..insalalah dıger denemde olur canım

canım cok ıyı gecıyor dıyemem.. bas dönemsi bulantı var... ama guzle bır duygu..allah herkese nasip etsın ınsalalah ..sen nasılsın neler yaptın ecrıncım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…