Yumurta donasyonu 2024

Canim ne guzel bir paylaşım yapmışsın sagol gerçekten bize de yol gösterici oluyor, ben baku düşünüyorum fakat kibrisda listemde ventus var, simdi clavisi de listeme ekliyorum, bende bir görüşeyim bakalım, surecini takip edeceğim, gelismelerden, bizleri haberdar edersen çok sevinirim, birde ücretin tamamını embriyo oluştururken mi ödediniz?

Transfer ücretini almadılar.Ne yaparsak onun ödemesini alıyoruz dediler.Kalanı transferde ödeyeceğiz.

Canim takip edemedim, senin hangi merkezdi? Çok iyi anlıyorum seni, bunca maddi manevi yorgunluk sonrasi duygularını....

Transfer ücretini almadılar.Ne yaparsak onun ödemesini alıyoruz dediler.Kalanı transferde ödeyeceğiz.
Gelişmelerden sizi haberdar ederim mutlaka.Ben şimdi adetimi bekliyorum.

Bu da güzelmiş bak, ventus tamamını istemişti mesela, orda bu kafama takilmisti ve demiştim ki transfer ücretini neden olmadan alıyorsunuz diye, uygulamamız böyle demişlerdi....

Canınızı sıkmayın ya,en azından 3 tane embriyo varmış,en fazla 2 sini transfer ederler zaten kalanı dondurursunuz olumsuz olursa onu denersiniz,belki de 1 tane transfer edicekler,bozmayın moralinizi

Hangi merkez de ben de baku le kibris arasindayim yanliz baku deki hemsireler cok bekletiyorlar hemen dönmüyorlar

Ben memnun kaldım şu anda Allah'ıma emanet içimde bir bebek var, 1220 beta HCG bugün verdiğim kanda çıktı.
Adiniza cok sevindim iki veya üc embryo transfer ediyorlarmi resim glsteriyorlarmi ben almanyada kaliyorum o yüzden arastiriyorum

Ventus iyi bir merkez mi?
Ben memnun kaldım şu anda Allah'ıma emanet içimde bir bebek var, 1220 beta HCG bugün verdiğim kanda çıktı.
Adiniza cok sevindim iki veya üc embryo transfer ediyorlarmi resim glsteriyorlarmi ben almanyada kaliyorum o yüzden arastiriyorum
Yok resim göstermiyorlar, bana hiç teklif etmediler iki yada 3 Koyalım mı diye , ben de sormadım tek koydurdum.Hakkınızda hangi merkez de anne olmak varsa inşallah o merkezi bulursunuz.ben rüyam da gördüm v harfini ona göre ilerledim Rabbim de şimdilik nasip etti inşallah kucağıma almayı da nasip etsin.amin

Tüylerim diken oldu ne olursunuz bana da dua edin 9 senedir ugrasiyoruz bizde ve ilk donasyona karar vermis olacagiz insallah emegimiz bosa cikmaz yaza düsünüyoruz bizde tedaviyi baku de bakalim hayirlisi insallah maddi manevi cok yorulduk

Çok iyi anlıyorum sizi zaten her duam da Allah'ım anne olmayı isteyipte olamayan bütün kadınlara nasip et diyorum, Rabbim inşallah sizleri de beni de kucağına sağlıklı hayırlı evlatlar verdiklerinden olmayı nasip etsin

Bana da 6500 eu denildi.Çok indirim yapılınca yumurta sayısı az veriyorlar.Bu iş öyle 3-5 yumurtayla olmaz ki.Bizim ki garanti paket gibi biraz 2 denemelik

Hangi merkez de ben de baku le kibris arasindayim yanliz baku deki hemsireler cok bekletiyorlar hemen dönmüyorlar
Canim ben bakude medical plaza Koordinatör Menekse hanim ile görüştüm, aklıma yattı fakat sürece yaz yada yaz sonu gibi başlamayı düşünüyorum, kibris mi baku mu tam net olmamakla beraber...

Amin cümlemizlen insallah bir tüp bebek merkezi secmek gercekten cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…