Bende medical plaza ile görüstpm yanliz donör bulmak uzun sürüyor herhalde iki ay oldu bekliyoruz. Onlarin dönmelerini bekliyoruzCanim ben bakude medical plaza Koordinatör Menekse hanim ile görüştüm, aklıma yattı fakat sürece yaz yada yaz sonu gibi başlamayı düşünüyorum, kibris mi baku mu tam net olmamakla beraber...
Evet zaten en zoru merkez seçmek geri kalanı hızlı ilerliyorAmin cümlemizlen insallah bir tüp bebek merkezi secmek gercekten cok zor
Ben henüz dediğim gibi başlamadım, fakat konuşmamda anladığım, adet olmadan 3-5 gun once haber verin demisti Menekse hanim, bize her ay adetli iken başvuran donorlerden size uygun olanını seçiyoruz demisti, yani anladığım sabit bir donör havuzu yok kibrisda olduğu gibi, belki sana uygun donör basvurdugun ay çıkmamış olabilir, bence tekrar görüş istersen, kibrisda ise merkezlerin sabit donör havuzu var ve donorler sürekli doğum kontrol hapı kullanıyormuş, taze transfer istendiğinde de, adet olduğumda seçilen donöre hap kullanımını kesip aynı anda adet olmamız saglaniyormus, bu da mesela kibrisda kafama takilmisti sürekli doğum kontrol hapı kullanan birinin hemen yumurtaları nasil kaliteli olur diye, bu tabi taze transferde hem benim hem donorun aynı anda adet tarihlerinin denk gelmesi için, bakude ise donorler normal adet olduklarında bizimle aynı tarihlerde onlar arasından seciliyormus, durum benim anladığım bu şekilde canim....Bende medical plaza ile görüstpm yanliz donör bulmak uzun sürüyor herhalde iki ay oldu bekliyoruz. Onlarin dönmelerini bekliyoruz
Peki merkezler ne yorum yaptı bununla ilgili,ikna edici konuşmadılar mı,ince düşününce sorgulamanız çok normal,birisi de şey yazmıştı o da çok olabilitesi yüksek bi durum,eşlerden alınan spermleri de acaba başkasına veriyolar mı? Klinikler hazır bağış spermi kullanabilirBenim zaten hep donör ile adet tarihinin nasil denk geldiği kısmı hep kafamda soru işareti olmuştu, bu konunun üstünde çok durduğum için tek tek merkezlere bunu sormustum, dondurulmuş embriyo transferinde farklı tabi fakat ben taze transfer istiyorum ve acikcasi sürekli doğum kontrol hapı kullanan bir donorden ne kadar verim alınabilir bilmiyorum, bu kısım hala kafamda soru işareti?
Canim sperm konusunu bilmiyorum hersey olabilir arka planda bunu bilemiyoruz, fakat doğum kontrol hapı kullaniyor donorler hemen her merkez aynı şeyi söyledi ve yumurta kalitesine etki etmez kesinlikle diyorlar, fakat burda bir başka sayfada bir arkadas yeni yazmisti sadece 3 tane blast kaldi 14 dollenen yumurtdan diye, hatta 7000 bin euroyu 3 blast icin mi verdik diye üzülmüştü, onda son durum ne bilmiyorum, genc donorden bu kadar az blast da insanın aklına herseyi getiriyor....Peki merkezler ne yorum yaptı bununla ilgili,ikna edici konuşmadılar mı,ince düşününce sorgulamanız çok normal,birisi de şey yazmıştı o da çok olabilitesi yüksek bi durum,eşlerden alınan spermleri de acaba başkasına veriyolar mı? Klinikler hazır bağış spermi kullanabilir
Ben bu sayfaya uye olmadan önce nerdeyse butun donasyon yorumlarını okumuştum ve hit ile Firdevs Hanımın merkezini yazılan yorumlardan hiç aramadım, iyi yorum da olabilir fakat yazılan olumsuz yorumlardan dolayi görüşmedim. Birçok merkezle görüştüm kibrisda en son aklıma ventus yattı. Birde clavis var Selen hoca, görüşmedim ama gorusmeyi düşünüyorum. Bu iki merkez yeni ve ventus Beril hanim, clavis selen hanim turkiyeden giden doktorlar, sanki bana daha güvenilir geldiler..birde cocuk istiyorum derneği var onun YouTube sayfasında dün selen hocanin 1 saatlik videosunu izledim, daha da icim ısındı, sözün özü ben kibrisda ventus ve clavis, bakude de medical plaza düşünüyorum ama henüz karara varamadım..Bugün doktorumla konuştum donasyon düşünüyorum diye,o da ılımlı karşıladı hatta çok hastası varmış bu şekilde tedavi olup bebek sahibi olan,anlaşmalı klinikleri varmış isterseniz görüştürürüm dedi ,olur dedim aradılar bugün miracle ifv Kadriye hanın aradı,Firdevs hoca takip ediyormuş,süreci anlattı bu merkezde deneyimi olanlar varsa yazabilir mi acaba
En zoru merkeze karar vermek sanırım,clavis bana da sıcak geliyo sankiBen bu sayfaya uye olmadan önce nerdeyse butun donasyon yorumlarını okumuştum ve hit ile Firdevs Hanımın merkezini yazılan yorumlardan hiç aramadım, iyi yorum da olabilir fakat yazılan olumsuz yorumlardan dolayi görüşmedim. Birçok merkezle görüştüm kibrisda en son aklıma ventus yattı. Birde clavis var Selen hoca, görüşmedim ama gorusmeyi düşünüyorum. Bu iki merkez yeni ve ventus Beril hanim, clavis selen hanim turkiyeden giden doktorlar, sanki bana daha güvenilir geldiler..birde cocuk istiyorum derneği var onun YouTube sayfasında dün selen hocanin 1 saatlik videosunu izledim, daha da icim ısındı, sözün özü ben kibrisda ventus ve clavis, bakude de medical plaza düşünüyorum ama henüz karara varamadım.
Bak videoyu yolluyorum, Selen hocanin, belki bir fikir olur, Turkiyeden gitmesi benim de içime sindi, henüz görüşmedim, fiyat konusunda bilgisi olan yazarsa sevinirim...En zoru merkeze karar vermek sanırım,clavis bana da sıcak geliyo sanki
Gerçekten çok samimi burayla görüşeyim benBak videoyu yolluyorum, Selen hocanin, belki bir fikir olur, Turkiyeden gitmesi benim de içime sindi, henüz görüşmedim, fiyat konusunda bilgisi olan yazarsa sevinirim...
Çok sevindim canım, allahim hepimize bu güzel duyguyu, anne olmayı nasip etsin insallahBugün muaynemi oldum.7.8 mm çıktı.Geçen aya göre daha iyiymiş.Selen hoca 8 mm geçecek ,transferi yapıyoruz dedi.pazartesi son kez kontrol istedi.Bir de E2 ve Progsteron diye hormon testleri istedi.Heyecan sardı beni.
Güzel haberinizi alalım inşallahBugün muaynemi oldum.7.8 mm çıktı.Geçen aya göre daha iyiymiş.Selen hoca 8 mm geçecek ,transferi yapıyoruz dedi.pazartesi son kez kontrol istedi.Bir de E2 ve Progsteron diye hormon testleri istedi.Heyecan sardı beni.
Meraba47 yaşındayım
Kaç yumurta oldu 5. Gün kaliteleri neBana da 6500 eu denildi.Çok indirim yapılınca yumurta sayısı az veriyorlar.Bu iş öyle 3-5 yumurtayla olmaz ki.Bizim ki garanti paket gibi biraz 2 denemelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?