Canim çok sevindim senin adına ve ayrıca bizlerle de paylaştığın için çok teşekkür ederim, dualarimdasinHerkese merhaba
Merak edenler için sürecimi paylaşmak istiyorum.Bugün transferim oldu.1 embriyo transfer edildi. kalitesi 5AA olanlardan biri verildi.Transferim çok kolay oldu.ekip çok ilgili ve güleryüzlü.Odamız tertemiz.sadece çok yoğun bir klinik.herkes işini öyle seri yapıyorki çok zaman harcamadık.Kliniğin hemen yanındaki otelde kalıyoruz.İğnelerimizi vurdurmak daha kolay oluyor.
Dualarınızı bekliyorum.
Yarın akşam dönüyoruz.Eşimin işlerinden dolayı fazla kalamıyoruz.Canim çok sevindim senin adına ve ayrıca bizlerle de paylaştığın için çok teşekkür ederim, dualarimdasinmutlu haberini bekliyoruz..canim 5. gun embriyosu ilk 48 saatte tutunuyor, imkanın olursa bu sürede orda kalmanda yarar olabilir, tabi heryerden birseyler okuyoruz transfer sonrasi için, en önemlisi moralini yüksek tut, allahin izniyle insallah hersey gönlümüzce olsun, benim surecim bazı sebeplerden yaza ertelendi, bende heyecanla insallah başladığımda sizlerle paylaşacağım burdan...
İnşallah bu sefer o arkadaşın da yüzü güler, hangi merkezlerde yaptirmis?Benimle aynı anda transfer olan kadınlardan birine çok üzüldüm. Kıbrıs'ta 3 merkezde yaptırmış olmamış.kendimden çok onu merka ediyorum
Clavis Tüp Bebek kesinlikle.Dün transferimi oldum.sonucumu bekliyorum.Çok memnun kaldım.Arkadaşlar bende Kıbrıs'ta tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum fakat hastane ve doktor arastryorm bu konusda deneyimi olanlar yazabiliri mi
ben orayla görüşmüştüm.binaları görsel olarak iyi diye hoşuma gitmişti ama çok ticari geldi bana.bir de gebeliklerinin düşük olduğunu ve sonrasında hastayla ilgilenmediklerini duyunca hemen eledim.hakkını aramaya çalışınca telefonda engellemek nedir ? sonra avukatları muhatap oluyor falan.Vita önerdi bir arkadaş orası da sıcak geldi ama görüşmedim
uzak durun,paranızı alana kadar ilgileriVita altera da daha başındayız tabi
Hormon testlerin nasıl çıktı pekiBugün muaynemi oldum.7.8 mm çıktı.Geçen aya göre daha iyiymiş.Selen hoca 8 mm geçecek ,transferi yapıyoruz dedi.pazartesi son kez kontrol istedi.Bir de E2 ve Progsteron diye hormon testleri istedi.Heyecan sardı beni.
Normal çıkmıştı.progesteron 0.25 , e2 265 gelmiştiHormon testlerin nasıl çıktı peki
Canim inan az önce bir arkadasla özelden yazışırken aklıma düştün, acaba ikinci test ne çıktı diye dusunmustum ki msj gordum, çok şükür maşallahKızlar merhaba yoğunluğum dan dolayı Pazertesi yazamadım sizlere şükürler olsun 2.ci beta hcg testim de baya yüksek çıktı 1.si 465,41
2.testim 2182 olarak çok iyi dedi Bakü de hocamız 15 gün sonra ultrason için bebeğin kalp atışını duyarız demişti fakat burda kontrole gittiğim doktorumuz Cuma günü gelin keseyi görürüz diyince çok mutlu oldum yerimde duramıyorum günler geçmiyor bir an önce Cuma olsun istiyorum :)
Yüce rabbim bizim gibi zorluklarla mücadele edenlere yardımcı olsun bebek nasip etsin inşallah kızlar.
Burdan gelişmeleri aktaracağım tekrardan sizlere.
Canım benim çok teşekkür ederim iyi niyetlerin için işlerimden dolayı yoğunluğum vardı şimdi yazayım sonra yazayım derken bir türlü zaman bulamadım canım benim.Canim inan az önce bir arkadasla özelden yazışırken aklıma düştün, acaba ikinci test ne çıktı diye dusunmustum ki msj gordum, çok şükür maşallahgüzel bir sonuç almışsın , allahim sağlık ve mutlulukla kucağına almayı nasip etsin, amin
Canım sağlıkla kucağına da almak nasip olsunKızlar merhaba yoğunluğum dan dolayı Pazertesi yazamadım sizlere şükürler olsun 2.ci beta hcg testim de baya yüksek çıktı 1.si 465,41
2.testim 2182 olarak çok iyi dedi Bakü de hocamız 15 gün sonra ultrason için bebeğin kalp atışını duyarız demişti fakat burda kontrole gittiğim doktorumuz Cuma günü gelin keseyi görürüz diyince çok mutlu oldum yerimde duramıyorum günler geçmiyor bir an önce Cuma olsun istiyorum :)
Yüce rabbim bizim gibi zorluklarla mücadele edenlere yardımcı olsun bebek nasip etsin inşallah kızlar.
Burdan gelişmeleri aktaracağım tekrardan sizlere.
Canım çok teşekkür ederim çok zorluklar çektik şükürler olsun yüce rabbim nasip etti.Canım sağlıkla kucağına da almak nasip olsuninşallah böyle güzel haberler bizlere de umut oluyor darısı bizlerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?