Yumurta Rezervi Azalmasında Hangi Tüp Bebek Merkezini Tavsiye Edersiniz?

Arkadaşlar.....Ben dr.lara inat FSH'ım yüksekde olsa bebeğimi elime alıcam inşaallah....Burda ve başka sitelerde o kadar çok mucizeler okudum ki..Bizlerinde mucizesi gerçekleşecek...Sadece inanalım ve Cenab-ı Mevlamdan isteyelim...Aşağıdaki linki okumanızı tavsiye ediyorum...
Kadınlar Kulübü - KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

canım benım ılk tedavımdede enver bey femera protokolu uygulamıştı. sadece puregonun dozunu dusuk tutmuştu. benım merakın puregonla ılgılı. sızler gunde nekadarlık puregon vuruldunuz kızlarguclubacismile

selam kızlar bu gun yıne kontrolum vardı. size gelişmeleri anlatmak için girdim :))) dr beşten fazla folukul saydı beklediğimdende iyi olmus dedi. ancak bakalım opuda gorucez içleri nekadar kalıtelı dıye dedi. bu gun puregonun dozajını arttırdı, 225 di 300 oldu. ve merional 75 lik verdi ıkı gunluk. ve yarında orgalutan kullanmaya baslıcam. cumartesi tekrar kontrole gidicem. bakalım o zaman belli olur sanırım ne zaman toplama işlemi yapılacak dıye.

sanırım yarın son kontrolum olacak. bu gun ulun bey puregonumu düşürdü 300 den 150 ye :))) yarın tekrar cağırdı sanırım yarında catlama iğnesini verecek. dua edin nolur bu sefer olsun. bu benım son şansım . allah kımsenın kucağını boş bırakmasın.

herkese mrb, önelikle bunun ne kadar zor olduğunu bildiğim için herkese dua ediyorum, inşallah hepimiz bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız.
merkez ve ilaç protokolü de bence çok önemli. tabi aslında veren Rabbim, onlar sebep oluyor. o yüzden ondan istemek lazım.

Arkadaslar bugun tek embryo ile transferim yapildi. Doktorum embryom 1 tane oldugu icin dondurmayi ve diger tedavide kullanmami onerdi ama biz transfer edilmesini istedik. Sabah aradiklarinda 2 hucreliydi fakat transfer sirasinda yapilan kontrolde 4 hucreli olmustu:) Hic agrim sizim olmadi hersey yolunda gitti 2 saat merkezde dinlendim sonra evime geldim. Cok heyecanliyim , cok umitliyim ve cok mutluyum. Sabirsizlikla bekliyorum. Bana mesajlariyla ve dualariyla destek olan siz canlarima cok tesekkur ediyorum . Onerilerinize harfiyen uydum ve uyacagim cunki bu benim ilk denemem ve cok tecrubesizdim 12 gun evdeyim izinliyim . Ayin 25 inde test yaparak hamile olup olmadigimi ogrenecegim. Bana ne onerirsiniz arkadaslar bu 12 gunu nasil gecirmeli neler yapmali neler yapmamaliyim

Canım maaşallah...Şu anda içinde 4 hücreli bir yaşam var...Bu 12 günü bu düşünceyle geçirmeni diliyorum..İnşaallah annesine tutunur...Burda tek yumurtayla eline bebeğini alan çok arkadaşların yazısını okudum...Banada doktorum tek yumurtanda olsa denicez sen ne kadar dayanabilirsen(maddi manevi)diyor...Bunu demesi bile güzel hiç değilse başka merkezler gibi FSH 'ın yüksek sana tüp bebek yapamayız v.s demiyor...İnşallah bu 12 günün sonunda bizlere bebeğinin haberiyle dönersin...Onunla hep konuş ve Allaha dua et....:1hug:

canım istemezmiyiz. her gece ismini bildiğim arkadaşların isimleriyle , bilmediklerimin ise geneline dua ediyorum kendimden önce. rabbım hepimizin kucağını mınık meleklerle doldursun insallah

canım benım herseyden önce bence yat :))) küçük meleğin hemen tutunmamış olsa bıle senınle birlikte. tabıkı rabbım tutun diycekte tutunacak ama sen yınede bol dinlen, bir yere uzanma sakın. bol meyve sebze ye ınsallah olur. hayırlı haberlerını beklıyoruz. sendedemı rezerv azlığı vardı?

evet bende de rezer azligi var
4 yumurtam toplandi sadece 2 si olgunlasmis
2 yumurtaya islem yapildi sadece 1 i dollendi
bugunde onu transfer ettiler

arkadaslar yarın sabah yumurtalarım toplanacak. dua edin ne olursunuz cok cok ihtiyacım var sızlere inanın dualarınıza desteğinize((
ilk tedavımde soylemıstım sadece tek embrıyom olmustu ve tutmamıstı. bu gun umut tupten aradılar yarın ıcın. kesinlikle kozmotik malzeme parfum krem, sac spreyı gibi şeyler kullanmamamı ıstedı. sizinde aklınızda olsun. ben ılk tedavımıde aynı yerde yapmıstım ama hıc bu bılgıyı soylememıslerdı. dr değişikliği nelere kadirmiş. allah hepimize bol şans versin. opudan sonra eve gelince hemen buraya gelip yazıcam sıze kaç yumurtam oldu dıye. şimdilik hoşçalakın kızlar.

evet bende de rezer azligi var
4 yumurtam toplandi sadece 2 si olgunlasmis
2 yumurtaya islem yapildi sadece 1 i dollendi
bugunde onu transfer ettiler

canım ınsallah pc lap top değildir ve insallah su an onu kucağına alıp yazmıyorsundur. eğer oyleyse cok zararlıymıs. bende ilk tedavımde o hatayı yapmıştım. insanın sonradan aklına takılması kotu oluyor keske yapmasaydım dıye. hangi merkezde yaptırdın canım.:hulya:

Simdi ediyorum hemde
Bakalim kac yumurtan cikacak ve dollenecek .
Bende 2. yi ona gore denerim. Bu tutsa bile 2. olacak yine:)
Famera kullandin mi sen? Bana vermediler birde bana cok yuksek ilac verildi 600 le basladim ben . ona ragmen 4 yumurtam cikti bunlardan da 2 si olgunmus sadece.

hımmm canım bende ıkı tedavıde femerayla oldu. ama senın iğneyı yuksek tutmuslar zaten hemen hemen aynı sonucu verır. ama yinede bizim problemimiz olanlara femera veriyorlar dıye biliyorum. ama tabı dr tedavıye baslamadan once, hanı reglken bakıyor ya usg de o zaman kaar verıyor ıste. her hastaya gore değişiyor durumlar.
femerada benım 9 yumurtam oluşmuştu, 3 tanesi olgun cıktı ama 1 tanesı döllenmişti. nasıp kısmet ıste canımın içi.
kivinin çok faydası olur dıyor kızlar. sen aldınmı kıvı ananas kabak çekirdeği falan?

ananas ve kabak cekirdegi yiyorum
yarinda kivi aldiririm
sut iceyim mi?
balik yagi aliyorum omega 3 mustafa bahceci tavsiye ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…