bugün kontrolümüz vardı. çok şükür oğlum gayet iyi. her geçen gün kilosu boyu artıyor. daha bir seçilip gözlenir halde.
bugün secdeye varmış halde görünce çok duygulandım:)
iki gündür kasıklarıma kramp giriyor kasılıyordu korktum ama endişe edecek bir durum yokmuş. kaslara ve çevre dokulara bağlı olabileceğini söyledi doktorumuz. tiroid hormonları, kalsiyum, kan değerleri gibi bir çok şeyin tahlili yapıldı sonuçlar iyi. dörtlü testin sonucunu bekliyoruz inşallah oda temiz çıkacak.
kiloda almaya başladım karnımda epeyce belirgin .
20. haftadayız halen inanamıyorum hamileyim oğlum olacak bir mucize gibi içimde bebeğimi hissetmek. bekleyen tüm arkadaşlarıma Allah nasip etsin .
Arkadaş çevrem şimdiden hediyeler getirmeye başladı kocaman bir koli eşyamız oldu bile. şanslı velet olacak ya :)
ben oğlan olacağını öğrenince sadece don aldım. bizde adettir kız ve bebek çeyizine önce don alınır eşyası donansın diye:))
Canim nasilsin bulantilarin devam ediyormu? bende hic bulanti falan yok acaba gecmi olacak sadece göğuslerim cok aciyor ve sisti rahat yatamiyorum uzerine yatamiyorum normalde yuzukoyun yatarim o yuzden cok sik uyaniyorum.bide arasira ates basmasi ve usume oluyor..ama yinede Allaha sukur iyi geciyor...
Geçen hafta bugün transfer olmuştu.bugün 8. Gün yani.kan testi yaptım 6,45 çıktı.doktor enaz 20 üzeri olmalıydı dedi.bu defada olmadı kızlar..çok kötüyüm..o kadar ilaç aldım vücuduma,o kadar para verdik,o kadar umutlandık...
canim kalbini dinle ben 1 kez Sefket beye gittim bir daha icimden gelmedi ikinciye firdevs hnma gittim yine negatif oldu ama ücüncüye de nedense baska dr a gitmek istemedim yine firdevs hnma gittim ve allaha binlerce sukur hamileyim
Aslında benim de içimden gelmiyor gibi aynı yere gitmek ama çok da anlamadığım ve gerekli bulmadığım tedavime orada devam edince gitmem gerekiyor diye gideceğim bilmiyorum hayırlısı inşallah 2.deneme başarı ile sonuçlanır da daha fazla üzülüp yorulmam
Merhaba arkadaşlar, internette gezinirken H.İ.T merkezde ÇEKİRDEK NAKLI denen bir tedavi yöntemi okudum bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilirmi.bu yöntemi yumurtasında sorun olan ancak yumurta donasyonunu istemeyen kişilere uyguluyorlarmış henüz çok yeni bir tedavi galiba.HİT' e giden arkadaşlar belki duymuş olabilir.
Merhaba arkadaşlar, internette gezinirken H.İ.T merkezde ÇEKİRDEK NAKLI denen bir tedavi yöntemi okudum bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilirmi.bu yöntemi yumurtasında sorun olan ancak yumurta donasyonunu istemeyen kişilere uyguluyorlarmış henüz çok yeni bir tedavi galiba.HİT' e giden arkadaşlar belki duymuş olabilir.
Arkadaslar mide bulantisi icin bir oneriniz var mi?? Uc gundur mide bulantisindan oluyorummm[/QUOTEmerhaba canım,benim doktor başka bir hastaya söylüyordu,tuzlu ve gazlı içecekler iyi gelir diye,
Arkadaslar progestani agizdan alan var mi icinizde???
merhaba canım,
sanırım hepimize uygulanan protokol bu vajinadan kullanmamız, aslında crinonem jel diye bir ilaç kullanmamız gerekiyormuş, asıl amaç bizim vucüdümüz şuan progeston üretmiyor, o yüzden kullanmamızı istiyorlar, progeston yumuşak tablet daha ucuz olduğu için, ağızdan değilde vajinadan uygulattıyorlar, iki ilaç da aynı aslında ama jeli daha etkiliymiş,
Canim bende vajinadan kullwniyorum ama iste cok zor oluyor..
Canim bende vajinadan kullwniyorum ama iste cok zor oluyor..
Canım ben crinone jel kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim günde 2kez kullanıyorsun (progestanı 3kez) bunun hem kullanımı hemde emilimi daha kolay bir kutuda 15 aplikatör var.fiyatı 60-70tl civarı progestan kapsüle göre daha pahalı ama biz sağlıkçı olduğumuz için eşim reçete ettiriyor.sen yurtdışında yaşıyorsun sanırım,orada prosüdürler nasıl bilemem.
Kızlar dün azbi kanamam oldu çok korktum Firdevs hanımı aradım proluton iğne yaptır yarın keseleri görmeye git dedi.iğneyi yaptıktan 1-2 saat içinde kanama tamamen kesildi Allaha şükür.bu sabah burdaki drumuza gittik keseler yerindeydi dr. daha çok erken ama kalp atışlarınıda duydum ikisininde atıyor dedi çok mutlu oldum...
evet canım kullanması gerçekten zor,
jeli daha da zor ama bebişler için buna değer,
hem zaten 12 haftayı tamamladıktan sonra artık kullanmayacağız,
ben bugün estrofemi bir kere kullanıyorum ve yarın bırakıyorum,
jel ise son bir hafta sonrası mutlu son..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?