canim valla özel birsey yiyip icmedim geldigimde aksam yemegi saatiydi zaten normal yemegimi yedim ama sadece Transfer öncesi ve sonrasi cok su ictim halada iciyorum bol bol ananas suyu portakal suyu iciyorum tabi taze sikilmis onun disinda normal yiyip iciyorum ilk baslarda eczacim tafsiye etmisti cig sogan sarimsak yeme demisti onlari yemedim sadece canim en önemlisi relaks olman ben 2 defa relaks olmayi basarmadim aman oldumu olmadimi tuttumu tutmadimi kafamda cok kurdum sonuc negatif oldu baktim olmuyo oluruna biraktim ben elimden geleni yapayim gerisi allahtan dedim

Sevgili ANSU
İnşallah güzel haberlerle döneceksin bizede umut olacaksın.. Herşeyin gönlünce geçmesi dileklerimle...
Allah tamamına erdirsin inşallah canım...

merhaba canım,
kilo bir problem ben de malum çok fazla kilo olduğu için daha da sorun, ben şuan 14 hafta bitti, 15 haftanın içerisindeyim,
toplamda 5 kilo almışım doktor yeter artık kilo alma dedi, bana vermesi gereken vitamin ilaçlarını vermedi, demir kan magnezyum kalsiyum takviyesi olan başka bir ilaç verdi. bebeklerin için kötü dedi, sende tansiyon şeker çıkar o zaman çocuklar erken 30 haftalık dünyaya gelir,kuvezde kalmak zorunda kalırlar, sende dikiş tutmaz iltahap akar diye bir güzel nasiyat etti, ama can bu çekiyor, zaten düşük tehlikesi var diye, kalkmak, eğilmek iş yapmak hareket etmek yok dendi, tabi yedik içtik hareket yok bünye kilo alıma müsait olunca durum bu oldu, aslında son gittiğimde bir ayda 2 kilo almıştım ama toplama baktı yinede çok kızdı, son söyledikten sonra ben de artık dikkatli yemeğe başladım, akşamları çorba falan doymadan kalkar oldum, hakkımızda hayırlısı olsun.

selam arkadaşım,
öncelikle transferin hayırlı olsun güzel sonuçlar alman dileğiyle,arkandan gelenlere şans getir inşallahh....
arada kaçırdığım yerler oldu galıba hangi doktora didiyordun?

kızlar maşallah nasıl aldınız o kadar kiloyu daha ilk aylarda:)
ben ilk üç ay yiyemediğimden kilo vermiştim. 24.haftadayım ancak 4 kilo aldım doktorumda bana kilo al diyor çok yiyemiyorum ki.

aman dikkat aşırı kilo almayın gerçi sizin ikiz olduğu için kilo alımınız teke göre fazla olur.

Rozadalıcım canının istediği şeyi buraya yazarsan bizimde canımız çeker sonra kargo yapmaya uğraştırırım seni :))

Herkese merhaba... Ben epeydir foruma girmiyordum. Ama hep aklımdasınız. İçin içinde merak ettim sizleri, güzel haberlerinizi Umarım herkes iyidir. Ben artık bir süre sizlerin güzel haberlerinizle mutlu olucam. En son dış gebelik geçirmiştim biliyorsunuz. Çok zor günler geçirdim. Ama artık iyiyim kendimi toparladım, tekrar planlar yapmaya başladım. Buradaki dr um sağ tüpümü (sol zaten alınmıştı) ameliyatla (laporoskopi) kapatalım. tekrar dış gebelik olma olasılığını ortadan kaldıralım istiyor. Benim aklıma da yattı ama yine de emin değilim. Tekrar laporoskopi olmak zor geliyor. Şansa bırakıp yeniden denemekte risk almak demek, şimdilik düşünmedeyim arkadaşlar.
Bugün birkaç sayfa okuyabildim. Çok mutlu oldum. Forumda heyecen devam ediyor. Hamile arkadaşların hamilelikleri ilerliyor, bebekler büyüyor. Allah' im bütün hamile arkadaşlara sağlık versin, bebecikler sımsıkı tutunsun. Anneleri hep mutlu etsinler.
Bu arada yeni transfere gidecek olanlara bol şans diliyorum.
Alpilknur, Ansu inşallah burdan mutluluk haberlerinize ortak oluruz. Yeni bebeği olan arkadaş Tunanehir canım bebeklerin sağlıkla büyüyüp serpilsinler.
Bu yola gönül koyan vefakar ve cefakar bütün annelere, anne adaylarına canı gönülden sevgilerimi gönderiyorum.

Ansu canımm progestanı elinden geldiğince ileri it.bir saat kadar yat.yinede fazlası illaki akıyor endişe etme..

Tresscim daha fazla ileri itmeye çalışıyorum artık.az da olsa akıyor dediğin gibi ama ona yapacağımız bir şey yok.

Tresscim heyecan yavaş yavaş kendini belli etmeye başladı.içimde bilemediğim bir kıpırtı var sanki bir kuş uçmak, kanat çırpmak istiyor.

Waltkrayburgcum, yeme içme konusunda yazdıklarına dikkat edeceğim.şu an sadece heyecanlıyım.günün akışına bırakıp aklıma getirmemeye çalışıyorum.Allah gönlüne göre versin senin arkadaşım

Sevgili ANSU
İnşallah güzel haberlerle döneceksin bizede umut olacaksın.. Herşeyin gönlünce geçmesi dileklerimle...
Allah tamamına erdirsin inşallah canım...

Erfatcım ben nasıl herkesten ümit aldıysam şimdide sıra bende.İnşallah herşey güzel geçer ve hepinize güzel haberler veririm.

selam arkadaşım,
öncelikle transferin hayırlı olsun güzel sonuçlar alman dileğiyle,arkandan gelenlere şans getir inşallahh....
arada kaçırdığım yerler oldu galıba hangi doktora didiyordun?

Selam arkadaşım çok teşekkür ederim.İnşallah giden tüm arkadaşlarım hep daha fazla canla döner.ben Firdevs Hn'a gideceğim.

Heluncum seni tekrar görebilmek ne kadar güzel.kendini zamana bırak canım o seni en doğru yola götürecek.seni en kısa zamanda burada mutluluktan uçarken göreceğiz.

Canım nasılsın gideceğin tarih belli mi yoksa yazdın da ben mi kaçırdım?

Merhaba arkadaslar. Cook sik giremiyorum forma.
Yaklasik 10 haftalik olduk. Hala hamile kaldigim kilodayim.
Sizce normal mi bu??? Mide bulantisindan pek bisey yiyemiyorum..

Malesef tarihimin uzadı rahimden operasyon geçirdim 2 3 ay sonra tekrar bir rahim filimi çektireceğim inşallah sorun çıkmazsa ondan sonra gideceğiz bakalım kısmet herşey

Geçmiş olsun ne operasyonuydu bende geçirdim ilaç tedavimde bitti adet olmayı bekliyorum. Bakalım hayırlısı...Senin doktorun kimdi?

merhaba canım,
aslında ilk üç ay bulantı kusma olduğundan kilo veren arkadaşlarımız bile var, brezze bildiğim kadarı ile 6 kilo verdi, benim pis boğazlığımdan dı,,,,ama üç aydan sonra bulantı kusma azaldığından sanırım yavaş yavaş toparlarsın, sen kafanı takma ideal kilo almak en mantıklısı, sağlıklı bir hamileliğin olsun, çok fazla kilo alma,,,,,

eve döndük dün gece...pazartesi transfer olmuştu. 16. kasımda testini yaptırabilirsin dediler. transfer iyi geçmiş.4 ad .a kalite embriyo transfer edildi.2,5 gün otelde dinlendim ama tabii arada kalktım yemeğe indim falan.
bu 3.denemem .artık çok yapılacak birşey de kalmadı.rahim dokum doğuştan bozukmuş zaten. daha öncekilerin tutmamasının sebebi de bu olabilir miş. ama biz ne hastalar gördük .hamile kaldılar dedi içime biraz su serpti dr.
pozitif olmaya çalışıyorum ama beynimi reset edemiyorum .ben elimden geleni yaptım .kapasite bu:))
duamı ediyorum .gerisini Allaha bıraktım.O herşeyin en iyisini en hayırlısın versin inşallah.
ALLAH HEPİMİZE GÖNLÜMÜZÜN MURADINI VERSİN.
BOL BEBİŞLİ GÜNLER.

Alpilknurcum canım transferin hayırlı olsun inşallah 16 kasımda beraber kutlayacağız burada.mutluluktan ağladığında gözyaşların klavyene düşecek canım.Senin beklediğin gün geldi Allah'ın izniyle.çok öpüyorum en yeni ve en taze anne adayımızı :)

Canim tesekkur ederim. Herkes kac kilo aldin diye soruyor; acaba ben de mi bir sorun var diye dusunmeye baslamistim.

Canim hayirli olsun.
Insallah 16 sinda guzel haberini bekliyoruz.

Kilon bence normal cunku bu asamada alinan kilolar bebege degil kendine oluyor. tvde bi drdan duymustum lk uc ay hic birsey yiyemesen bile (asiri bulanti kusmasi olanlar icin) bebege zarari olmuyormus zaten bence 4-5 aya kadar cok az kilo alinmali normalde 5-6 aydan sonra hizli kilo aliniyor bende 10.haftamdayim kibrista zaten 1-2 kilo almistim transferden sonra yaklasik 1kilo aldim insallah bundan sonrada az almaya calisicam..hedefim toplamda en cok 10 kg...Allah herkese saglikli gebelik ve dogum nasip etsin insallah...

Transferin hayirli olsun canim ayin 16sinda mutlu haberini bekliyoruz..

selam kizlar.transferi olan gun sayan arkadaslara mutlu haberler diliyorum.yolcu olanlarada hayirli transferler diliyorum.bizden haberler,hala kuvezdeyiz.sadece ilk iki gun oksijen aldi miniklerim.ogundn buyana gayet iyiler.kilo almalarini bekliyoruz.insallah saglicakla cikacaklar.doktor 35.hafta dolunca cikaririz dedi.su an 34+2 ler kuvezde.yani bir hafta sonra insallah evimizdeyiz.hepinize cok tesekkurederim....mutlu haberlerle dolsun topigimiz.aykizim ciktinizmi siz merak ettim canimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…