Kilon bence normal cunku bu asamada alinan kilolar bebege degil kendine oluyor. tvde bi drdan duymustum lk uc ay hic birsey yiyemesen bile (asiri bulanti kusmasi olanlar icin) bebege zarari olmuyormus zaten bence 4-5 aya kadar cok az kilo alinmali normalde 5-6 aydan sonra hizli kilo aliniyor bende 10.haftamdayim kibrista zaten 1-2 kilo almistim transferden sonra yaklasik 1kilo aldim insallah bundan sonrada az almaya calisicam..hedefim toplamda en cok 10 kg...Allah herkese saglikli gebelik ve dogum nasip etsin insallah...
Merhaba arkadaslar. Cook sik giremiyorum forma.
Yaklasik 10 haftalik olduk. Hala hamile kaldigim kilodayim.
Sizce normal mi bu??? Mide bulantisindan pek bisey yiyemiyorum..
Canim ayni donemdeyiz. Ilaclari azaltmaya basladin mi?? Irem hanim estrofemi birer azaltarak 8 gunde bitirecegiz dedi.
Estrofem icin birsey soylemedi.
selam kizlar.transferi olan gun sayan arkadaslara mutlu haberler diliyorum.yolcu olanlarada hayirli transferler diliyorum.bizden haberler,hala kuvezdeyiz.sadece ilk iki gun oksijen aldi miniklerim.ogundn buyana gayet iyiler.kilo almalarini bekliyoruz.insallah saglicakla cikacaklar.doktor 35.hafta dolunca cikaririz dedi.su an 34+2 ler kuvezde.yani bir hafta sonra insallah evimizdeyiz.hepinize cok tesekkurederim....mutlu haberlerle dolsun topigimiz.aykizim ciktinizmi siz merak ettim canimm...
eve döndük dün gece...pazartesi transfer olmuştu. 16. kasımda testini yaptırabilirsin dediler. transfer iyi geçmiş.4 ad .a kalite embriyo transfer edildi.2,5 gün otelde dinlendim ama tabii arada kalktım yemeğe indim falan.
bu 3.denemem .artık çok yapılacak birşey de kalmadı.rahim dokum doğuştan bozukmuş zaten. daha öncekilerin tutmamasının sebebi de bu olabilir miş. ama biz ne hastalar gördük .hamile kaldılar dedi içime biraz su serpti dr.
pozitif olmaya çalışıyorum ama beynimi reset edemiyorum .ben elimden geleni yaptım .kapasite bu:))
duamı ediyorum .gerisini Allaha bıraktım.O herşeyin en iyisini en hayırlısın versin inşallah.
ALLAH HEPİMİZE GÖNLÜMÜZÜN MURADINI VERSİN.
BOL BEBİŞLİ GÜNLER.
benim gecen hafta carsamba azaltmaya basladim dun sonunu ictim 8 tane estrofem aliyordum bir bir eksilterek birakiyoruz progestan devam canim sanirim 12 . haftada bitecek ...ben göbekten hergün clexsan igne yapiyorum artik göbegimden kann gelmeye basladi iremi aradim simdi bacaktan yapiyorum sukur allaha az kaldi zaten oda 12 . haftada bitecek
canim gayet idealsin bende 450 gr almisim drum cok iyi oldugunu ilk 3 ayda alinan kilolarin bebise zarar verdigini söyledi benim mide bulantim bitti cok sukur estrofemde bitti dün ama ben meyve agirlikli besleniyorum cok sukur tatliyla aram yoktu hala yok aci seviyorum ekmek günde enfazla 2 dilim oda kahvaltida yiyorum korkma yani 12. haftandan sonra yavas yavas Kilo alacaksin zaten
eve döndük dün gece...pazartesi transfer olmuştu. 16. kasımda testini yaptırabilirsin dediler. transfer iyi geçmiş.4 ad .a kalite embriyo transfer edildi.2,5 gün otelde dinlendim ama tabii arada kalktım yemeğe indim falan.
bu 3.denemem .artık çok yapılacak birşey de kalmadı.rahim dokum doğuştan bozukmuş zaten. daha öncekilerin tutmamasının sebebi de bu olabilir miş. ama biz ne hastalar gördük .hamile kaldılar dedi içime biraz su serpti dr.
pozitif olmaya çalışıyorum ama beynimi reset edemiyorum .ben elimden geleni yaptım .kapasite bu:))
duamı ediyorum .gerisini Allaha bıraktım.O herşeyin en iyisini en hayırlısın versin inşallah.
BOL BEBİŞLİ GÜNLER.
BOL BEBİŞLİ GÜNLER.
Geçmiş olsunne operasyonuydu bende geçirdim ilaç tedavimde bitti adet olmayı bekliyorum. Bakalım hayırlısı...Senin doktorun kimdi?
BOL BEBİŞLİ GÜNLER.
eve döndük dün gece...
BOL BEBİŞLİ GÜNLER.
Tresscim daha fazla ileri itmeye çalışıyorum artık.az da olsa akıyor dediğin gibi ama ona yapacağımız bir şey yok.
Ansucum,güzel arkadaşım,hadi bakalım sıra sende:) Allahım yolunu açık etsin,hamileyim haberlerinle dön arkadaşım:) Tatile gittim,o kadar dinlenik o kadar rahatlamıştım ki hamile kalıp döndüm diyeceksin:) Dört gözle güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle...
Merhaba arkadaslar. Cook sik giremiyorum forma.
Yaklasik 10 haftalik olduk. Hala hamile kaldigim kilodayim.
Sizce normal mi bu??? Mide bulantisindan pek bisey yiyemiyorum..
Karanfilcim ben de bugün itibariyle 15. haftama girdim,6.haftadan itibaren 6 kilo verdim,sürekli kusuyordum,son 3 gündür kusmalar günde 1-2 olmaya başladı ama mide bulantım hala var,geçen haftadan bu haftaya şükür 200 gr almışım ki pazartesi günkü kontrolde dr bebeğin 100 gr demişti:)) kilo konusunda dr lar bana birşey olmaz diyorlar,3 ayrı dr a muayene oluyorum azcık obsesyon var:) ama hepsi aynı şeyi söylüyor sanırım 16. haftadan sonra kilo almaya başlayacağız,çok şükür bebeğim geyet güzel gelişiyor sende endişe etme onlar bundan etkilenmiyorlarmış:)
Evet ben adet olunca ilaçlara başlayacağım. Sonra transfere gideceğim. İnşallah bu transfer başarılı olacak inanıyorum Rabbim boş çevirmeyecek bu kez.....Teşekkür ederim sanada geçmiş olsun kısmet işte hersey maddi manevi hazırlandık ama olmadı Rahimde yapışıklık varmış birde perde (septum ). Sprail taktılar 2aysonra sonra tekrar film çekilecek inşallah yapışıklık tekrar olmazsa ondan sonraki adette hayırlısıyla gideceğiz.doktorum Şevket bey ama ben hep can beyle iletişşmdeyim emriloyog ilk denemem negatifti bu sebeptenmişinşallah bundan sonra herşey iyi olur hepimizin için Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah . Sen adet olunca ilaçlaramı başlayacaksın.
Rabbim çabalarımızı boşa çıkartmasın hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inşallah tez zamanda
BOL BEBİŞLİ GÜNLER.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?