Canim ayni donemdeyiz. Ilaclari azaltmaya basladin mi?? Irem hanim estrofemi birer azaltarak 8 gunde bitirecegiz dedi.
Estrofem icin birsey soylemedi.

Merhaba arkadaslar. Cook sik giremiyorum forma.
Yaklasik 10 haftalik olduk. Hala hamile kaldigim kilodayim.
Sizce normal mi bu??? Mide bulantisindan pek bisey yiyemiyorum..

canim gayet idealsin bende 450 gr almisim drum cok iyi oldugunu ilk 3 ayda alinan kilolarin bebise zarar verdigini söyledi benim mide bulantim bitti cok sukur estrofemde bitti dün ama ben meyve agirlikli besleniyorum cok sukur tatliyla aram yoktu hala yok aci seviyorum ekmek günde enfazla 2 dilim oda kahvaltida yiyorum korkma yani 12. haftandan sonra yavas yavas Kilo alacaksin zaten

Canim ayni donemdeyiz. Ilaclari azaltmaya basladin mi?? Irem hanim estrofemi birer azaltarak 8 gunde bitirecegiz dedi.
Estrofem icin birsey soylemedi.

benim gecen hafta carsamba azaltmaya basladim dun sonunu ictim 8 tane estrofem aliyordum bir bir eksilterek birakiyoruz progestan devam canim sanirim 12 . haftada bitecek ...ben göbekten hergün clexsan igne yapiyorum artik göbegimden kann gelmeye basladi iremi aradim simdi bacaktan yapiyorum sukur allaha az kaldi zaten oda 12 . haftada bitecek

canim birsey kalmamis artik rabbim saglicakla büyütmeyi nasip etsin

canim benim insallah bebislerin seninle merak etme rahat ol bol su ic dinlen olumlu düsün 10 gün sonra kutlayacagiz insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Canim bende basliyorum azaltmaya.
Tatli yiyemiyorum mide bulantisi yapiyor. Tuzlu seyler daha iyi geliyor. Benim ignem yok. Mide bulantisi azaldi ama tam bitmedi. Ilaclari icerken bile midem bulaniyor ozellikle de kokularina:)

Merhaba Cnm hosgeldin evine,
Insallah güzel haberler vereceksin.Firdevs hanim seni her seyinle hazirlamistir biraz rahat ol.
Dualarimiz sana cnm.
Güzel kutlama yapacagiz Sevgili Atessende dansöz oynatacak insallah.
her sey gönlünce olsun cnm
görüsmek üzere
sevgilerimle

canım merhaba,
transferin güzel geçmiş,gözün aydın olsun. bebeklerin sana sımsıkı tutunsunlar seni 9 ay hiç yanlız bırakmasınlar,
Allahım gönlüne göre en az bir-iki bebek nasip etsin,
hayırlı sonuçlar dilerim.

Geçmiş olsun ne operasyonuydu bende geçirdim ilaç tedavimde bitti adet olmayı bekliyorum. Bakalım hayırlısı...Senin doktorun kimdi?

Teşekkür ederim sanada geçmiş olsun kısmet işte hersey maddi manevi hazırlandık ama olmadı Rahimde yapışıklık varmış birde perde (septum ). Sprail taktılar 2aysonra sonra tekrar film çekilecek inşallah yapışıklık tekrar olmazsa ondan sonraki adette hayırlısıyla gideceğiz.doktorum Şevket bey ama ben hep can beyle iletişşmdeyim emriloyog ilk denemem negatifti bu sebeptenmiş inşallah bundan sonra herşey iyi olur hepimizin için Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah . Sen adet olunca ilaçlaramı başlayacaksın.
Rabbim çabalarımızı boşa çıkartmasın hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inşallah tez zamanda

Inşallah iyi haberler alacağız bebişlerin tutunacak sıkı sıkı içini ferah tut pozitif olmaya çalış Rabbim çabalarımızı boşa çıkartmasın inşallah

Dualarım seninle :)

eve döndük dün gece...
ALLAH HEPİMİZE GÖNLÜMÜZÜN MURADINI VERSİN.
BOL BEBİŞLİ GÜNLER.

Çiçeği burnunda annemiz,hayırlısı olsun,inşallah ayın 16 sında kocaman bir pozitif sonuç alacağız,gönlünü ferah tut,hep kendini tuttuğuna odakla,yavrum benimlesin b,liyorum,ben seni bırakmayacağım elimden geleni yapıyorum sende bana sıkı sıkıya tutun diye onunla konuş,inan olacak,bence artık sen de bir annesin:)) şuanda ezan okunuyor,allahım hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın,sağlıklı hamilelikler sağlıklı doğumlar yaşatsın,kucaklarımızı boş bırakmasın....

Canlarım benim,şükür yavrularınıza kavuştunuz,çok çok sevindim:) Forma pek yazamıyorum ama aklım hep sizlerde,yavrularınızla sağlık,sıhhat,mutluluk dolu,cıvıl cıvıl çok güzel bir hayat yaşayın inşallah,darısı hepimizin başına:) Harikasınızzzzz:))

Merhaba arkadaslar. Cook sik giremiyorum forma.
Yaklasik 10 haftalik olduk. Hala hamile kaldigim kilodayim.
Sizce normal mi bu??? Mide bulantisindan pek bisey yiyemiyorum..

Karanfilcim ben de bugün itibariyle 15. haftama girdim,6.haftadan itibaren 6 kilo verdim,sürekli kusuyordum,son 3 gündür kusmalar günde 1-2 olmaya başladı ama mide bulantım hala var,geçen haftadan bu haftaya şükür 200 gr almışım ki pazartesi günkü kontrolde dr bebeğin 100 gr demişti:)) kilo konusunda dr lar bana birşey olmaz diyorlar,3 ayrı dr a muayene oluyorum azcık obsesyon var:) ama hepsi aynı şeyi söylüyor sanırım 16. haftadan sonra kilo almaya başlayacağız,çok şükür bebeğim geyet güzel gelişiyor sende endişe etme onlar bundan etkilenmiyorlarmış:)

Canim tesekkur ederim. Icimi rahatlattin. Bir sorun mu var diye kendi kendimi yiyordum.

Evet ben adet olunca ilaçlara başlayacağım. Sonra transfere gideceğim. İnşallah bu transfer başarılı olacak inanıyorum Rabbim boş çevirmeyecek bu kez.....

Iyi yolculuklar cnm ,Kibrisa gidiyorsun sende.simdiden yolun caik olsun

Kismetse Allah izinverirse yolcuyuz cnm ,
Insallah bebeisleirni alip döneceksin.
hangi otelde kaliyorsun ?
Kac embriyo transferin olacak?
Doktorun Firdevs hanim galiba?
Bneimki Sevket bey.
bende cumartesi transferim olacak
kac gün kalacaksin.?
bende yarin gece Kibrista olacagim ama Larnacaya iniyorum.gec bir vakit Acapulco Otel yada Oscarda konaklayacagim.
transferimde cumartesi gec bir saat yapilacak,ben öyle istedim rahat olsun dedim..aceleye -kargasaya gelmesin dedim.
Arkadaslarimdan dualarini esirgemesin rica ediyorum

Esenkal sevgilerimle.

merhaba cm,
benimde doktroum Sevket bey memnunum,
Tüm iletisimi Doktor beyle kurdum.Can bey cok yogunmus ,yorulyuormus bende istemedim zaten.ama memnundum.
Cok ilgili alakali ve hemen dönüyor her e-maile her cep telefonuna.
Sorunun icin Doktorlar ne diyor cnm?
Bende öyle durum olmadigi icin pek bilgim yok.Umarim sorun olmayacaktir.
ne zaman basliyorsun?Emek veriyoruz her sey gönlümüzce olsun.
Görüsmek üzere.
sevgiler cnm

Uzun süredir merak ediyordum ,arkadasimiz nasil oldu?
neler yapiyor?bebsileri nasil diye merak etmistim.yazini görünce sveindim.
iyi olduguna hamileligin iyi gittigine mutlu oldum cnm.
sevgiler

Herşey güzel olacak. Rabbim dualarını kabul etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…