Tresscim daha fazla ileri itmeye çalışıyorum artık.az da olsa akıyor dediğin gibi ama ona yapacağımız bir şey yok.
Ansucum,güzel arkadaşım,hadi bakalım sıra sende:) Allahım yolunu açık etsin,hamileyim haberlerinle dön arkadaşım:) Tatile gittim,o kadar dinlenik o kadar rahatlamıştım ki hamile kalıp döndüm diyeceksin:) Dört gözle güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle...
Breezecim teşekkür ederim canım.O güzel haberi paylaşmak için çok sabırsızlanıyorum.Senin hamileliğin de yavaş yavaş ilerliyor .artık doğum heyecanı,doğum sonrası yapacaklarınızı hayal ediyorsundur.ne güzel günler senin için.Allah daha da fazla mutluluk versin.çok öpüyorum :)
Iyi yolculuklar cnm ,Kibrisa gidiyorsun sende.simdiden yolun caik olsun
Kismetse Allah izinverirse yolcuyuz cnm ,
Insallah bebeisleirni alip döneceksin.
hangi otelde kaliyorsun ?
Kac embriyo transferin olacak?
Doktorun Firdevs hanim galiba?
Bneimki Sevket bey.
bende cumartesi transferim olacak
kac gün kalacaksin.?
bende yarin gece Kibrista olacagim ama Larnacaya iniyorum.gec bir vakit Acapulco Otel yada Oscarda konaklayacagim.
transferimde cumartesi gec bir saat yapilacak,ben öyle istedim rahat olsun dedim..aceleye -kargasaya gelmesin dedim.
Arkadaslarimdan dualarini esirgemesin rica ediyorum
Esenkal sevgilerimle.
Merhaba araniza yeni katildim 25 yasindaym erken menepozdn dolayi cocugumuz olmadi bu arada benim salı günü dünya tüp bebekde transferm oldu benim troid sorunum var aranizdan transferden bikac gun sonra tshin yukseldigi oldu muu
Laraxcım,
Evet biz de gidiyoruz Kıbrıs'a artık.çok teşekkür ederim.Hangi otelde kalacağımızı açıkçası daha sormadım ama Girne'de kalırız sanırım.biz cumartesi sabah 6-7 gibi Kıbrıs'tayız öğle saatlerinde de transferimiz olacak.Doktorum Firdevs Hn.Pazartesi günü döneceğiz.Kaç embriyo olacağını bilmiyorum benim donmuşlarla olacak.Dualarımız seninle canım.
Evet ben adet olunca ilaçlara başlayacağım. Sonra transfere gideceğim. İnşallah bu transfer başarılı olacak inanıyorum Rabbim boş çevirmeyecek bu kez.....
merhaba cm,
benimde doktroum Sevket bey memnunum,
Tüm iletisimi Doktor beyle kurdum.Can bey cok yogunmus ,yorulyuormus bende istemedim zaten.ama memnundum.
Cok ilgili alakali ve hemen dönüyor her e-maile her cep telefonuna.
Sorunun icin Doktorlar ne diyor cnm?
Bende öyle durum olmadigi icin pek bilgim yok.Umarim sorun olmayacaktir.
ne zaman basliyorsun?Emek veriyoruz her sey gönlümüzce olsun.
Görüsmek üzere.
sevgiler cnm
Merhaba araniza yeni katildim 25 yasindaym erken menepozdn dolayi cocugumuz olmadi bu arada benim salı günü dünya tüp bebekde transferm oldu benim troid sorunum var aranizdan transferden bikac gun sonra tshin yukseldigi oldu muu
Iyi yolculuklar Ansu,
insallah her sey gönlümüzce olur.bebislerle döneriz .
Firdevs hanim basarilidir adina sevindim cnm.cok kalmyiorsun demekki.
Bende cok kalmiyorum hemen ksia sürede dönecegim.bir kac otelde konaklayacagim.
müsadenle sana özelden ulasmaya mesaj atmaya calsirim ok mi cnm?
dualrim sanada gitsin.Persembe gecesi allahim kabul etsin insallah
yrüegine tsk ederim ,benim duamda sana gitsin.
tüm annelerin yolu acik olsun .
görüsmek üzere
sevgilerimle.
Ben bayadir kullanıyorum zaten troid ilaci transfer öncesinde de kontrol altındaydı transferdn sonra değerler artmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?