Laraxcım,
Evet biz de gidiyoruz Kıbrıs'a artık.çok teşekkür ederim.Hangi otelde kalacağımızı açıkçası daha sormadım ama Girne'de kalırız sanırım.biz cumartesi sabah 6-7 gibi Kıbrıs'tayız öğle saatlerinde de transferimiz olacak.Doktorum Firdevs Hn.Pazartesi günü döneceğiz.Kaç embriyo olacağını bilmiyorum benim donmuşlarla olacak.Dualarımız seninle canım.

Merhaba araniza yeni katildim 25 yasindaym erken menepozdn dolayi cocugumuz olmadi bu arada benim salı günü dünya tüp bebekde transferm oldu benim troid sorunum var aranizdan transferden bikac gun sonra tshin yukseldigi oldu muu

Merhaba araniza yeni katildim 25 yasindaym erken menepozdn dolayi cocugumuz olmadi bu arada benim salı günü dünya tüp bebekde transferm oldu benim troid sorunum var aranizdan transferden bikac gun sonra tshin yukseldigi oldu muu

Transferin hayırlı olsun.umarım pozitif haberini alırız.troidlerle ilgili transfer öncesi ilaç başlamadınmı .daha önce burada biz troid hormonlarının değerlerinin kaç olması gerektiğini burada bayağı yazmıştık.bence gittiğin takibini yapan doktorun varsa test sonuçlarını mutlaka göster.belki ilaç başlayabilir.

Iyi yolculuklar Ansu,
insallah her sey gönlümüzce olur.bebislerle döneriz .
Firdevs hanim basarilidir adina sevindim cnm.cok kalmyiorsun demekki.
Bende cok kalmiyorum hemen ksia sürede dönecegim.bir kac otelde konaklayacagim.
müsadenle sana özelden ulasmaya mesaj atmaya calsirim ok mi cnm?
dualrim sanada gitsin.Persembe gecesi allahim kabul etsin insallah
yrüegine tsk ederim ,benim duamda sana gitsin.
tüm annelerin yolu acik olsun .
görüsmek üzere
sevgilerimle.

allahim anali babali büyütsün cnm.
kisa süreli küvezde kalmasinda zarar görmez endise etme cnm.bir haftaya kadar insallah evinde bebek sesleri dolacaktir.
simdiden tebrik ediyorum, huzurlu-saglikli-mutlu bir gelecek diliyorum.
evlat cook güzeldir..
mis kokarlar simdi süt kokarlar..
sevgiler cnm.

Uzun süredr yazamadim, geriye dönük okuyamadim pek ..
bebeislerinle zaman su gibi akip geciyordur..nasil gidiyor hayat ikizlerinle..
yogun tempo ve aglama bebek sesleri harikadir bayilirim bende tempolara..
kiyfetleri cici cicdir- kizin daha süslüdr kiayfetleri eminim..) sacini tokalamak sac uzamak istersin eminim..
hyat cok hizli bir bakmissin yürüyor --bir bakmissin ana okulunda..su gibi geciyor..
allahim hayirli evlatlar versin .öpüyoruz burdan..
allahim huzur sevgi-mutluluk-saglik versin cnm.
sevgilerimle.

Evet ben adet olunca ilaçlara başlayacağım. Sonra transfere gideceğim. İnşallah bu transfer başarılı olacak inanıyorum Rabbim boş çevirmeyecek bu kez.....

İnşallah canım bebişleri alıp geleceksin hayırlısıyla burada hepimizin tek duası bu Rabbim dualarımızı boş çevirmesin inşallah

Merhaba canım

Bende memnunum rahimden operasyonu geçirdim hem septum hem rahimde yapışıklıklık varmış şuan düzeltildi ama malesefki 2 ay kadar sprail takıldı tekrar yapışıklık olmasın die sonrasında tekrar film inşallah aynı şeyleri yaşamazsam tekrar kıbrıs yolcuğumuz başlayacak hayırlısıyla
Sevgiler ...

Transfere gidecek olan arkadaşlar bu cuma gecesi dualarımız sizinle ... Yüce mevlam çıktığımız bu yolda yardımcımız olsun .inşallah test gününüzde pozitif haberlerininizi alırız

Rabbim yolunuzu açık etsin ...hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize inşallah

Transferin hayırlı olsun.umarım pozitif haberini alırız.troidlerle ilgili transfer öncesi ilaç başlamadınmı .daha önce burada biz troid hormonlarının değerlerinin kaç olması gerektiğini burada bayağı yazmıştık.bence gittiğin takibini yapan doktorun varsa test sonuçlarını mutlaka göster.belki ilaç başlayabilir.

İnşallah canım her şey gönlümüzce olur senin de yazdığın gibi.Bebeklerimiz bize biz de onlara tutunarak döneriz inşallah.Fazla kalmayacağım dönmek zorundayız eşimin izni kısa çünkü.Özelden yazabilirsin tabi ki.Dualarımız inşallah gerçekleşir ve Allah bizim de yüzümüzü güldürür.Sonucumuzun belli olacağı 21 kasımda inşallah forumda çift dansöz oynatırız canım olmaz mı :)

Ben bayadir kullanıyorum zaten troid ilaci transfer öncesinde de kontrol altındaydı transferdn sonra değerler artmis

Hoşgeldin izmirli. Transferin hayırlı olsun pozitif haberini kutlamak nasip etsin sağlıklı bir şekilde devam etmesini de kısmet etsin. Hamilelik troidi tetikliyor yakın bir arkadaşım da yaşamıştı. Ama sürekli doktor kontrolünde olunca ilaç dozu iyi ayarlanınca bir sıkıntı olmayacağını umuyorum.

Teşekkür ederim hepinize) iki gündür tahlil yaptiriyrm galiba hergün tahlil yaptiricam doktorum dozunu ayarladi ins normale döner korkuyorum bukadar uğraşırken zarar gormelerini istemiyorum

canlarım ansu hayırlı yolculuk. bu zor ve sabırlı bekleyişinin ardından mutlu sona ulaşacaksın inanıyorum.
alpilknur hayırlı olsun transferin. sabırla bekliyoruz pozitif sonucunu.

herkese hayırlı cumalar. bu ara sık giremiyorum. gidecek arkadaşlara hayırlı yolculuk, bebeklerinizle dönün işallah. sonuç bekleyenler güzel haberlerinizi bekliyoruz. anneler bebeklerinizle güzel günler, hamile olan arkadaşlarda kolay doğumlar, sağlıklı bebekler diliyorum. gidecek arkadaşlarda size en uygun ve yakın zamanda gidin. zaman aleyhimize.

Canım sanırım dün ayrıntılı ultrasonunun vardı.umarım herşey yolundadır.minik paşamız hakkında bizi habersiz bırakma kendine iyi bak Cnm

pazartesi transfer oldu bugün 4-5 gün.gece yarısı rahim bölgemde belki de yumurtslıklar da da vardı adet sancısı gibi ağrıyla uyandım .rahmim şişmişti.çok korktum. azıcık azalarak sabaha kadar devam etti .sonra gene azaldı.kahvaltıdan sonra proluton iğne vurdurmaya gittim. sonra dr un asistanını aradım . estrofem ve progestanın yapabilir dedi kabızlıkta yapar dedi estrofemi normalden fazla alıyorum o rahmi kalınlaştırdığı için adete hazırladığı için olurmuş böyle şeyler.
hazaneylül arkadaşımda benzer şeyleri söyledi.bol su içmemi söyledi.üşütme dedi.

inşallah hayırlara vesiledir.

şu mübarek gün yüzu suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin Allahım inşallah.

aminnn.

[QUOTEilknur;32577742]pazartesi transfer oldu bugün 4-5 gün.gece yarısı rahim bölgemde belki de yumurtslıklar da da vardı adet sancısı gibi ağrıyla uyandım .rahmim şişmişti.çok korktum. azıcık azalarak sabaha kadar devam etti .sonra gene azaldı.kahvaltıdan sonra proluton iğne vurdurmaya gittim. sonra dr un asistanını aradım . estrofem ve progestanın yapabilir dedi kabızlıkta yapar dedi estrofemi normalden fazla alıyorum o rahmi kalınlaştırdığı için adete hazırladığı için olurmuş böyle şeyler.
hazaneylül arkadaşımda benzer şeyleri söyledi.bol su içmemi söyledi.üşütme dedi.

inşallah hayırlara vesiledir.

şu mübarek gün yüzu suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin Allahım inşallah.

aminnn.[/QUOTE]

Rahminin şiştiğini nasıl anladın.bol bol Su iç ilaçların vücuttan atılmasiını sağlar.dualarımdasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…