pazartesi transfer oldu bugün 4-5 gün.gece yarısı rahim bölgemde belki de yumurtslıklar da da vardı adet sancısı gibi ağrıyla uyandım .rahmim şişmişti.çok korktum. azıcık azalarak sabaha kadar devam etti .sonra gene azaldı.kahvaltıdan sonra proluton iğne vurdurmaya gittim. sonra dr un asistanını aradım . estrofem ve progestanın yapabilir dedi kabızlıkta yapar dedi estrofemi normalden fazla alıyorum o rahmi kalınlaştırdığı için adete hazırladığı için olurmuş böyle şeyler.
hazaneylül arkadaşımda benzer şeyleri söyledi.bol su içmemi söyledi.üşütme dedi.
inşallah hayırlara vesiledir.
şu mübarek gün yüzu suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin Allahım inşallah.
aminnn.
Iyi yolculuklar cnm ,Kibrisa gidiyorsun sende.simdiden yolun caik olsun
Kismetse Allah izinverirse yolcuyuz cnm ,
Insallah bebeisleirni alip döneceksin.
hangi otelde kaliyorsun ?
Kac embriyo transferin olacak?
Doktorun Firdevs hanim galiba?
Bneimki Sevket bey.
bende cumartesi transferim olacak
kac gün kalacaksin.?
bende yarin gece Kibrista olacagim ama Larnacaya iniyorum.gec bir vakit Acapulco Otel yada Oscarda konaklayacagim.
transferimde cumartesi gec bir saat yapilacak,ben öyle istedim rahat olsun dedim..aceleye -kargasaya gelmesin dedim.
Arkadaslarimdan dualarini esirgemesin rica ediyorum
Esenkal sevgilerimle.
Teşekkür ederim hepinize) iki gündür tahlil yaptiriyrm galiba hergün tahlil yaptiricam doktorum dozunu ayarladi ins normale döner korkuyorum bukadar uğraşırken zarar gormelerini istemiyorum
Merhaba erfat teşekkür ederim dünya tüp bebek berk beyde oldu transferimİzmirli merhaba
Transferin hayırlı olsun , pozitif sonucu da görürsün inşallah.
Hangi doktorda yaptırmıştın acaba??
Arkadaşlarım bu gece tek canlı olarak son gecem.inşallah yarından itibaren canımda canlar olur.şu an oteldeyiz ve yarın sabah Kıbrıs'a geçip transferim olacak.bana dua edin arkadaşlarım,canlarım.hamile arkadaşlar,annelerimiz ve bu yolda savaşan tüm arkadaşlarım ne olur bir kere de olsa duanızı esirgemeyin.hepinizi çok öpüyorum.inşallah size güzel haberler verebilirim :)
Arkadaşlarım bu gece tek canlı olarak son gecem.inşallah yarından itibaren canımda canlar olur.şu an oteldeyiz ve yarın sabah Kıbrıs'a geçip transferim olacak.bana dua edin arkadaşlarım,canlarım.hamile arkadaşlar,annelerimiz ve bu yolda savaşan tüm arkadaşlarım ne olur bir kere de olsa duanızı esirgemeyin.hepinizi çok öpüyorum.inşallah size güzel haberler verebilirim :)
Dualarım seninle Allah yolunu açık etsın ve kucağını bebişlerle doldursun güzel haberlerle dönersin inşallahhhh
Senin yolculuk ne zamandı kader arkadaşım...Ben de daha tık yok kurudu, bu ay menopoza girdim :) heyecanla bekliyorum adet olmayı...Heyecan yaptım galiba farkında olmadan bu da olumsuz etkiledi...
selam kızlar nihayet detaylı ultrasona girdim. bebeğim gayet iyiymişhuzursuzcettiğisorun yokmuş N.T.D riskide kesinlikkalktığına göremuş.
bir oh çektim ki dünya benim oldu. tarama testini kafaya takılmaması gerektiğini de deneyimlemiş oldum böylelikle.
Giderken "uslu ol oğlum" diye tembihlemiştim, eliyle yüzünü kapadığını gördük ekranda utandı sanırsam pek güldük orda :))
Trescim sorduğun için çok teşekkür ederim
herkesin ama herkesin sağlıklı hamilelik geçirmesini dilerim.
selam kızlar nihayet detaylı ultrasona girdim. bebeğim gayet iyiymiş herhangi bir sorun yokmuş N.T.D riskide kesinlikle yokmuş.
bir oh çektim ki dünya benim oldu. tarama testini kafaya takılmaması gerektiğini de deneyimlemiş oldum böylelikle.
Giderken "uslu ol oğlum" diye tembihlemiştim, eliyle yüzünü kapadığını gördük ekranda utandı sanırsam pek güldük orda :))
Trescim sorduğun için çok teşekkür ederim
herkesin ama herkesin sağlıklı hamilelik geçirmesini dilerim.
güzel arkadaşlarımız inşallah herşey yolunda gidecek bebişlerinizle dönceksiniz evinize.
KENDİNİZE ÇOK DİKKAT EDİN.
bol su için , benim dünden beri sancılarım epey azaldı su içmek iyi geldi sanırım. şişliğimde gitti.
belirti hiç yok( .ilk gün süperdi karnımda olduklarını bilmek müthiş mutluluk vericiydi.kimbilir hamile olduğumu öğrenirsem neler olacak. Allahım o günleri bana göstersin inşallah.
dua ediyorum ama inanın hepimiz için annelerimiz için,anne adayları için ,gün sayanlar ve kararsızlar için .
herşey gönlünüzce olsun.
sevgiyle kalın.
bol bebişlekalın.
Arkadaşlar transferdn bikac gün sonra e2 ve progesteron testi yaptirmak gerekiyor mu
Genelde çoğu merkez istemiyor.ama bazen erken safhada progesteron düşük değerde oluyor.o zaman tedbir amaçlı iğne başlaR merkez..
uzun zamandır hamilelik haberini beklediğimiz üç güzel arkadaşımız dualarımız sizinle.
Alpilknur Allahın izniyle müjdeli haber alacağız senden .
Ansu bu saate kadar transferin olmuş olmalı dilerim bebeklerin sonsuza kadar seninle birlikte olur.
Laraks arkadaşım bu uzaklara son yolculuğun olsun bebeklerini kap gel canı-ı gönülden dualarım seninle.
önümüzdeki yıl bebeklerimizin hareketlerini konuşacağımız güzel bir yıl olsun hepimiz için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?