ALPİLKNUR
inşallah Allah tamamına erdirsin. Pozitifi de görürsün inşallah sağlıklı, hayırlı evlatların olur inşallah canım...

Sevgili Larax
Dualarımız seninle Allah tamamına erdirecek inşallah , bebeklerinizi alıp geleceksiniz inşallah canım...

Teşekkür ederim hepinize) iki gündür tahlil yaptiriyrm galiba hergün tahlil yaptiricam doktorum dozunu ayarladi ins normale döner korkuyorum bukadar uğraşırken zarar gormelerini istemiyorum

İzmirli merhaba
Transferin hayırlı olsun , pozitif sonucu da görürsün inşallah.
Hangi doktorda yaptırmıştın acaba??

Arkadaşlarım bu gece tek canlı olarak son gecem.inşallah yarından itibaren canımda canlar olur.şu an oteldeyiz ve yarın sabah Kıbrıs'a geçip transferim olacak.bana dua edin arkadaşlarım,canlarım.hamile arkadaşlar,annelerimiz ve bu yolda savaşan tüm arkadaşlarım ne olur bir kere de olsa duanızı esirgemeyin.hepinizi çok öpüyorum.inşallah size güzel haberler verebilirim :)

Dualarımız seninle...Hangi doktor du?? Otelin adı ve nasıl ayarladınız bilgi verebilirmisin.??

Amin inşallah güzel haberini verirsin dualarımızdasın Allah seni hamile etsin inşallah:) mutluluktan çıldırtsın :) Rabbim önce ansu kulun sonra ben sonra isteyen herkes sağlıkla bebek sahibi olsun A M İ N........

Dualarım seninle Allah yolunu açık etsın ve kucağını bebişlerle doldursun güzel haberlerle dönersin inşallahhhh

Dualarım seninle Allah yolunu açık etsın ve kucağını bebişlerle doldursun güzel haberlerle dönersin inşallahhhh

Senin yolculuk ne zamandı kader arkadaşım...Ben de daha tık yok kurudu, bu ay menopoza girdim :) heyecanla bekliyorum adet olmayı...Heyecan yaptım galiba farkında olmadan bu da olumsuz etkiledi...

güzel arkadaşlarımız inşallah herşey yolunda gidecek bebişlerinizle dönceksiniz evinize.

KENDİNİZE ÇOK DİKKAT EDİN.

bol su için , benim dünden beri sancılarım epey azaldı su içmek iyi geldi sanırım. şişliğimde gitti.
belirti hiç yok( .ilk gün süperdi karnımda olduklarını bilmek müthiş mutluluk vericiydi.kimbilir hamile olduğumu öğrenirsem neler olacak. Allahım o günleri bana göstersin inşallah.

dua ediyorum ama inanın hepimiz için annelerimiz için,anne adayları için ,gün sayanlar ve kararsızlar için .
herşey gönlünüzce olsun.
sevgiyle kalın.
bol bebişle kalın.

Senin yolculuk ne zamandı kader arkadaşım...Ben de daha tık yok kurudu, bu ay menopoza girdim :) heyecanla bekliyorum adet olmayı...Heyecan yaptım galiba farkında olmadan bu da olumsuz etkiledi...

Merhaba canim bende senin gibi baska sebeplerden beklemedeyim ne diyelim derdini veren Allah dermaninida verir insallah hepimize de biranonce artik hayati beklyerek degilde gercekten tadini cikartsrak yasariz.soyledigin gibi stres yapma buda senin hastalanmani yuksek oranda etkiler .kimbilir bu kadar beklemenin ardindan baksrsin ayni anda yada arka arkaya gideriz.bende uzuluyorum am yinede gec olsun guc olmasin diyerek kendimi avutuyorum.sevgiler

selam kızlar nihayet detaylı ultrasona girdim. bebeğim gayet iyiymiş herhangi bir sorun yokmuş N.T.D riskide kesinlikle yokmuş.
bir oh çektim ki dünya benim oldu. tarama testini kafaya takılmaması gerektiğini de deneyimlemiş oldum böylelikle.
Giderken "uslu ol oğlum" diye tembihlemiştim, eliyle yüzünü kapadığını gördük ekranda utandı sanırsam pek güldük orda :))

Trescim sorduğun için çok teşekkür ederim

herkesin ama herkesin sağlıklı hamilelik geçirmesini dilerim.

uzun zamandır hamilelik haberini beklediğimiz üç güzel arkadaşımız dualarımız sizinle.

Alpilknur Allahın izniyle müjdeli haber alacağız senden .

Ansu bu saate kadar transferin olmuş olmalı dilerim bebeklerin sonsuza kadar seninle birlikte olur.

Laraks arkadaşım bu uzaklara son yolculuğun olsun bebeklerini kap gel canı-ı gönülden dualarım seninle.

önümüzdeki yıl bebeklerimizin hareketlerini konuşacağımız güzel bir yıl olsun hepimiz için...

Canım valla bende bi ohhh çektim.çok sevindim.her ne kadar ihtimal vermesende bu durumun seni huzursuz ettiğini biliyordum.bütün rixler ortadan kalktığına göre artık mutlu huzurlu bir hamilelik gwçirme vaktiii

canim cok sevindim ayyy ne güzel anlatmisin canim yaaa biran hayal ettim yumuk yumuk elleri utangac delikanliyi yesin onu teyzesi rabbim saglicakla gelmesini nasip etsin insallah...

cok sagol cnm,bende sana ayni dileklerde bulunuyorum.
oscar Kibristan slm lar,güzel bir hava var burda...
sükür büyük bir savastan cikmis gibiyim vallahiii simdi ilk defa sakin dinleniyorum.yarin az bir isim var sonra yola cikiyorum .
Evimde olmak nasip eder insallah.
tüm annelere burdan udalar-bol sanslar..kucakalr dolusu bebisler diliyorum.
insallah az kaldi kisa sürede paylasacagiz hamileligini ..kocaman yazacagiz hamilee diye. insallah..
evet bol su ic cnm cok önemli ilaclarinida ihmal etme..
görüsmek üzere sevgiyle kal.

sagol bilginisa cnm,sende bebegini görmüssün adiniza cook sveindim.
evet sükür dün transferimiz oldu ..bakalim zaman gösterecek..
simdide belirti ariyacagiz artik..ama bendede tik yok belki zamanla olur..
insallah güzel haberleri paylasacagiz diyorum..umut dünyasi iste..
sevgiler cnm ,görüsmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…