Laraxcım bugün iğne vuruldum diye yazmışsın.ne iğnesi vuruldun canım?seninle transferimiz aynı gün (09.11.2013) oldu ve bana proluton iğne tarihlerini 13-17-21 kasım olarak verdiler.bir yanlışlık mı var acaba?çok merak ettim şimdi?

Canım ilgine çok teşekkür ederim.Ya inşallah testi erkenden yaptığım için negatif çıkmıştır.yoksa yıkılırım.çok korkuyorum çok

Canım ne mutlu bir gün.İnşallah bugünden sonra hergün daha da mutlu olursun bebişlerinle.

inşallah sizlerde pozitifi görürsünüz sevincinizi paylaşırız dualarım sizinle allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Canım ne demek sonucunu merak etmemek.heycanla sonucu bekleyen bir sürü kişiyiz burda.Sen bizler için, en azından Benin için bu formda rol modellerimden biriydin.umutsuzluğa kapıldığım anlarda defalarca deneyen ve hala devam eden larax var dedim hep..içimden....Senin bu forumda ayrı bir yerin var.yorulanlar için pes edenler sen ilham ve azim Kaynağısın.....veee eminim ki hislerim Beni yanıltmaz bizlere yarın müjde vericeksinnn.

Canim, bakiyorumda masallah 26. haftaya girmissin......ne güzel....masallah....nasil hissidyosun kendini, hamileligin nasil geciyor..merak ediyorum, anlatin biraz, geceniz gündünüz nasil geciyor. zamaninda ben geceleri hic uyuyamaz olmustum agridan, nefes darligindan vs. kac kilo aldin simdiye kadar? insallah herseyin güzelce devam etmesi dilegiyle sevgili arkadasim

selam canim biz daha hic yazismadik...seni tebrik ederim canim...Allah tamamini erdirsin. cok sevindim adina!!!

selam canim biz daha hic yazismadik...seni tebrik ederim canim...Allah tamamini erdirsin. cok sevindim adina!!!
AMİNNNNN çok teşekür ederim evet kimseyle sohbetim olmadı ama sanki hepinizi senelerdim tanıyorum kimseye anlatamadığımız derdimizi burda paylaşıyoruz

Günaydıııııınnnnnnn

mesai başladı görev yerlerimize dağıldık :) .. Bügün ve hergün herkes için mutlu, umutlu, bebişli hamişli geçsin inşallah herkesi öpüyoruuumm :)))

Günaydıııııınnnnnnn

mesai başladı görev yerlerimize dağıldık :) .. Bügün ve hergün herkes için mutlu, umutlu, bebişli hamişli geçsin inşallah herkesi öpüyoruuumm :)))

Dün akşam benim yazıda arada kaynadı dün doktora gittik iki minik kese gördük ama bi tanesi diğerine göre çok küçük haftaya tekrar kontrole gidicez bakalim belki ikiz olucak belki teke düşecek bebeklerim ins küçüğümüzde bizimle olur

Dün akşam benim yazıda arada kaynadı dün doktora gittik iki minik kese gördük ama bi tanesi diğerine göre çok küçük haftaya tekrar kontrole gidicez bakalim belki ikiz olucak belki teke düşecek bebeklerim ins küçüğümüzde bizimle olur

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba.
Sizlere sormak istedigim bisey var.
Yarin bebegin ense olcumu icin hastaneye gidicegiz.
Aranizda bu islemi yaptiran var mi?? Olcum karindan mi yapiliyor??

merhaba canım,
ben 13 haftamda yaptırmıştım, aslında ikili test olarak geçiyor,
ben kilolu olduğumdan ve ikiz olduğundan iki kere üstten ve bir kere alttan bakıldı,
inşallah sorunsuz olur testin,

Arkadaslar merhaba.
Sizlere sormak istedigim bisey var.
Yarin bebegin ense olcumu icin hastaneye gidicegiz.
Aranizda bu islemi yaptiran var mi?? Olcum karindan mi yapiliyor??

merhaba canım,
ben 13 haftamda yaptırmıştım, aslında ikili test olarak geçiyor,
ben kilolu olduğumdan ve ikiz olduğundan iki kere üstten ve bir kere alttan bakıldı,
inşallah sorunsuz olur testin,

merhaba canım,
hayırlısı olsun,
gözün aydın çok sevindim dilerim sorunsuz bir hamileliğin geçer,Rabbim evlat-evlatlarını sana bağışlar,,,

merhaba canım,
vallahi ne yalan söyleyeyim, 2 doktorun bir erkek bir kız demesine rağmen birinin kendini göstermediğini biliyorum, gerçi göstereni de ben anlamıyorum ama, hayırlısı olsun ne diyelim, Allahım onları bize bağışlasın,

canım merhaba,
zaman ne kadar hızlı geçmiş, demek 4.5 aylık oldu oğluna 41 kere maşallah,,,, Allahım bir ömür ayırmasın sizi, darısı önce bizim sonra isteyen herkesin başına,

canım merhaba,
pruloton depot u bir transferin olduğu gün,
sonra 4 günde 1,3 kere daha vuruluyorsun en azından benim ki öyle olmuştu,
yani sen 9 unda 1 tanesini,13,17,21 inde verdiyseler bir sıkıntı yok gibi gözüküyor,
dilerim bugün test sonucun pozitif çıkar,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…