kızlar dayanamadım test yaptırdım sonuç 119.63
Canım çok tebrik ederim.İnşallah değerlerin daha da artarak devam eder.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar dayanamadım test yaptırdım sonuç 119.63
*Alpiknur canım henüz hiç birşey bitmiş değil. en büyük servetin eşin ve senin genel sağlığının yerinde olması. inan ki gebelik elde edipde kaybetmek çok daha zor. sen kendini topladığında maddi durumuda toparlayıp tekrar deneyebilceksin . biliyosun benim hiç umudum yokken ,ikinci transfere paldır küldür gitmiştim. herşeyin zamanı var canım .. kendine çok iyi bak arkadaşım.
*Ansu testi erken yaptın pozitifini bekliyorum Allahın izniyle inşallah
*Laraks, hadi artık bize müjdeli haber ver yarın inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah :)
*Delal tebrikler sağlıklı ve kolay bir hamilelik sürecin olur umarım
Bugun dr randevumuz vardi bebisler kipir kipir hareket halinde surekli. ense kalinliklari normalmis bir ay sonra detayli ultrosona giricem..veee biri cinsiy
etini gosterdi bi oglusum olacak digeri kordondan dolayi israrla gostermedi...saglikli olsunlarda cinsiyetleri onemli degil...
Canım gördüm eklediğini.teşekkür ederim.oradan da yazışırız.canım ben iyiyim ama ben de herhangi bir belirti yok şu ana kadar sadece bu akşam kasığımda az bir ağrı oldu.sadece bu kadar.böyle belirti olmaması sanırım iyi değil galiba
ben yarın sabah mı yoksa eşim geldiğinde öğlen mi gidip versem diye kararsızım.çok korkuyorum Laraxcım.
Ben seni merak ediyorum hem de çok inan.aynı gün olmamızın da payı var ama en önemlisi sen bir can taşımak istiyorsun o yüzden benim için önemlisin,değerlisin.senden çok ümitliyim kendimden olmadığı kadar.İnşallah Allah gönlümüze göre verir.çok öpüyorum
sevgili arkadasim ,
Bende snein dostlugunu tebrik ediyorum ,cook sicak ve için stcanlisin
sagol cnm
Ignem vardi simdi yaptirdim geldim sabah giremedim.Belkdie haklisin cnm .eger bir anneye faydam varsa cook mutlu olurum.
burda olma sebebim budur yoksa asla girmem ,kas ile göz arasi giriyor bir cirpida okyuor yaziyorum isime geri dönüyorum.biraz hizli seri anneyim sükür..yavasa gelemem ...hahaaa
Atessen cim klinige yarin gidiyorum sabahtan kan verecegim cnm kismetse ...kan verdikten sonra aksam üzeri 16:00 gibi bana e-mailile yada fax ile gönderecekler.
sabah ilk isim yollara düsmek asla ihmal etmem ..endisneiz olmasin sözüm var..unutmam.
Tabiki her asamasini mutalaka yazacagim cnm.bende heyecanlandim cookda korkuyorum insallah bebsielrim benimledir..)) dualrinizla arpa boyu büyüdüm ..esirgemeyin olurmu?
sevgilerimle.darisi diger annelere..
zenan Verda hanım benim doktorum. ilk denemede gebelik elde ettik 8 haftalıkken kaybettik. ikincide yine ona gittim gayet memnunum tavsiye edebilirim. kendisine istediğim aman direk ulaşabiliyorum her sorumda yardımcı oluyor. bazı şeylerde doktorumla görüştürdüm birlikte karar verdiler. transfer sonrasında da ilgisini esirgemedi sağolsun. faceden de ulaşabiliyorsun. çok tatlı bir doktordur ıllardır tanışıyor gibi hissedersin. transfer öncesi ve sonrasında da odamda her telden sohbet edebilmiştik. memnun kalacağını düünüyorum. inşallah bu denemede bebeğini alırsın canım.
Aramıza yeni katılan arkadaşlar herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim ve hatırlatmak isterim FOLİK ASİT tabletlerine gebelikten önce başlamanın faydasını göreceksiniz. bir kaç ay önceden bile başlayabilirsiniz.
allahım herkese nasip etsin 9. günümde yaptım dayanamadım asıl test günüm cuma inşallah ikiye katlanır inşallah en içden dualarımla herkes pozitifi görür inşallah kızlar ben 12 senedir uğraşıyorum![]()
AMİNNNNN çok teşekür ederim evet kimseyle sohbetim olmadı ama sanki hepinizi senelerdim tanıyorum kimseye anlatamadığımız derdimizi burda paylaşıyoruzselam canim biz daha hic yazismadik...seni tebrik ederim canim...Allah tamamini erdirsin. cok sevindim adina!!!
Arkadaslar merhaba.
Sizlere sormak istedigim bisey var.
Yarin bebegin ense olcumu icin hastaneye gidicegiz.
Aranizda bu islemi yaptiran var mi?? Olcum karindan mi yapiliyor??
Arkadaslar merhaba.
Sizlere sormak istedigim bisey var.
Yarin bebegin ense olcumu icin hastaneye gidicegiz.
Aranizda bu islemi yaptiran var mi?? Olcum karindan mi yapiliyor??
Dün akşam benim yazıda arada kaynadı dün doktora gittik iki minik kese gördük ama bi tanesi diğerine göre çok küçük haftaya tekrar kontrole gidicez bakalim belki ikiz olucak belki teke düşecek bebeklerim ins küçüğümüzde bizimle olur
Bugun dr randevumuz vardi bebisler kipir kipir hareket halinde surekli. ense kalinliklari normalmis bir ay sonra detayli ultrosona giricem..veee biri cinsiy
etini gosterdi bi oglusum olacak digeri kordondan dolayi israrla gostermedi...saglikli olsunlarda cinsiyetleri onemli degil...
Arkadaslar herkese merhaba,
Baya yeni arkadaş var forumda , eski arkadaşları pek göremedim daha doğrusu sayfa sayfa çok eskiye dönük okuyamıyorum oğlum hiç fırsat vermiyor, gündüzleri sadece yarım saat yarım saat uyuyup uyuyup uyanıyor . O arada da ben ya kahvaltımı yapıyorum ya yemek yiyorum hızlı hızlı başka hiç bişey yapamıyorum. Oğlum 4,5 aylık oldu bu ay doktorumuz sebze çorbasıyla elma suyuna başlattı . Artık insan ayırmaya başladı yabancı biri kucağına alınca ağlayıp benim kucağıma atlıyor boynuma sarılıyor o an işte tarif edilemez bir duygu insanın içine sokası geliyor. Bu arada herkes ilk aylarda babaya benziyordu ama şimdi sana benzemeye başladı diyorlar :) inşallah tüm arkadaşlar bu mutluluğu tatsın dualarım sizlerle ...
Laraxcım bugün iğne vuruldum diye yazmışsın.ne iğnesi vuruldun canım?seninle transferimiz aynı gün (09.11.2013) oldu ve bana proluton iğne tarihlerini 13-17-21 kasım olarak verdiler.bir yanlışlık mı var acaba?çok merak ettim şimdi?