Merhaba arkadaşlar
Hamile kalan ve anne olan tüm arkadaşları tebrik ederim...
Sanırım şu ara tüp bebeğe giden yok...
Ben giden arkadaşlara bir şey soracağım Firdevsle görüştüm ben..Paket program varmış onu önerirmisiniz.Birde nakilden sonra 2 gün daha kalmak istedik paketin içindemi oluyor bilgisi olan yardımcı olurmu veya önerdiğiniz otel varmı ??

Biz de gideceğiz ama henüz karar vermedik paket mi olacak nasıl olacak. Sanırım transfer sonrası en az bir gün kalmanız gerektiği için sonraki 2 gün pakete dahildir. Transferi yaptık hadi gidin demezler yani. Sizin gideceğiniz gün belli oldu mu? Bizim gün belli değil adet olmayı bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin :)

Slm, ben de paket programı kullandım.memnunkaldık biltlerimizi, havalimanına gidiş dönüş , hastaneye gidiş dönüş ,6gece konaklama...ama bizde 1gece fazla kalalım istedik sizin gibi kaldığınız otele göre gecelik konaklama ücreti ödüyorsunuz.irem hanıma söyleyin osizi bilgilendiriyor...

Arkadaşim bizde firdevs hanimda yaptirdik.klinigin anlasmali oldugu paket programda 5gun büyük anadolu hotelde kaldik.eger 6.gun transferi olursa 1-2gun daha fazla kalman gerekiyor o pakete dahil değil biz şehir icin yani girnede Anadol otelde 2gun kaldik sadece sabah kahvaltisi veriyor diger öğunleri disarda yedik sehirici oldugundan zorluk cekmedik fiyatida iyiydi temiz bi otel. cok memnun kaldik tavsiye ederim....nezaman gitmeyi dusunuyon Allah yardimcin olsun...

cyclo progynova emziren anne kullanabilir mi,yani süte geçer mi, bebeğe bir zararı olurmu? emzirirken kullanılmıyor mu?

Teşekkür ederim arkadaşlar...Ben bişey daha sorcam verdikleri fiyata pazarlık yaptınızmı??
HSG FİLMİNİ 2 YILLIK DİYORLAR BENİMKİ 3 YIL OLMUŞ ONUDA SORUCAM BİLGİNİZ VARMI NE DERLER BANA??

zenann
ben ara adet olucağım adet düzenleyici ilaç verecekler sanırım..yani şubatta gideceğim ben...hesaplıyorum şubat 15 gibi olacak sanırım sen ne zaman planladın???

zenann
ben ara adet olucağım adet düzenleyici ilaç verecekler sanırım..yani şubatta gidebaşlayacak...hesaplıyorum şubat 15 gibi olacak sanırım sen ne zaman planladın???

Arkadaşım ben climenin sonuncusunu içeli 7 gün oldu heyecanla adet olmayı bekliyorum olunca 2 . gün estrofeme başlayacağım. Donor bilgilerimi de aldım artık Rabbim bu mübarek kandil günü hepimizin dualarını kabul etsin inşallah :)

Kizlar bugun hcg yuksek cikti galiba hamileyim...cok mutluyum mubarek gunde cok mutlu bir haber aldim.sizlerle psylasmak istedim..yuce rabbim umarim tamamini erdirir...hcg degerim 640...2 gun sonra tekrar olcturucem...

Olllleeeeyyyyy günün en iyi haberi....Allah tamamına erdirsin sağlıkla. ..Darısı da bizim başımıza olsun :)

Kizlar bugun hcg yuksek cikti galiba hamileyim...cok mutluyum mubarek gunde cok mutlu bir haber aldim.sizlerle psylasmak istedim..yuce rabbim umarim tamamini erdirir...hcg degerim 640...2 gun sonra tekrar olcturucem...

Hayirli olsun guzel bir sonuc cikmis yuksek sanki cogul gebelik gibi allah iki gun sonraki testini iki kez katlandirsin
Cok sevindim insallah herkesin sonucu boyle olur devami gelsin insallah

kizlar bugun hcg yuksek cikti galiba hamileyim...cok mutluyum mubarek gunde cok mutlu bir haber aldim.sizlerle psylasmak istedim..yuce rabbim umarim tamamini erdirir...hcg degerim 640...2 gun sonra tekrar olcturucem...

tebrik ederim
çok sevindim allah tamamına erdirsin..

zenann
bu mübarek günde hepimizin istekleri kabul olsun...
O zaman ilk sen gideceksin...hayırlısıyla olacak inşallah...

tebrik ederim canım çokkkk sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına da almanı nasip etsin inşalllah,mübarek günde çok güzel bir haber bizlere de dua et....

Mutlulugumu paylastiginiz icin cok tesekkur ederimm...kendime ve sizlere dua ediyorum. .
Yola yeni cikan arkadaslarima iyi sanslar diliyorum. .umarim hersey gonlumuzce olur...

Ayyyyy çok sevindim.Allahım kucağımıza hayırlısıyla almayıda nasip etsinnn.2014 bereketli olsunnnn....
inşallah degerin saglıklı şekilde artar.bende çarşamba doktora gidicem...inşallah güzel haberlerle gelirim...öpūyorummm

Tebrikler canim Allah tamamina erdirsin insallaaaah 2 gun sonra ikizlerinin mujdesini verirsin.darisi yola cikmaya hazirlanan ve benim gibi beklemede olan herkesin basina olsun.Allahim hepimize boyle guzel haberleri paylasmayi nasip etsin.sevgilerimle

Cokkkk tesekkur ederim. .bakalim umarim devami saglikli bir sekilde gelir...cok batmalarim vardi kasiklarimda anlamistim zaten:))
Haz29 ve ben 2014u guzel actik insallah hep boyle devam eder..
Bakalim yarinki degerimiz ne olacak?
Hepinizi cokkk opuyorumm..guzel ve mutlu bir hafta diliyorumm..

Canim once sen sonra ben kapiyi actik arkamizdan butun bekleyen arkadaslarimiz gelsin..
Carsamba ultrasonami gideceksin iyi haberlerle don insallah..sanirim seninkide cogul gebelik..hayirlisi artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…