transferin hayırlı olsun arkadaşım. transfer anı itibariyle hamilesin biliyorsun di mi. hamilesinnn...
kendine çok dikkat etmelisin. kendini şımartmalısın. bol bol uzan. bol bol su iç. sadece yemek yap.ev işi yokkkk.:))
ananas ye bol bol,nar ye ,hergün iki yumurta,iki bardak süt.iki güne bir taze et(tavsiyem pirzola,biftek)ve balık tabii ki, karbonhidrattan(ekmek,makarna ,pilav ), gaz yapıcı katı şeyler yemekten uzak dur lütfen.
komik şeyler izle.bol bol gül .eşine sımsıkı sarıl.rahat ve relax bir şekilde geçirmeye bak bu günleri.
kaç gün kaldı bu arada:))
bak haz29 da hamile işte. süpersiniz. çoğalıyoruz.
Allahım her isteyene içinde sana da bana da sağlıklı mutlu bebişler nasip etsin inşallah.
DUALARIMIZ KABUL OLSUN. KUCAKLARIMIZ BEBİŞLERLE DOLSUN.
sevgiyle kal.
Kizlar bugun hcg yuksek cikti galiba hamileyim...cok mutluyum mubarek gunde cok mutlu bir haber aldim.sizlerle psylasmak istedim..yuce rabbim umarim tamamini erdirir...hcg degerim 640...2 gun sonra tekrar olcturucem...
Kizlar bugun hcg yuksek cikti galiba hamileyim...cok mutluyum mubarek gunde cok mutlu bir haber aldim.sizlerle psylasmak istedim..yuce rabbim umarim tamamini erdirir...hcg degerim 640...2 gun sonra tekrar olcturucem...
Olllleeeeyyyyy günün en iyi haberi....Allah tamamına erdirsin sağlıkla. ..Darısı da bizim başımıza olsun :)
Alpilknurcum,güzel arkadaşım inşallah şimdi sıra sende,sen ne zaman başlıyorsun,lütfen başlayacağında birkaç defa buraya yaz sık giremiyorum kaçırmak istemiyorum,bizde elbirlik senin için totem yapmalıyız,bu 2015 i hepimiz bebeklerimizi kucaklarımızda karşılayalım:)
2014 ün ilk hamileleri Allahım tamamına erdirsin,sizden sonra giden ve gidecek olanları da aynı şekilde sevindirsin inşallah,sağlıkla sıhhatle 40 haftalık süreci tamamlayıp güzel bebeklerinizi kucaklarınıza almanızı diliyorum :) çok çok sevindim yolunuz açık olsun....:))
Insallah darisi sana allahim emekelrini bosa ciakrmasin.
sennde güzel haberler vereceginden meinim,simdiden yolun acik olsun.
doktorun hangisi?
protokolün nasil?
darisi snein basina insallah..
sevgiler
Alpilknurcum,güzel arkadaşım inşallah şimdi sıra sende,sen ne zaman başlıyorsun,lütfen başlayacağında birkaç defa buraya yaz sık giremiyorum kaçırmak istemiyorum,bizde elbirlik senin için totem yapmalıyız,bu 2015 i hepimiz bebeklerimizi kucaklarımızda karşılayalım:)
Amin inşallah :) iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Belki okumamışsındır yazmıştım ben son anda doktor değişikliği ile Firdevs hanım a karar verdim. Adet olmayı bekliyorum bugün karın ağrısı ve hafif kahverengi lekelenmem oldu herhalde yarın sökülür ve 2. gün de estrofeme başlarım. Sonrasında dualarınızı beklerim. Durumum özetle böyle :) senin hikayenin özeti nedir?
Amin inşallah :) iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Belki okumamışsındır yazmıştım ben son anda doktor değişikliği ile Firdevs hanım a karar verdim. Adet olmayı bekliyorum bugün karın ağrısı ve hafif kahverengi lekelenmem oldu herhalde yarın sökülür ve 2. gün de estrofeme başlarım. Sonrasında dualarınızı beklerim. Durumum özetle böyle :) senin hikayenin özeti nedir?
Cokkkk tesekkur ederim. .bakalim umarim devami saglikli bir sekilde gelir...cok batmalarim vardi kasiklarimda anlamistim zaten:))
Haz29 ve ben 2014u guzel actik insallah hep boyle devam eder..
Bakalim yarinki degerimiz ne olacak?
Hepinizi cokkk opuyorumm..guzel ve mutlu bir hafta diliyorumm..
tedavin hayırlı olsun arkadaşım.
geçmişle ilgili hiçbir şey sormayacağım sen de düşünme.
inşallah hayat yeniden başlayacak .sıfırdan .sil baştan. herşey güzel olacak. bunu hisset tüm hücrelerinde .özümse şimdi.
bu sfer olacak de hep içinden.günde 21 kere yapabilirim demeliymişsin:))
firdevs in elleri uğurlu derler hep. başarılı bir dr. y ada şans belki de sadece. onu kestiremedim daha.yardımcısı ondan da iyi.sürekli mail at.telefonla konuş iremle.firdevse ulaşamayabilirsin .aklındakileri sor.çok güzel moral veriyor irem..çok güzel hazırlıyorlar seni.
ilaç sürecinde yemene içmene dikkat et .oldu mu .bol yumurta,yoğurt,et,balık,yeşil sebze.
ananas,nar mevsim de uygun. ben taze hergün yarım ananans yarım nar götürüyordum.hepsini yiyemiyorum ama sen yersin öyle hissediyorum:))
bebiş için egzersizler yap rahmin kanlansın canlansın.spor.yer hareketleri.rahim egzersizleri .iyi geldiğini duymuştum.bebişin yuvası dört dörtlük olmalı di mi:))
annesi ona en iyisini yapacak... huzurla umutla gelmesini bekleyecek...herşey düzelecek.
öpüyorum .
sevgiyle kal.
iyi günler.
Ayy ne güzel. Yakinda transfer var. Ins. Tanrim senin yüzünüde güldürür. Güzel haberlerini aliriz yakinda. Stresten uzak dur olur mu?
Sizleri ne zaman gorsem hep icimden basaracaginizi hissediyorum.zenan basaracaksin ve burda sevinc cigliklari atacaksin yolun acik sansin bol olsun canim .hayirlisiyla basla bebislerinide al gel.sevgili Alpiknur sen gercekten cok pozitif dusunen azimli sevgi dolu bir insansin bu dusuncelerde olan kesinlikle basarir ve ensonunda bebislerine kavusur inaniyorum sende basaracaksin dualarim bu yolda emek veren tum dostlara
ya ne kadar güzel yazmışınız çok duygulandım okurkentedavin hayırlı olsun arkadaşım.
geçmişle ilgili hiçbir şey sormayacağım sen de düşünme.
inşallah hayat yeniden başlayacak .sıfırdan .sil baştan. herşey güzel olacak. bunu hisset tüm hücrelerinde .özümse şimdi.
bu sfer olacak de hep içinden.günde 21 kere yapabilirim demeliymişsin:))
firdevs in elleri uğurlu derler hep. başarılı bir dr. y ada şans belki de sadece. onu kestiremedim daha.yardımcısı ondan da iyi.sürekli mail at.telefonla konuş iremle.firdevse ulaşamayabilirsin .aklındakileri sor.çok güzel moral veriyor irem..çok güzel hazırlıyorlar seni.
ilaç sürecinde yemene içmene dikkat et .oldu mu .bol yumurta,yoğurt,et,balık,yeşil sebze.
ananas,nar mevsim de uygun. ben taze hergün yarım ananans yarım nar götürüyordum.hepsini yiyemiyorum ama sen yersin öyle hissediyorum:))
bebiş için egzersizler yap rahmin kanlansın canlansın.spor.yer hareketleri.rahim egzersizleri .iyi geldiğini duymuştum.bebişin yuvası dört dörtlük olmalı di mi:))
annesi ona en iyisini yapacak... huzurla umutla gelmesini bekleyecek...herşey düzelecek.
öpüyorum .
sevgiyle kal.
iyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?