evet. bu aralar forum gene şenlendi. maşallah .nazar değmesin hamişlerimize....totem gene tuttu:)) ilgi destek moral motivasyon yaradanın takdiriyle gene başardık inşallah.

tebrikler canım .kendine çok dikkat et. ikizler mi geliyor ne:))

darısı tüm isteyenlerin başına.

hepinizi çok öpüyorum
sevgiyle ve bol bebişlekalın.

Kizlar bugun hcg yuksek cikti galiba hamileyim...cok mutluyum mubarek gunde cok mutlu bir haber aldim.sizlerle psylasmak istedim..yuce rabbim umarim tamamini erdirir...hcg degerim 640...2 gun sonra tekrar olcturucem...

Masallah Allahim tamamina erdirsin insallah
Galiba yazmissin ama keisn 640 yüksek bir deger ..ikiz ücüz gebelik gibi hayirlisini versin allahim..
Tebrikler darisi diegr annelerimize insallah
sevgiler

Olllleeeeyyyyy günün en iyi haberi....Allah tamamına erdirsin sağlıkla. ..Darısı da bizim başımıza olsun :)

Insallah darisi sana allahim emekelrini bosa ciakrmasin.
sennde güzel haberler vereceginden meinim,simdiden yolun acik olsun.
doktorun hangisi?
protokolün nasil?
darisi snein basina insallah..
sevgiler

2014 ün ilk hamileleri Allahım tamamına erdirsin,sizden sonra giden ve gidecek olanları da aynı şekilde sevindirsin inşallah,sağlıkla sıhhatle 40 haftalık süreci tamamlayıp güzel bebeklerinizi kucaklarınıza almanızı diliyorum :) çok çok sevindim yolunuz açık olsun....:))

Alpilknurcum,güzel arkadaşım inşallah şimdi sıra sende,sen ne zaman başlıyorsun,lütfen başlayacağında birkaç defa buraya yaz sık giremiyorum kaçırmak istemiyorum,bizde elbirlik senin için totem yapmalıyız,bu 2015 i hepimiz bebeklerimizi kucaklarımızda karşılayalım:)

Merhaba
Ne güzel bende istiyorum TOTEM :::)))...Nasıl yapılıyor bende katılırım hem....
Evet ALPİLKNUR sende başla gerçi para durumunu toparlayıp yola çıkmak birde enbaşta psikoljiyi düzeltmek zaman alıyor ama sen de başlayacaksın inşallah ALPİLKNUR...

Son düzenleme:

canım senin nasıl gidiyor hamilelik,sıkıntın var mı?Rabbim sağlıcakla kucağına da almanı nasip etsin canım darısı olmayanların başına inşallah.......

Kizlar bugun hcg yuksek cikti galiba hamileyim...cok mutluyum mubarek gunde cok mutlu bir haber aldim.sizlerle psylasmak istedim..yuce rabbim umarim tamamini erdirir...hcg degerim 640...2 gun sonra tekrar olcturucem...

tebrik ederim allah tamamına erdirsin nşallah:)))

Insallah darisi sana allahim emekelrini bosa ciakrmasin.
sennde güzel haberler vereceginden meinim,simdiden yolun acik olsun.
doktorun hangisi?
protokolün nasil?
darisi snein basina insallah..
sevgiler

Amin inşallah :) iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Belki okumamışsındır yazmıştım ben son anda doktor değişikliği ile Firdevs hanım a karar verdim. Adet olmayı bekliyorum bugün karın ağrısı ve hafif kahverengi lekelenmem oldu herhalde yarın sökülür ve 2. gün de estrofeme başlarım. Sonrasında dualarınızı beklerim. Durumum özetle böyle :) senin hikayenin özeti nedir?

Tebrik ederim canım Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin kolay bir hamilelik geçirirsin inşallah .....

evet maşallah nazar değmesin 2014 süper başladı darısı tüm isteyenlerin başına.
sıra bende mi.ne güzel olurdu .keşke canım arkadaşım benim. ben inanamıyorum kendime. sizlerin hep az bir çabayla olacağı içime doğuyor hep :)) ne bileyim çok kötü yaşnmışlıklar çok denemeler hep olumsuz olumsuz drlar testler kendime bir türlü inanamamıştım ..ama umut hep vardı .artık her seferde biraz daha artıyor umudum inşallah olur benimde.
eşim çok istiyor biliyorsunuz her türlü fedakarlığı yapıyoruz ben daha önce denemek isterdimama bu sefer para bitti hatta tekrar hsg çektirecem çok ünlü bir dr da gitmeden önce onun fikrini alacağım .nisanda heralde tedaviye başlayabileceğiz.kısmet hayırlıs.
evet ne güzel olurdu .bütün arkadaşlarım benim için totem yapsın:))içinizden fışkırtın iyi dileklerinizi .güzel oluyor .ben sevdim bunu yapmayı.
senin hamilelik nasıl geçiyor .kendine ve yeğenimize iyi bak. her anınınızın keyfini çıkarın.
öpüyorum.sevgiyle kalın.

tedavin hayırlı olsun arkadaşım.
geçmişle ilgili hiçbir şey sormayacağım sen de düşünme.
inşallah hayat yeniden başlayacak .sıfırdan .sil baştan. herşey güzel olacak. bunu hisset tüm hücrelerinde .özümse şimdi.

bu sfer olacak de hep içinden.günde 21 kere yapabilirim demeliymişsin:))

firdevs in elleri uğurlu derler hep. başarılı bir dr. y ada şans belki de sadece. onu kestiremedim daha.yardımcısı ondan da iyi.sürekli mail at.telefonla konuş iremle.firdevse ulaşamayabilirsin .aklındakileri sor.çok güzel moral veriyor irem..çok güzel hazırlıyorlar seni.

ilaç sürecinde yemene içmene dikkat et .oldu mu .bol yumurta,yoğurt,et,balık,yeşil sebze.
ananas,nar mevsim de uygun. ben taze hergün yarım ananans yarım nar götürüyordum.hepsini yiyemiyorum ama sen yersin öyle hissediyorum:))
bebiş için egzersizler yap rahmin kanlansın canlansın.spor.yer hareketleri.rahim egzersizleri .iyi geldiğini duymuştum.bebişin yuvası dört dörtlük olmalı di mi:))

annesi ona en iyisini yapacak... huzurla umutla gelmesini bekleyecek...herşey düzelecek.

öpüyorum .
sevgiyle kal.
iyi günler.

Ayy ne güzel. Yakinda transfer var. Ins. Tanrim senin yüzünüde güldürür. Güzel haberlerini aliriz yakinda. Stresten uzak dur olur mu?

Cok sevindim canim. Insallah bizim gibi bekleyenlere bu sene hayirli olur. Ins. Degerlerin yükselir. Hersey gönlünce olsun.

Canım yaaa :))) sen iyi yürekli güzel insan Rabbim gönlüne göre versin inşallah sabah sabah bir duygu yükledin ki anlatamam ağlattın beni tanımadığı bir insan için böyle güzel dilekleri duaları olanın o güzel yüreğini Allah üzmez yolunu açık eder inanıyorum..Rabbim bu uğurda çabalarını boşa çıkarmasın amiinnnn :))

Sizleri ne zaman gorsem hep icimden basaracaginizi hissediyorum.zenan basaracaksin ve burda sevinc cigliklari atacaksin yolun acik sansin bol olsun canim .hayirlisiyla basla bebislerinide al gel.sevgili Alpiknur sen gercekten cok pozitif dusunen azimli sevgi dolu bir insansin bu dusuncelerde olan kesinlikle basarir ve ensonunda bebislerine kavusur inaniyorum sende basaracaksin dualarim bu yolda emek veren tum dostlara

Canım çok sağol inşallah başaracağız hep birlikte. Hep birlikte diyorum çünkü gerçekten hep birlikte biz bir totem topluluğu olduk burada hepimiz birimiz birimiz hepimiz için. Bugün lekelenme bir kaç damla kana dönüştü ama tam sökülmediğim için henüz ilaç protokolüm başlamadı. Heyecan dorukta yine :))))) )yüreklerimiz dayanamayıp iflas edecek diye korkuyorum :)) bu kadar adrenaline :)))

ya ne kadar güzel yazmışınız çok duygulandım okurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…