senden haber almak ne kadar güzel.
.özlemişim.bebişlerin iyi olduğuna çok sevindim.
zaman ne kadar çabuk geçiyor. hatırlıyormusun hiç endişelenmemeni -sana eylülde gel şarkısını söylemiştim giderken. kıbrıs seni çağırıyor demiştim. .o günlerde dinlemiştim sana ithaf etmiştim..içime doğmuştu sanki ...şimdi de nisan yağmurlarıyla ilgili bir şarkı bulmak geldi içimden:))araştırayım bakayım.
sana iyi yolculuklar diliyorum. rahat rahat evine kocana kızına kavuşursun inşallah.
kendine iy bak arkadaşım. bizi habersiz bırakma.
öpüyorum çok.
sagol canim - bende yardimci falan yok canim - burda yapayanliziz esimle ben. esim calisiyor aksam 6 gibi geliyor. geldikten sonra bana o cok yardimci oluyor bebisler aksam uyuyana kadar. hafta sonlari da beraber bakiyoz. evet elbette yoruluyorum ama cok da enerjim oldugunu görüyorum acikcasi. bende bazi günler sabah 5 kalkiyorum inan aksam 8e kadar kosturmaca geciyo. zevkini bol cikaiyorum. bol bol resim videolar cekiyorum. her anlarini yakalamak istiyorum. Allahim burdaki her isteyene nasip etsin
canim ya inanamiyorum demek 19. haftadasin - masallah masallah - sasirdim birden ne cabuk zaman geciyor........iyi olduguna testlerin sevindim canim ya..........Allaha emanet ol
Canım kızım donanasyon değilcok sevindim senin icin hersey yolunda. Seninkisi Donasyon muydu? Ilk kizinda mi öyleydi? Kusura bakma dahaönce yazmis olabilirsin ama, kacirmisim demekki. Hersey yolunda gider insallah. Yavrularina kavusursun.
bu konuda hiç bi bilgim yok şimdi nasılsın geçtimi ağrınHerkese merhaba benim bi skntm var 12+4 haftalk oldu bebeklerim gecenin 3unde sağ bacağımn ağrısına uyandım bidahada uyuyamadm hem ağrıyor hemde acıyor bacagmn kaldiramyrm bacağımi acaba kalsiyum eksikliginden mi oluyor bilen var mı malum kusmalarim ve midem tam duzelmedi bu yüzden icemyrm süt bulantilar olmadan once sütü sevmesemde 1 litre günlük sütü bitirydm ama bu aralar mümkün olmuyor
bu konuda hiç bi bilgim yok şimdi nasılsın geçtimi ağrın
Hafifledi ama hala var
Süt içmeye devam et bir de soda iç.
Dün sag gögus boslugumda nefes alirken agri oldu gece sikinti oldu bide 9-10 gundur gribim burun tikanikligi gece artiyor buda uyumami zirlastiriyor bide nefes sikintisi cikinca drama gittim dr bebekler buyudugu icin yapar birinin basi yukarida dedi oglumuz 318gr kizimiz 275gr olmus.magnezyum ve calsium eferv.tb demir hapi verdi.bugun daha iyiyim...
Rowina seni burada gormek ne guzel arada girersen deneyimlerini paylasirsan bizi mutlu edersin...
Haz29 tebrik ederim. belirti arama daha cok erken 6-7.haftalarda bulantilar basliyor.
Umudumvar insallah sonucun pozitif olur...
Bu kramp agrilari bol magnezyum alacan tamam calsiyum al sut ve sut urunleri ben dogal elde yapilmis peynir falan yiyordum kaynanamin kecileri vardi keci sutu iciyordum esim kalkiyordu ovaliyordu ben bi bagiriyordum bi agri giriyordu ki anlatamam gecmis olsun
uzun zamandır giremedim kızlar...cepten interneti kapattım.o yüzden laptoptan her zaman mümkün olmuyor.hamile arkadaşlaı tebrik ediyorum.umarım herkez iyidir..ben bu aralar biraz şiştm.ellerim uyuşuyor ve uykusuz geceler başladı.doğum büyük ihtimalle ocak sonunda olucak.heycanla bekliyorum.birazcıkta korkuyorum tabiiii..kendinize iyi bakın tüm formu kucaklıyorum
bu konuda hiç bi bilgim yok şimdi nasılsın geçtimi ağrın
Kramp ağrısı olsa bilirim çünkü hamile olmadan önce ara sıra kramp girerdi ayağıma senin gibi benimde çok canım yanardi hatta bütün gün zorlanarak basardm ayağıma bu başka bi ağrı ve acı yawastn geçiyo
uzun zamandır giremedim kızlar...cepten interneti kapattım.o yüzden laptoptan her zaman mümkün olmuyor.hamile arkadaşlaı tebrik ediyorum.umarım herkez iyidir..ben bu aralar biraz şiştm.ellerim uyuşuyor ve uykusuz geceler başladı.doğum büyük ihtimalle ocak sonunda olucak.heycanla bekliyorum.birazcıkta korkuyorum tabiiii..kendinize iyi bakın tüm formu kucaklıyorum
Saol canım ağrım geçti demekki önemli bişey değilmiş ben daha o ilaçlara başlamadımgeçmiş olsun canım,calsiyumla magnezyum güzel ilaçlar onları almaya devam bence,acaba bel fıtığı gibi birşey olabilir mi?bizim burda gebe birisi vardı bel fıtığı varmış ama bacağına vuruyordu resmen yürüyemiyordu.çok geçmiş olsun tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?