Tebrikler canim Allah tamamina erdirsin insallaaaah 2 gun sonra ikizlerinin mujdesini verirsin.darisi yola cikmaya hazirlanan ve benim gibi beklemede olan herkesin basina olsun.Allahim hepimize boyle guzel haberleri paylasmayi nasip etsin.sevgilerimle
merhaba bu forma ilk defa giriyorum,bu yumurta ve sperm donasyonu nerde yapılıyor?ne problem var ise yapılıyor?lütfen bilgi vverirmisiniz??
merhaba bu forma ilk defa giriyorum,bu yumurta ve sperm donasyonu nerde yapılıyor?ne problem var ise yapılıyor?lütfen bilgi vverirmisiniz??
Evet gerçekten ilginç. Bakalım bu ay neler olacak. Soğan kürünütekrar ilaca başladığım için yapmadım. İlaç la birlikte olmaz gibi düşündüm.
Aynen aynenInsallah budefa hersey yolunda gider ve adetin baslar ama pozitif olmaya calis sanki sen biraz kendini fazlakasiyormussun gibi geliyor bana
Selam arkadaşlar,
çarşamba günü heyecanla doktora gittik..ve doktor keseleri gördü ama kese içinde gelişmenin durmuş olduğunu söyledi.inanamadık başka bir doktora yönlendirdi o da aynı şeyleri söyledi.yıkılďık inanamadık kan tahlili yaptırdık değerim 1ooo den 132 düşmüş.doktorum zaman kaybetmeden kürtaja aldı.perşembe kürtaj oldum.Allahım sabırlar versin... anlam veremedik, doktorum cok büyük şansızlik dedi...alınan parçalar patolojiye gönderildi
iki kesecik varmış, eşime başından beri beni severlermi ben onları cok sevdim diyordum...beni semediler mi bilemiyorum...kanda pıhtılaşmam vardı ilk günden ığne kullanmayada baslamıştım ama.....
nasip deilmissssss
siz moralinizi bozmayın arkadaşlar kalbim sizinle.umarım sizin bebişleriniz sizi çok sever sizi bıramazlar...Allah yardımcınız olsunc
hamile olan arkadaşlar progeston iğne kullandınızmı kullananlar varsa kaçıncı haftada bıraktınız
Canım sen progesteron iğnemi kullanysn dünya tüp bebekde olmamışmiydi iğne vermiyo onlar
Merhaba kizlar...
corasprini kacinci haftaya kadar kullaniyorsunuz???
12. haftamdayım halen devam ediyorum ben cnm corasprine
evet dünya tüp bebekde olmuştu ordan vermediler iğneyi gitmeden önce tedavi gördüğüm doktorum kullanmamı sölemişti
Merhaba kizlar...
corasprini kacinci haftaya kadar kullaniyorsunuz???
Sevgili Delal,
Bu igneyi ne kadar kullandin? Ben yalnizca transferden hemen sonra üc gün aralikla dört tane kullanmistim. Maalesef yine düsügüm oldu. Acaba sürekli alsaydim daha mi iyi olurdu, bilmiyorum.
kivfa ben transferden 3 gün önce kullanmaya başlamıştım ve 12 haftadır her gün iki ampul kullanıyorum normalde 3 ay kullanmam gerekiyomuş ama daha cok bilgim olsun istiyorum tecrübesi olanlardan[/QUOTE
Canim benim kanamalarim oldugu icin 12.haftaya kadar kullandim 10.haftaya kadar kanamam oldu. seninde kanamalarin yoksa drunu arayip birakabilirsin..senin ignen progenix sanirim gunde 2 yazmissin ben proluton depot kullandim odaha etkili oldugu icin gunaşiri kullandim.
Kivfa sen cok cabuk birakmissin igneyi dusuk olmasi ona bagli muhtemelen..
SENYOKSUNYA
Demek sende Şubat yolcususun ... Ne güzel inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Bende Şubatta gideceğim dün itibari ile başladık...Dün tahlilleri ve fotoğrafları gönderdim...
İnşallah hepimize hayırlı ve olumlu olur....
Tebrik ederim canım Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin kolay bir hamilelikgeçirirsin inşallah .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?