Tebrik ederim canım:))) ) hayırlı olsun
merhaba kıbrısda nereyi düşünüyorusnuz? ne kadar tutuyor ortalam? kimle muhattapsınız acaba?
Merhaba doğuş tüp bebek ben ikinci kez gideceğim il gittiğim yeri değiştirmek istemiyorum benim Doktor Şevket bey ben orada can
Beyle muhattabım kendisi emriliyog ilgili memnunum ilk deneme 4500euro fiyatlar genelde her klinikte sabit
Sizde yumurta donasyonumu düşünüyorsunuz?ilk denememi biraz bahsedermisin
ilk denemeniz ne zaman dı? fiyat ne kadar yüksek?4500 euro,tabii ilk yaptırdığın zaman,,benim ilk denemem olacak
ilk denemeniz ne zaman dı? fiyat ne kadar yüksek?4500 euro,tabii ilk yaptırdığın zaman,,benim ilk denemem olacak
siz neden yaptırmak istediniz? sorununuz neydi? ve ilk neden tutmadı,sebep,,,,
Ilk denemem Eylül malesefki negatif fiyatlar her klinikte aynı bildiğim kadarıyla evet çok yüksek malesef
Ne zaman gitmeyi düşünüyorsun. Gideceğin yeri belirledinmi bu forumda çoğu firdevs Hanım'a gidiyor ve çok memnun geneli pozitif bende memnun doktorumdan hayırlısı olsun hakkımızda sende tez zamanda gidip iyi haberler alırsın inşallah
merhaba kıbrısda nereyi düşünüyorusnuz? ne kadar tutuyor ortalam? kimle muhattapsınız acaba?lütfen bilgilendirin,,,,,
Âmin canım inşallah hepimiz pozitif haberlerimizi paylaşırız burada Şubat ayı forumda müjdeler peşpeşe gelir:)
Merhaba ben yumurta nakli için dünya tüp bebek merkezine gittim ve güzel sonucumuda aldm ikizlerime hamileyim 14 haftalık oldular bizim 5300 euro tuttu.
Canim benim senin niye bu adar cok tutmustu, baska bir protokol mu uyguladilar?
Masallah canim allah saglikli uzun omurler versin .kimbilir ne tatalidir o miniklerin simdi.insallah yola cikmays hazirlanan arkadaslarda bumutlulugu kisa zamanda paylasirlar
Burada herkes gibi bebek sahibi olabilmek için yaptırdım bende yıllardır bunun özlemi içerisindeyiz olmadı Rabbim nasip etmedi kısmet işte Ilk tutmama sebebi rahimde yapışıklık ve perde çekilen film sonucu tedavisi ni oldum inşallah bu sefer Rabbim nasip eder
Siz nenden düşünüyorsunuz yumurta donasyonumu ?
Merhaba ben yumurta nakli için dünya tüp bebek merkezine gittim ve güzel sonucumuda aldm ikizlerime hamileyim 14 haftalık oldular bizim 5300 euro tuttu.
merhaba kaç yaşındaısnız?doktorunuz kimdi? ilgi nasıl? hastane nasıl? ücret sadece 5300 mü? bilgilendirirseniz sevinirim..
ADA HOSPİTAL tüp bebek merkezi hakıında iblginiz var mı? bilgisi olan yazsın LÜTFEN,,,,,,,,,
25 yaşındayım doktorm berk beydi hersey dahil paket fiyatı 5500 euro ilgi alaka gayet iyidi ada hospitalla ilgili bilgim yok
sizin sorunuz neydi? 5500 çooook yüksek? demek alakalı idiler,doktor ve hastahane yaklaşımıda çok önemli,,,
Paket istemezsen 4500 euro her merkezde bu fiyat geçerli sen paket dahilinde istediğin zaman kibristaki bütün hastaneler 5500 euro istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?