Zenan transferin hayirli olsun yumilerin sana tutunsun hic birakmasin insallah geldin heralde hosgeldin
Simdi sira beklemekte allah gonlunden geceni sana hayirli kilsin insaallllah

Kizla gulmeyin yasindan belli zor olacagi ama o umudunu yitirmemis.bugun beni iste gormeniz lazim olacagini dusunurken gulumsuyorum ya olmazsa deyip kaslarimi catiyorum:) , (;

İnsallah canim benim martin 10gibi ilaca baslarim.yazin d.kontrol hapi kullandim adetim sasti yan etki yapti.simdide marta karar vermisken bir terslik olsun istemiyorum

Kizla gulmeyin yasindan belli zor olacagi ama o umudunu yitirmemis.bugun beni iste gormeniz lazim olacagini dusunurken gulumsuyorum ya olmazsa deyip kaslarimi catiyorum:) , (;

Arkadaşım gülmek ya da gülmemek değil mesele. Mesele cehalet. Doktora gidiyorsun çok basit faranjit olmuşsun diyor merak ediyorsun araştırıyorsun soruyorsun okuyorsun nedir ne değildir nasıl iyileşir bakıyorsun. Ne enteresan ne yapıldığını bilmiyor.

diger nikimi Aidax acamadim hata gösterdi..

Takip edemedim cogu seyi ,geriye dönük okuyamadim- kisa göz gezdirdim..
Herkese bol sanslar diliyorum.
Yeni gelenleride hosgelmisler diyorum.
Güzel paylasimlar dilerim.
Hamile anneler duygualrinizi paylasirsaniz kim hamile -savasi kim kazandi bilebiliriz.
Tebrikler simdiden..
Cok kisiyle kontakda olmadigim icin uzun zman gectigi icin unutmus olabilirsiniz diye kisa not düsüyorum ..
18 haftaliga girdik sükür..cok az kilo lamisim 5 ay icinde 3,5 kg almisim.Karnimda cok az cikti.
Ikizler sükür biri kiz kesin oldu ama digerinden emin olamadi doktorum belki 2 hafta sonraki kontrolumde belli olacak.tek temennim saglikli olsun-hayirli evlat olsun rabbimden diliyorum.
tüm yasantima devam ediyorum..rutin tüm sirket isi ev isi ve her türlü haytaim devam ediyor..kisitlama olmadi..insallah devam eder.
Anne olmak icin emek veren tüm anneleri burdan kutlarim dua ediyorum ve bol sans diliyorum.

sevgilerimle.

Bugun bir anda sen geldin aklima acaba napiyordur bebisleri nasil diye ve simdi mesajini gordum seninde bebeklerininde iyi olmasina vede bir tanesinin prenses olmasina cok sevindim insallah saglkli hayirli evlatlarini saglicakla kucagina alirsin.sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…