Canım nasılsın yapıldı mı tahlilin sonucun ne çıktı? Merak ediyorum ikiz mi tek mi benim tek gibi 200 çıktı değerim o yüzden tek diye düşündüm :)

ZENANN
Aynen benimkide 203.5 çıktı bugün...Sanırım benimde tek...Ben ikiz istiyodum eşim tek .Eşimin istediği oldu.Hayırlısı diyelim Allah tamamına erdirsin sağlıklı kucağımıza versinde bunada şükür...

AYKIZIM
Teşekkürler ..Rabbim hepimize yardım eder tamamınıda görürüz inşallah....

İnşallah canm bişey sorcam kızlar ben daha ttransfere gitmeden kac gündür goguslerim sisdi ve ağrıyor sizde öyle bişey yasadinizmi bende adet öncesi belirtisiy ya tedirgin oldum

ESLEMSENA
Evet aynen bendede öyle oldu...Nerdeyse banyoya bile sütyenle gireceğim okadar şiştim...

Merhaba
Arkadaslar benim disimda ayin 20 gibi kibrisa gidecek olan yokmu kendimi yalniz hisettim

mrb yalnız değilsin tabikide bi arkadaş daha var bende varım ama benim ilaçlar yarın gelicek geçen ayın 16 sında adet olmuştum bu ay kaçında olurum bilmiyorum ama bende mart yolcusuyum dört gözle adetimi bekliyorum senin yaşın kaçtı ve doktorun kimdiiarkadaşım hepimize Allah yardım etsin zenan sen yoksunya ve erfat gibi bizde 3 te 3 yaparız inşallah...

İnsallah rabim bizi bos cevirmez.ben 36 yasindaym dr. Verda tuncbilek

bir sey degil canim, bir kac gün forumda yokdum. bu sorularin cevaplarini burda yaklasik 1000. sayfalarda bulabilirsin. ben kibrisa gittigimde cok detayli herseyle ilgili bilgi verdim canim, otelle olsun, restoranlarla olsun, merkezle olsun. biraz oku derim faydasini görürsün. ama kisaca söyle yazayim burdan

evet ilk donasyon demede oldu ikizlerimiz
otel - biz oscar otelde kaldik. cok tavsiye ederim. güzel temiz otel. kahvaltisi cok güzel, aksam yemekleri de öyle. biz ama genelde disarda otele yakin olsun merkezd e olsun yiyorduk
fazla masraf derken -yani yemek icin günlük masraf oluyor. hastaneye seni hep alip götürüyorlar. ilac dahi ismarlarsan onlarin eczacisi var, ismini unuttum, o bile otele gelip orda teslim ediyor ilaclari
hastane ortami: ilk gittigimde biz biraz tedirgindik ortam olsun, kibrisin etrafi olsun. cok eski geldi bana heryer. nerdeyse vazgeciyorduk! icim bir tuhafdi ama firdevs hanim la konustuk rahataltti bizi . ve iyikide yapmisiz :))
transferden sonra iki saat yatiyorsun. bazi merkezler 1 saat yatiriyor. aslinda 30 dakika dahi yeterli olur diyorlar bazilari ama ben yinede 1.5 saat yatmistim. evet sürgü getiriyorlar, aci cekme bosuna sürgü iste, rahatca tuvaletini yap derim, cünkü yoksa kendini sIkIyorsun buda iyi degil. rahat olman gerek transferden sonra.
bol sanslar canim!!!

canim ya, cok özledim seni - nihayet nihayet :) sevindim sen ve bebislerin basta iyi oldugunuza........seni cok iyi anliyorum yanliz bakmak biraz zor olabiliyior..ama dedigin gibi degiyor yinede. bende yanliz bakiyorum. ilk 4 ay günde 3-4 saat uykum bile olmuyordu aciikcasi.biri uyaniyor, digeri uyuyor, biri kaka yapiyor, sonra diyeri derken :))) ama olsun bana allah cok güc veriyordu ve hala da veriyor. elbette kolay degil.

canim yaa...demek ikizleriniz benzemiyor - takma kafana canim, onlar iki ayri kardes...esin mi esmer, ailede esmer veya sarisin esinin tarafinda varmi? 7 nesil geriye birine benzeyebilir veya tabii donör den cok sey almis olabilir. bizdede biri baba tarafina benziyor, biri esmer, tenleri farkli, nereye gitsek bizede hep diyolar. ama bize iki tarafimizda hem esmer hem beyaz var o yüzden öyl e suna-buna benzemis diye gecistiriyoz. napalim baska:) üstelik sarisin sa degisebilirde daha canim. göz renkleri zaten benim bildigim 6 aydan sonra tam netlesiyor. bizimkilerde cok degisti. ve hala da görünüsleri sanki degisiyor canim

daha neler hissediyorsun anne olarak - anlat biraz canim :)

ikiz anneleri - anne adaylari - hayal edenler - elbette cok cok güzel.......insan kuvvet de buluyor ama bir anne olarak cok da yipraniyorsun tabi. yani dayanikli olmaniz gerekiyo, az uyku oluyoor, kendinizi cok iyi organize etmeniz gerekiyor yoksa cook zor.
arkadaslardan biri demisti ayaklandiktan sonra - en zor ozaman zaten bende öyle düsünyorum. bizimkilerin ayaklanmasina 6 ay kaldi sanirim..
bende tek bakiyorum ikizlerimize, esim calisiyor. baska kimseler yok. imkansiz bisey degil, ama cok da kolay zannetmeyin :)

Canim çok tesekkur ederim herşey için, inşallah bizlerde güzel haberler paylasiriz

Canım bendevseni , samimiyetini sıcakliğını çok özlemişim.bu aralar pek vaktim olmuyor.bebeklerimin çok fazla gazları var .çok ağlıyorlar.burayı ve sizleri çok özlüyorum.fakat az bir vakitte hemen ev işlerini halletmeye çalışıyorum.bebekcim benim miniklerin biribuyuyorsa diğeri uyanıyor dolayısıyla bizde uyuyamıyoruz.siz uyku düzenlerini nasıl ayarladınız canım ya.demek sende benim gibi ikizlerine yanliz bakıyosun.gerçekten bizi tebrik etmek lazım çünkü ikiz büyütmek çok zormuş canım ya. Ayy yazarken eski günlere gittim birden.neler konuşuyorduk o zaman şimdi neler.güzel arkadaşım görüşmek üzere güzel bebeklerini kokluyoruuummm

evet cok haklisin, gercekten tebrik etmek lazim - yardimcisiz hallediyoz iste :) seni cok iyi anliyourm, bende hep uyuduklari zaman ya ben yarim saat kafayi vuruyodum ya da hemen ev islerine daliyordum. birde canim cok dikkat et kalabaliga falan cikarma bebeklerini, yapmazsin da zaten, yine de söyleyim. ben bilmiyordum ama kizamik asisini vurunana kadar (1 yasi civari yapiliyo)kalabalik veya cocuklar yanina fazla öyle cikarma. tükürükden dahi kizamik - Allah korusun - gecebiliyor!!!

bebeklerin uyku ayarlamasina gelince:

basta bizdede öyleydi, ayri ayri acikirlardi, ayri ayri uyurlardi. uzun zamandir genelde hep beraber uyuyolar beraber uyaniyorlar - mesela bizde hemen hemen 3 saatte bir mama veriyorduk. ilk basta ikisini bir doyurman daha iyi canim, yani mesela birine ver, ondan sonra digerine de pesinden, (veya sise mama veriyorsan, ayni anda bile doyurabilirsin) yani uyusa bile artik uykuda iciyolar zaten. ilk bir kac gün bu gerek, sonra onlar kendileri düzene giriyor. bazi anneler karsi gelebilir buna, ama düsün bizim iki tane bebek var. yani sende uyuman lazim!!! bunu saglayabilmen icin, sen kuvvetine gelmen icin, ikisini bir yedirip uyuttugunda o ara kendine zaman ayirirsin...bana doktorum hep diyordu, bebeklerde ritim/belirli düzen cok önemli diye. ben ilk aylar hep yaziyordum saat kacda mama verdim diye, tekrar ne zaman uyanirlar diye...zaten onlar aciktiklari zaman uyaniyorlar ve kendilerini belli ediyorlar yavrular :)

O gaz konusundan bizde bayagi ugrastik canim. 4 aya kadar sürdü bizde. ama geciyor, bazen birden bitiyor.

canim ya evet neler konusurduk burdan........zamana bak ya, nerden nereye..sende anne oldun - hemde ikizlerle :)) masallah masallah

allahim darisi burdaki tüm arkadaslara yasatsin anneligi........

iyi bak kendine canim. bebislerini öp kokla benim icin........ayyy canlarim benim ya.......inan varya öyle bir tatli oluyorlarki git gide, ses cikarmaya basladikca, güldükce :))

Uzun haftalar sonra tekrar merhaba arkadaslarim...bu arada pozitif haber alan butun arkadaslarimi tebrik ediyorum..gidecek olanlarada basarilar ve iyi sanslar diliyorum..biz 12, haftamizi doldurduk cok sukur..ikiz bebek geliyor...gunler haftalar o kadar cabuk geciyorki bir bakmissiniz 3ay bitmis..arkadaslarim hep mutlu ve umutlu olun..yuce rabbim her seyin hayirlisini ve guzelini verir...

benim ikiz bebek bekleyen ve doguran annelere bi sorum olacak..yastan dolayi ikili test riskli cikti benim..bi tanesi riskli bi tanesi iyi cikti..ancak ben donasyon oldugunu soylemedim dra..bizim donor 22 yasindaymis..siz ne yaptiniz boyle bi durum yasadinizmi..amniyosentez yaptir diyor dr..sizce ne yapmaliyim..cvp bekliyorum..tesekkur ederim..

canim, bende söylememistim donasyon diye. benim de yasim 40 üzeri, yani yasdan dolayi elbette öyle cikiyo. önemlisi detayli ultrasona baktirdinimi - hersey normal gözüküyosa yaptirma derim. eline ne gecicek canim. cok tehlikleli benim bildigim ikiz gebeliklerde öyle karindan igne sok falan, yani allah korusun. donör hepimizinki genc, genelde allah korusun ama o yasta pek sagliksiz olacagini zanetmiyorum.
ben senin yerinde olsam detayli ultrasona tek tek iyice baktiririm. ense kalinligini ölctür. oda normal cikiyorsa hic biseye gerek yok bence

canımm çok teşekkür ederim daha önce yzdım ama cevap gitmemiş gözümü kapattım artık herşeyin hayırlısı diyorum firdevs hanımla yola çıkacağım.. nasip kısmet.. İnşallah ikizlerim olur benimde ve ben de tek başıma büyütmek istiyorum öylesine hasretimki bebeklerimin gülüşlerine... kokusuna.. kimseyle paylaşamam onları .. Rabbim dileyen isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsinnn ..

ARKADAŞLAR YARDIM EDİN...
8. GÜN DEĞERİM:89
12. GÜN DEĞERİM:203
14. GÜN DEĞERİM :206
Çok iyi yükselme olmuyor bu ne demektir bilen varsa bana yardım edin inanın moralim çok bozuldu...
Ne düşüneceğimi bilemedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…