Canım nasılsın yapıldı mı tahlilin sonucun ne çıktı? Merak ediyorum ikiz mi tek mi benim tek gibi 200 çıktı değerim o yüzden tek diye düşündüm :)
ZENAN ERFAT VE SENYOKSUNYA TEBRİKLER ARKADAŞLAR Rabbim sağsalim sağlıla kucağınıza almayı nasip etsin
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
Evet arkadaşlar geçen sene bugün bebişlerimi aldım ve ertesi gün dönmüştüm zaman ne çabuk geçio şuan 5 aylık oldular Rabbime şükürler olsun.şuan giden arkadaşları okudukça kendim aklıma geliorum sevinç telaş hepsi bi arada....şuan okadar mutluyum ki iiiki böle bi imkan var ve anne olabildim die.....ozaman tutcağından hiç ümidimiz yoktu hatta nası para biriktiriri derken Rabbimin lütfu iki bebiş verdi bize binlerce kez şükürler olsun...buradaki arkadaşlarım umudunuzu kaybetmeyin ve denemekten çekinmeyin......Dualarım hepinizle arkadaşlarım gerçekten evin bebek sesi ile dolması kadar güzel bişi yokmuş rabbim tüm herkese isteyene versin ve herkes bu duyguyu tatsın......
İnşallah canm bişey sorcam kızlar ben daha ttransfere gitmeden kac gündür goguslerim sisdi ve ağrıyor sizde öyle bişey yasadinizmi bende adet öncesi belirtisiy ya tedirgin oldum
Merhaba
Arkadaslar benim disimda ayin 20 gibi kibrisa gidecek olan yokmu kendimi yalniz hisettim
Aynen canm bende yalnız hissediyorum( 15nde gidiyorum bende
bende martta gidiyorumda kısmetse...ya bu ilaçları kaçgün kullanıyosunuz arkadaşım
İnsallah rabim bizi bos cevirmez.ben 36 yasindaym dr. Verda tuncbilekmrb yalnız değilsin tabikide bi arkadaş daha var bende varım ama benim ilaçlar yarın gelicek geçen ayın 16 sında adet olmuştum bu ay kaçında olurum bilmiyorum ama bende mart yolcusuyum dört gözle adetimi bekliyorum senin yaşın kaçtı ve doktorun kimdiiarkadaşım hepimize Allah yardım etsin zenan sen yoksunya ve erfat gibi bizde 3 te 3 yaparız inşallah...
Aynen canm bende yalnız hissediyorum( 15nde gidiyorum bende
canım çok teşekkür ederim. senin ilk deneme de oldumu bebişin daha yeni olduğumdan kimseleri pek tanımıyorum. aslında merak ettiğim genel şeyler mesela otel nasıl bir yer fazladan masrafımız oluyor mu ? hastane ile ilgili tüm gidip gelmeleri onlar mı karşılıyor? ortam temiz mi? görüntü nasıl? transferden sonra tuvalet olayını nasıl hallediyorlar? sürgü falan mı ? birde kaç saat yatırıyorlar hadi kalk git demezler değil mi? tüm bunların cevaplarını arıyorum ama daha çok soru bulurum ben? şimdiden kocaman sevgiler ve teşekkürlerrr
Kızlar benim ikiz kızlarımın birisi esmer siyah saçlar diğeri sarışın renkli gözlü.sizinkiler nasıl benziyorlar mı anlatın biraz.bizde hem esmer hem sarışın kızlarımız oldu diyeseviniyoruz ama bana ilginç geldi düşüncelerinizi paylaşınnn
Arkadaşlarım epeydir giremedim.bir sürü yeni arkadaşlarimız olmuş ne güzel..eski arkadaşlarımızı pek göremedim.umarım herkez iyidir.bir sürü hamile haberleri var sanırım.hamişlerimizi çok tebrik ediyorum.ben bebişlere tek bakıyorum.yani sürekli yardım eden birileri yok o yüzden biraz zorlanıyorum.ikiz bebek bakmak birazcık zormuş....ama onların kokularını içime çekince ohhh deyip şükür ediyorum.bu yolda emek veren arkadaşlarım lütfen pes etmeyin kuvcağınıza o minik mucizryi alınca değdiğini anlıycaksinız.sonucta bu işlemin başarı şansı çok yüksek..bebekcim atessn, bilginisi ve daha yazamadığım isimlerr hepinizi çok özledim yine girmeye çalışıcam.daha sonra ssyfaları okuycam hepinizde durumlar nedir mersk ediyorum.hadi kizlar bahar bereketiyle gelsin ..formumuz hsmişlerle dolsunnn hepinize s3vgilerrtt
bir sey degil canim, bir kac gün forumda yokdum. bu sorularin cevaplarini burda yaklasik 1000. sayfalarda bulabilirsin. ben kibrisa gittigimde cok detayli herseyle ilgili bilgi verdim canim, otelle olsun, restoranlarla olsun, merkezle olsun. biraz oku derim faydasini görürsün. ama kisaca söyle yazayim burdan
evet ilk donasyon demede oldu ikizlerimiz
otel - biz oscar otelde kaldik. cok tavsiye ederim. güzel temiz otel. kahvaltisi cok güzel, aksam yemekleri de öyle. biz ama genelde disarda otele yakin olsun merkezd e olsun yiyorduk
fazla masraf derken -yani yemek icin günlük masraf oluyor. hastaneye seni hep alip götürüyorlar. ilac dahi ismarlarsan onlarin eczacisi var, ismini unuttum, o bile otele gelip orda teslim ediyor ilaclari
hastane ortami: ilk gittigimde biz biraz tedirgindik ortam olsun, kibrisin etrafi olsun. cok eski geldi bana heryer. nerdeyse vazgeciyorduk! icim bir tuhafdi ama firdevs hanim la konustuk rahataltti bizi . ve iyikide yapmisiz :))
transferden sonra iki saat yatiyorsun. bazi merkezler 1 saat yatiriyor. aslinda 30 dakika dahi yeterli olur diyorlar bazilari ama ben yinede 1.5 saat yatmistim. evet sürgü getiriyorlar, aci cekme bosuna sürgü iste, rahatca tuvaletini yap derim, cünkü yoksa kendini sIkIyorsun buda iyi degil. rahat olman gerek transferden sonra.
bol sanslar canim!!!
canim ya, cok özledim seni - nihayet nihayet :) sevindim sen ve bebislerin basta iyi oldugunuza........seni cok iyi anliyorum yanliz bakmak biraz zor olabiliyior..ama dedigin gibi degiyor yinede. bende yanliz bakiyorum. ilk 4 ay günde 3-4 saat uykum bile olmuyordu aciikcasi.biri uyaniyor, digeri uyuyor, biri kaka yapiyor, sonra diyeri derken :))) ama olsun bana allah cok güc veriyordu ve hala da veriyor. elbette kolay degil.
canim yaa...demek ikizleriniz benzemiyor - takma kafana canim, onlar iki ayri kardes...esin mi esmer, ailede esmer veya sarisin esinin tarafinda varmi? 7 nesil geriye birine benzeyebilir veya tabii donör den cok sey almis olabilir. bizdede biri baba tarafina benziyor, biri esmer, tenleri farkli, nereye gitsek bizede hep diyolar. ama bize iki tarafimizda hem esmer hem beyaz var o yüzden öyl e suna-buna benzemis diye gecistiriyoz. napalim baska:) üstelik sarisin sa degisebilirde daha canim. göz renkleri zaten benim bildigim 6 aydan sonra tam netlesiyor. bizimkilerde cok degisti. ve hala da görünüsleri sanki degisiyor canim
daha neler hissediyorsun anne olarak - anlat biraz canim :)
ikiz anneleri - anne adaylari - hayal edenler - elbette cok cok güzel.......insan kuvvet de buluyor ama bir anne olarak cok da yipraniyorsun tabi. yani dayanikli olmaniz gerekiyo, az uyku oluyoor, kendinizi cok iyi organize etmeniz gerekiyor yoksa cook zor.
arkadaslardan biri demisti ayaklandiktan sonra - en zor ozaman zaten bende öyle düsünyorum. bizimkilerin ayaklanmasina 6 ay kaldi sanirim..
bende tek bakiyorum ikizlerimize, esim calisiyor. baska kimseler yok. imkansiz bisey degil, ama cok da kolay zannetmeyin :)
Canım bendevseni , samimiyetini sıcakliğını çok özlemişim.bu aralar pek vaktim olmuyor.bebeklerimin çok fazla gazları var .çok ağlıyorlar.burayı ve sizleri çok özlüyorum.fakat az bir vakitte hemen ev işlerini halletmeye çalışıyorum.bebekcim benim miniklerin biribuyuyorsa diğeri uyanıyor dolayısıyla bizde uyuyamıyoruz.siz uyku düzenlerini nasıl ayarladınız canım ya.demek sende benim gibi ikizlerine yanliz bakıyosun.gerçekten bizi tebrik etmek lazım çünkü ikiz büyütmek çok zormuş canım ya. Ayy yazarken eski günlere gittim birden.neler konuşuyorduk o zaman şimdi neler.güzel arkadaşım görüşmek üzere güzel bebeklerini kokluyoruuummm
Uzun haftalar sonra tekrar merhaba arkadaslarim...bu arada pozitif haber alan butun arkadaslarimi tebrik ediyorum..gidecek olanlarada basarilar ve iyi sanslar diliyorum..biz 12, haftamizi doldurduk cok sukur..ikiz bebek geliyor...gunler haftalar o kadar cabuk geciyorki bir bakmissiniz 3ay bitmis..arkadaslarim hep mutlu ve umutlu olun..yuce rabbim her seyin hayirlisini ve guzelini verir...
benim ikiz bebek bekleyen ve doguran annelere bi sorum olacak..yastan dolayi ikili test riskli cikti benim..bi tanesi riskli bi tanesi iyi cikti..ancak ben donasyon oldugunu soylemedim dra..bizim donor 22 yasindaymis..siz ne yaptiniz boyle bi durum yasadinizmi..amniyosentez yaptir diyor dr..sizce ne yapmaliyim..cvp bekliyorum..tesekkur ederim..
bir sey degil canim, bir kac gün forumda yokdum. bu sorularin cevaplarini burda yaklasik 1000. sayfalarda bulabilirsin. ben kibrisa gittigimde cok detayli herseyle ilgili bilgi verdim canim, otelle olsun, restoranlarla olsun, merkezle olsun. biraz oku derim faydasini görürsün. ama kisaca söyle yazayim burdan
evet ilk donasyon demede oldu ikizlerimiz
otel - biz oscar otelde kaldik. cok tavsiye ederim. güzel temiz otel. kahvaltisi cok güzel, aksam yemekleri de öyle. biz ama genelde disarda otele yakin olsun merkezd e olsun yiyorduk
fazla masraf derken -yani yemek icin günlük masraf oluyor. hastaneye seni hep alip götürüyorlar. ilac dahi ismarlarsan onlarin eczacisi var, ismini unuttum, o bile otele gelip orda teslim ediyor ilaclari
hastane ortami: ilk gittigimde biz biraz tedirgindik ortam olsun, kibrisin etrafi olsun. cok eski geldi bana heryer. nerdeyse vazgeciyorduk! icim bir tuhafdi ama firdevs hanim la konustuk rahataltti bizi . ve iyikide yapmisiz :))
transferden sonra iki saat yatiyorsun. bazi merkezler 1 saat yatiriyor. aslinda 30 dakika dahi yeterli olur diyorlar bazilari ama ben yinede 1.5 saat yatmistim. evet sürgü getiriyorlar, aci cekme bosuna sürgü iste, rahatca tuvaletini yap derim, cünkü yoksa kendini sIkIyorsun buda iyi degil. rahat olman gerek transferden sonra.
bol sanslar canim!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?